مرغ پرتقالی با رب گوجه، آسان و خوشمزه + طرز تهیه
در دستور پختی که در ادامه معرفی خواهیم کرد، یک روش غیر رایج برای تهیه و پخت مرغ طعم دار به اشتراک گذاشته می شود. این دستور احتمالاً برای برخی افراد به عنوان یک ترکیب غیر معمول از گوجه فرنگی و پرتقال با مرغ به نظر می آید. اما در واقع، ترکیب این دو با مرغ یک طعم خاص و جذاب ایجاد می کند.
به گزارش آدرین به نقل از کتاب کاله، همراه ما باشید تا طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه را با جزییات، اما به روشی آسان بررسی کنیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه
طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه
۱. تفت دادن پیاز
اولین مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه این است که پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲. تفت دادن مرغ در کره
مرغ را در کره تفت دهید. فقط حواستان باشد که حرارت گاز باید کم باشد در غیر اینصورت کره زود میسوزد، پس مرغ را با حرارت متوسط در کره تفت دهید تا طلایی شود.
۳. اضافه کردن مرغ به پیاز و پخت اولیه آن
حالا در این مرحله مرغ و پیاز سرخشده را به همراه نمک و فلفل با رب با هم مخلوط کنید و تفت دهید بعد آب را اضافه کنید و بگذارید مرغ نیمپز شود.
۴. اضافه کردن آب پرتقال به مرغ
در این مرحله از طرز تهیه مرغ پرتقالی با رب گوجه، آب پرتقال و زعفران پودر شده را اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. بهتر است حتما از آب پرتقال تازه استفاده کنید. فقط حواستان باشد هسته پرتقال را بگیرید تا خورش شما تلخ نشود.
نکات تکمیلی برای تهیه و پخت مرغ
مرغ را میتوان به روشهای مختلف مزهدار کرد و پخت که یکی از روشها استفاده از آب پرتقال است. همانطور که دیدید تهیه مرغ با آب پرتقال و رب گوجه کار سادهای است، اما خوب است نکات زیر را هم هنگام تهیه این غذا در نظر بگیرید تا حاصل یک خورش مرغ حرفهای باشد.
تهیه مرغ پرتقالی بدون رب گوجه
اگر دوست دارید از پرتقال و مزه آن بیشتر استفاده کنید، خوب است مرغ پرتقالی بدون رب گوجه را برای استفاده به عنوان زرشک پلو هم امتحان کنید. در روش تهیه مرغ به این شکل دیگر نیازی به استفاده از رب نیست.
علت تلخ شدن مرغ پرتقالی
تلخ شدن مرغ پرتقالی به عوامل مختلفی بسته دارد. اگر آب پرتقال استفاده میکنید حتما هستهها را بگیرید والا غذا تلخ خواهد شد. ضمن این که گاهی برخی از پرتقالها تلخ هستند. از طرف دیگر تا حد امکان از مرغ پرتقال تازه استفاده کنید و اگر دوست داشتید پوست لیمو یا پرتقال هم در خورش به کار ببرید فقط قسمت رنگی را بریزید، چون قسمت سفید تلخ است.
استفاده از آب لیمو ترش و آلو برای مرغ پرتقالی
اگر دوست دارید مرغ پرتقالی شما کمی ترش یا ملس باشد میتوانید از ترکیب آب لیمو ترش و آلو خورشتی در این غذا استفاده کنید.
- برچسب ها: آموزش درست کردن پخت و پز مرغ پرتقالی