چای با خرما، خوب یا بد؟ + لیست قیمت انواع خرما

  • توسط: admin


به گزارش آدرین به نقل از اقتصاد آنلاین – فائزه امین پویا؛ همانطور که می‌ دانید، مصرف قند و شکر برای بدن بسیار مضر است. بسیاری از افراد تلاش می‌ کنند به جای قند و شکر از میوه‌ های طبیعی برای شیرین کردن غذاها و افزودن به چای استفاده کنند. یکی از محبوب‌ ترین این میوه‌ ها خرما است. خرما میوه‌ا ی بسیار شیرین و خوشمزه است که خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

برخلاف قند و شکر که تنها خاصیت آن شیرین بودن آن است و خوردن زیاد آن میزان قند خون را بسیار بالا می‌برد خرما و سایر میوه‌های خشک خواصی نیز دارند که به تامین مواد مورد نیاز بدن برای حفظ سلامتی کمک می‌کند. البته توجه کنید که خرما و میوه‌های خشک دیگر مانند توت خشک و انجیر خشک و … نیز قند دارند و نباید در خوردن آنها زیاده روی کرد.

آیا چای خواص خرما را از بین می‌برد؟

ممکن است در بعضی جاها شنیده باشید که چای خواص خرما را از بین می‌برد. این حرف کاملاً درست نیست. خرما خواص زیادی دارد. خوردن چای در کنار خرما احتمالاً جذب موادی مانند آهن را کم می‌کند. آهن موجود در خرما درصد کمی از خواص آن را تشکیل می‌دهد.

پس خوردن چای به همراه خرما ممکن است مقدار کمی از خواص خرما را کم کند. اما همچنان بسیاری از خواص خرما هستند که باقی می‌مانند. قطعاً خوردن چای به همراه خرما بسیار بهتر از خوردن چای با قند است که به سلامتی بدن شما آسیب می‌زند.

در کنار چای از چه خرمایی استفاده کنیم

برای اینکه با خوردن خرما در کنار چای کالری کمتری به بدن شما برسد یک راه حل بسیار ساده وجود دارد. این راه حل خوردن خرماهای کوچک به همراه چای است.

همانگونه که می‌دانید خرما گونه‌های مختلفی دارد و هر نوع خرما دارای اندازه خاص خود است. اگر می‌خواهید با خوردن هر دانه خرما انرژی کمتری به بدن وارد کنید می‌توانید از خرمای بسیار خوشمزه خاصویی استفاده کنید.

خرما یک میوه خوشمزه و مقوی است که شما می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن و تقویت خواص آن، از بسیاری مواد غذایی دیگر استفاده کنید که در اینجا به تعدادی از آن‌ها می‌پردازیم.

برای مطالعه بیشتر درباره قیمت انواع مواد غذایی در بازار روز می توانید به سرویس”مواد غذایی” اقتصاد آنلاین مراجعه کنید توجه داشته باشید این قیمت ها از فروشگاه های آنلاین استخراج شده اند و اقتصاد آنلاین دخل و تصرفی در قیمت ها ندارد.

قیمت انواع خرما
نام محصول مقدار قمت / تومان
خرمای پیارم درجه دو یک کیلوگرم ۹۰,۰۰۰
خرمای خاصویی ۸۰,۰۰۰
خرما کبکاب دستچین ۹۹,۷۰۰
خرما زاهدی نرم و گوشتی برداشت امسالی ۶۵,۰۰۰
خرمای مجول بسته بندی ۵۰۵,۱۰۰
خرمای بریمی،یا آلوچه ای ۱۲۵,۰۰۰

خرما را با لبنیات بخوریم

یکی از بهترین مکمل‌ها برای خرما شیر و سایر لبنیات است. علاوه بر این که مزه شیرین خرما در کنار لبنیات بسیار ملایم‌تر می‌شود، خواص یکدیگر را نیز تکمیل می‌کنند.

شیر و خرما: یکی از مرسوم ترین لبنیاتی که با خرما استفاده می‌شود شیر است. شما می‌توانید در کنار نوشیدن شیر خرما را نیز نوش جان کنید. طبق بررسی های سایت خرمایی همچنین می‌توانید نوشیدنی های بسیار مقوی و خوشمزه ای با ترکیب این دو تهیه کنید.

انواع نوشیدنی و معجون با شیر و خرما را در طرز تهیه معجون شیر خرما یاد بگیرید.

خامه و خرما: خرما و شیره خرما می‌تواند جایگزین سالم و طبیعی برای مربا و عسل‌های مصنوعی بازار باشد. در کنار خامه صبحانه می‌توانید از خرمای تازه ( رطب یا خرمای شیره‌دار) بجای عسل و مربا استفاده کنید. علاوه برا این که از خوردن آن لذت خواهید برد، انرژی شروع یک روز خوب را از یک منبع سالم تامین می‌کنید.

ماست و خرما: در جنوب ایران که خرما یک غذای جدا نشدنی از سفره مردم است خوردن خرما با ماست بسیار رایج است. همچنین شما می‌توانید دسرهای متفاوتی با خرما و ماست تهیه کنید و میل کنید.

خرما با گردو و مغزیجات

برای این میان وعده مقوی‌تر و خوشمزه تری داشته باشید می‌توانید هسته‌های خرما را جدا کنید به جای آنها گردو، بادام، بادام زمینی و سایر مغزیجات بگذارید و نوش‌جان کنید.

گردو یکی از بهترین مکمل ها برای خرماست. گردو سرشار از چربی سالم و پروتئین است که می‌تواند نبودن این مواد در خرما را جبران کند و ترکیب خرما و گردو را به یک میان وعده کامل و انرژی زا تبدیل کند. اگر می خواهید با فواید این ترکیب آشنا شوید حتما مطلب خواص خرما و گردو را مطالعه کنید.

برای این که ظاهر جذابتری داشته باشد کودکان نیز به خوردن آن ترغیب شوند می‌توانید خرما را به یک روکش شکلات بن ماری شده بپوشانید و علاوه بر این ظاهر آن بهتر می‌شود بسیار خوشمزه تر خواهد شد.

خرما با کنجد و ارده کنجد

کنجد یکی از بهترین مکمل‌ها برای خرماست. حتما برای استفاده در کنار خرما از کنجد ایرانی بوداده استفاده کنید که مزه و عطری بسیار قوی داشته باشد.

خرماها را در کنجد بو داده بغلطانید تا سطح خرما کاملا با کنجد پوشانده شود و سپس میل کنید.

ترکیب خرما و ارده کنجد هم در جنوب ایران بسیار محبوب است و حتما آن را امتحان کنید و از مزه آن لذت ببرید. این ترکیب برای روزهای سرد زمستان بسیار مناسب است و انرژی و گرمای بدن شما را تامین می‌کند.

طعم دار کردن خرما با بعضی ادویه ها

می‌توانید خرما را با برخی ادویه ها طعم دار کنید. به طور مثل می‌توانید از پونه، آویشن، زنجنبیل، زیره و … استفاده کنید.

انواع دسر با خرما

‎علاوه بر موارد بالا می‌توانید انواع غذاها و دسرها را با استفاده از خرما تهیه کنید. به طور مثال رنگینگ و حلوای خرما که دو دسر جنوبی و سنتی ایران هستند. همچنین بسیاری دسرهای جدیدتر وجود دارند که از خرما برای تهیه آنها استفاده می‌شود.

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید