شکر را از رژیم غذایی خود به طور کامل حذف نکنید!
پژوهشها نشان میدهد که هرچند مصرف شیرینیها ممکن است مضر باشد، اما حذف کلیه مقدار شکر از رژیم غذایی بهرهمندی ندارد.
به گزارش آدرین به نقل از جماران، پروفسور فرانک از دانشگاه هاروارد در مورد فواید کنار گذاشتن کلیه مقدار شکر در رژیم غذایی تردید دارد. به گفته او، برای تحقیقات تغذیه مناسب، لازم نیست که شکر را به صورت کلی حذف کنیم؛ بلکه باید با دقت ترکیب مواد غذایی را کنترل کرده و مصرف شکر افزوده در غذاهای فرآوری شده را محدود نمود.
وی خاطرنشان میکند که باید به شیرین کنندههای طبیعی توجه شود. در مقایسه با شکر افزوده، عسل، شربت افرا و شربت آگاو فقط اندکی بهتر هستند، زیرا دارای شاخص گلیسمی پایینتری بوده و حاوی برخی ویتامینها و مواد معدنی هستند.
به گفته وی، به جای رعایت رژیم غذایی بدون قند، بهتر است آن را از میوهها دریافت کنید، زیرا باعث افزایش ناگهانی سطح گلوکز خون نمیشوند؛ بنابراین ترک کامل شکر به مفهوم مواد قندی؛ سودی نخواهد داشت.
به گفته دکتر ساندرا آروالو، ترک کامل شکر به معنای کنار گذاشتن کربوهیدراتهای مفیدی است که بدن برای به دست آوردن انرژی از آنها استفاده میکند.
او میگوید: «همه انواع شکر را نباید مضر تلقی کرد، زیرا مشکل اصلی میزان شکر مصرفی است.»
- برچسب ها: دانستنی های پزشکی دانشمندان رژیم غذایی شکر فواید مضرات