سالاد لهستانی، یک سالاد خاص که نمیشه از اون گذشت + طرز تهیه
«سیب سبز توی سالاد غوغا میکنه! اگه تا حالا امتحان نکردی وقت رو از دست نده!»
سالاد لهستانی، یک دستور غذایی خوشمزه و پررنگ است که به دلیل حضور سیبهای سبز در آن، به سالاد سیب لهستانی هم شناخته میشود.
به گزارش آدرین به نقل از راهنماتو، ترکیب بعضی از مواد گاهی آنقدر جذاب است که حتی فکر کردن به آن لذت بخش است. این سالاد، با سادگی و خوشمزگی خود، یک تجربه لذت بخش و مفید برای ذائقه شما خواهد بود. به سرعت شروع به تهیه کنید تا این فرصت زیبا از دست نرود!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سیب زمینی | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
پیاز | یک عدد |
سیب سبز | یک عدد |
خیارشور | 5 عدد |
نخود فرنگی | نصف پیمانه |
ساقه کرفس | 5 عدد |
گردوی خرد شده | نصف پیمانه |
ماست سفت هم زده | 3 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | یک قاشق غذاخوری |
سس خردل | یک قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
در یک قابلمه سیب زمینیها را با مقداری آب قرار داده تا بپزند.
در قابلمهای دیگر هویج را آبپز کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی و هویج پخته شدند آنها را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید. خیارشور و ساقه کرفس را به همراه سیب سبز ریز خرد کنید. در نظر داشته باشید که طعم اصلی این سالاد به سیب سبز آن است پس سیب زرد یا قرمز را جایگزین آن نکنید!
پیاز را که بهتر است از نوع بنفش باشد پوست کنده و آن را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. نخود فرنگی پخته یا کنسروی را هم به جمع سبزیجات ببرید. گردوها را با چاقو خرد کنید. باید اندازهی گردوها در حدی باشد که زیر دندان حس بشود. بعد از خرد شدن گردوها آنها را هم به ظرف سالاد اضافه کنید.
در یک کاسه ماست، سس مایونز و سس خردل را به همراه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و به مواد سالاد بیفزایید و همه را به آرامی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و طعمها در هم ادغام شود.
برای اینکه این سالاد بی نظیرترین طعم ممکن را به شما بدهد حتما حداقل یک ساعت آن را در یخچال قرار بدهید. این استراحت در خوشمزگی بیشتر آن موثر خواهد بود.
نوش جان
- برچسب ها: آموزش درست کردن سالاد لهستانی