ماهیچه به سبک رستورانی، خوشمزه و پنبه ای + طرز تهیه

  • توسط: admin


 

«ماهیچه باید توی دهن آب بشه! بلدی درست کنی؟!»

غذای ماهیچه یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ ترین غذا هاست که با برنج سرو می‌ شود. هر چقدر ماهیچه نرم‌ تر و پنبه‌ ای‌تر پخته شود، لذت مصرف آن نیز بیشتر خواهد بود.

به گزارش آدرین به نقل از راهنماتو، رستوران‌ ها در هنر پختن ماهیچه واقعاً حرفه‌ ای هستند. ماهیچه‌ ای که بدون ذره‌ ای آب و تنها با استفاده از پیاز و آب خود ماهیچه پخته شود، یک غذای فراتر از حد معمول مقابل شماست. هر قاشقی از آن که می‌ خورید، شما را به بهشت می‌ برد و باعث می‌ شود هر لحظه از مصرف آن لذت ببرید.

پخت ماهیچه برخلاف تصور عموم کار سختی نیست. فقط چند ترفند دارد که اگر به خوبی آنها را رعایت کنید دیگر نورعلی نور می‌شود و ماهیچه‌های شما گل سرسبد فامیل و دوست و آشنایان خواهد شد!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
ماهیچه گوسفندی 2 تکه
پیاز 4 عدد
زعفران دم کرده غلیظ به میزان سخاوت شما
سیر یک بوته
کره 25 گرم
فلفل سیاه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری از هر کدام
روغن مایع نصف لیوان
چوب دارچین یک عدد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

در ابتدا زعفران را غلیظ دم کنید. رنگ و عطر زعفران که زیاد باشد لازم نیست خیلی از آن استفاده کنید و میزان کم هم کار راه انداز است. پس زعفرانی با غلظت مناسب دم کنید.

ماهیچه‌ها را با زعفران مزه‌دار کنید و تمام اطرافشان را با فرچه زعفران بمالید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید. بافت ماهیچه با این روش کاملا عطر زعفران را به خود جذب خواهد کرد.

3

راز یک ماهیچه رستورانی و بی نظیر در پیاز فراوان است! پیازها را به صورت خلالی درشت خرد کنید. هرچه پیاز شما بیشتر باشد ماهیچه شما خوشمزه‌تر خواهد شد چون آب این غذا از آب موجود در پیاز تامین خواهد شد!

ماهیتابه‌ای نچسب انتخاب کنید و نصف پیازها را کف آن بریزید. 3 حبه سیر را هم روی پیازها ریخته و ماهیچه‌ها را روی آنها بچینید. بقیه پیازها را هم روی ماهیچه‌ها بریزید و چند حبه سیر باقی مانده را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه و نصف لیوان روغن مایعی که دارید داخل ماهیتابه بریزید. در ماهیتابه را بگذارید و در ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا پیازها آب بیندازند. یادتان باشد که این هم یکی از فوت‌های کوزه‌گری طبخ این غذاست. پیاز که آب انداخت شعله را کم کنید و اجازه بدهید با آرامش کامل حدود 4-5 ساعت ماهیچه‌ها بپزند.

در اواسط پخت آنها را کمی زیرو رو کنید تا ماهیچه‌ها به صورت یکدست و کامل بپزند.

یک ساعت مانده به انتهای پخت، زعفران دم کرده را به همراه 25 گرم کره که داشتید و چوب دارچین و نمک موردنظر داخل ماهیتابه بریزید و اجازه بدهید ساعت پایانی هم به آرامی در جوار همدیگر بپزند!

شما هم در فاصله این یک ساعت یک پلوی محشر ایرانی تهیه کنید و در کنار این ماهیچه فوق العاده خوشمزه نوش جان بفرمایید.

یادتان باشد که نقش پیاز و شعله گاز در این غذا و خوشمزگی آن و درست از آب درآمدنش خیلی مهم و پررنگ است! چون قرار نیست برای پخت ماهیچه از آب استفاده کنید و تمام عصاره این غذا هم حاصل زحمت ماهیچه و پیاز است! پس درنظر داشته باشید که با دقت و رعایت تمام این موارد یک غذای رستورانی لذیذ انتظار شما را می‌کشد! نوش جان

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید