ریواس خود را با طعم تازه ترین و بهترین روش فریز کنید و ماندگاری آن را بالا ببرید

  • توسط: admin
ریواس خود را با طعم تازه ترین و بهترین روش فریز کنید و ماندگاری آن را بالا ببرید


ریواس یکی از سبزیجات پرطرفداری است که به عنوان یک منبع غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر شناخته می‌شود. این گیاه از فصل بهار شروع به رشد می‌کند و با تنوع غنی مواد مغذی که دارد، یک گزینه عالی برای تقویت سلامتی بدن است.

برای نگهداری از ریواس می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد، از جمله مربا، ترشی، خشک کردن و فریز کردن. فریز کردن به شکل تازه‌ترین و مواضع بهتری برای نگهداری این گیاه است. نحوه فریز کردن ریواس بسیار ساده است و می‌تواند به شکل خام یا بلانچ شده انجام شود.

در مرحله اول باید برگ‌ها و ساقه‌های پلاسیده را جدا کرده و بعد از شستشو و خشک کردن، برگ‌ها را کوتاه کنید و پوست را گرفته و خرد کنید. سپس می‌توانید ریواس‌ها را برحسب دلخواه در ظروف فریزر قرار دهید و آن‌ها را به مدت معینی فریز کنید.

بعد از انجام این مراحل، می‌توانید به طور راحت از خواص بی‌نظیر ریواس در طول سال بهره‌مند شوید و از طعم و خواص آن بهره‌برید.

ریواس یکی از سبزیجات بسیار محبوب است که علاوه بر طعم لذیذش خواص بیشماری نیز دارد. این گیاه که تنها در فصل بهار می‌روید سرشار از فیبر، کلسیم، پروتئین، پتاسیم، سدیم و انواع ویتامین‌های آ، ب و سی است. فصل محدود رویش ریواس باعث می‌شود که تنها در فصل بهار بتوانیم از خواص بیشمار آن بهره مند شویم با این حال روش هایی برای نگهداری طولانی مدت این گیاه وجود دارد. درست کردن مربا، ترشی و یا خشک کردن از جمله این روش‌هاست. با این حال اگر بخواهیم آن را به شکل تازه‌تری مصرف کنیم بهتر است آن را فریز کنیم. در این قسمت از آدرینبلاگ با نحوه صحیح فریز کردن ریواس همراه شما هستیم.مرحله اول: جدا کردن برگ‌ها و ساقه‌های پلاسیدهقبل از هرچیز باید ریواس‌ها را تمیز کنیم و برگ‌های خشک، خراب یا پلاسیده شده و همینطور ساقه‌هایی که دیگر قابل استفاده نیستند را دور بریزیم.مرحله دوم: کوتاه کردن برگ هاسرعت فساد برگ‌ها بسیار بالاست بنابراین بهتر است برگ‌های ریواس را نیز کوتاه کنیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت ریواس خانگیمرحله سوم: شستن و خشک کردنبعد از آنکه کار جداساز قسمت‌های غیر قابل استفاده را انجام دادیم باید به خوبی ساقه‌ها را بشوییم و بعد از آن کاملا خشک کنیم.مرحله سوم: پوست گرفتن وخرد کردنبعد از اینکه ریواس‌ها خشک شد پوست روی آن را گرفته و به اندازه دلخواه خرد می‌کنیم تا حجم کمتری درون فریزر را اشغال کند. مرحله چهارم: فریز کردن به روش خاماگر تمایل دارید ریواس را به صورت خام فریز کنید ریواس های خرد شده را درون موشما فریزر یا ظرف مخصوص نگهداری مواد غذایی در فریزر بریزید.نکته: دقت کنید به هیچ وجه ریواس‌ها را روی هم فشار ندهید و کل موشما یا ظرف را پر نکنید. این کار باعث له شدن ریواس ها و خارج شدن آب میان بافتی آن شده و از کیفیت آن کم می‌کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای ریواس خانگیمرحله پنجم: فریز کردن به روش بلانچاگر هم دوست دارید می‌توانید به روش بلانچ ریواس‌ها را فریز کنید. در این روش بعد از شستن و خشک کردن و گرفتن پوست ریواس آن‌ها را خرد می‌کنیم سپس به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش ریخته و آبکش می‌کنیم . بلافاصله ریواس‌ها را درون ظرف پر از یخ می‌ریزیم و بعد از دو الی سه دقیقه بعد آبکش می‌کنیم. سپس اجازه می دهیم تا خشک شود و بعد درون ظرف شیشه ای ریخته و داخل فریزر قرار می دهیم.در این قسمت از آدرینبلاگ با نحوه صحیح فریز کردن ریواس آشنا شدیم. اگر شما هم تجربه دیگری از نحوه فریز کردن ریواس دارید با ما در میان بگذارید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید