سوپ لازانیا! غذای دوست داشتنی + آموزش

  • توسط: admin
سوپ لازانیا! غذای دوست داشتنی + آموزش


 

به گزارش آدرین به نقل از راهنماتو “آیا تا به حال لازانیا را به عنوان سوپ امتحان کرده‌اید؟! خب، اشتباه کرده‌ اید!”

لازانیا یکی از غذا های محبوب ایتالیایی است که در کشور ما تعداد زیادی طرفدار دارد. تهیه لازانیا به صورت سوپ با یک جذابیت خاص همراه است.

اگر تا کنون سوپ لازانیا نپخته‌ اید، حالا بهترین زمان برای امتحان آن است! در اولین فرصت، لازانیا را بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
پیاز یک عدد
سیر 7 حبه
گوشت چرخکرده 200 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
ادویه لازانیا یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
خامه 3 قاشق غذاخوری
لازانیای خرد شده به میزان دلخواه
ریحان تازه خرد شده به میزان دلخواه
پنیر پارمسان نصف پیمانه
پنیر موزارلا به قدر علاقمندی شما!

سوپ لازانیا

طرز تهیه:

تعداد حبه‌های سیر را دقت کردید؟! غذاهای ایتالیایی است و بو و طعم سیر! اگر سیر دوست ندارید می‌توانید مقدار آن را کاهش دهید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید. رنگ پیاز که عوض شد سیرهای له شده را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید تا عطر سیر برخیزد! گوشت چرخکرده را به آنها اضافه کنید و تا تغییر رنگ گوشت آن را سرخ کنید. نمک، فلفل قرمز و ادویه لازانیا را هم به جمع مواد بیاورید و کمی هم بزنید تا بوی خوششان آشپزخانه را بردارد! جعفری خشک را هم به صحنه بیاورید و کمی تفت بدهید. حالا وقت رب گوجه فرنگی است که به بقیه مواد ملحق بشود و 2-3 دقیقه در کنارشان تفت خورده تا رنگش حسابی باز بشود.

بعد از اینکه مایه‌ی گوشتی شما رنگ و بوی خوبی پیدا کرد مقداری آب داخل آن بریزید. اگر آب مرغ یا گوشت داشته باشید که دیگر نورعلی نور خواهد شد. با اضافه کردن آب تکه‌های خرد شده‌ی لازانیا را هم داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. حرارت گاز را پایین بیاورید و 10 دقیقه اجازه بدهید بجوشند تا نرم بشوند.

در انتهای کار قرار دارید و دیگر وقت سرو سوپ و لذت بردن از آن است. باید ریحان‌های تازه و سبز را خرد کرده و روی سوپ بریزید. این طعم بی نظیر را به خودتان و هر آنکس که عزیز شماست هدیه کنید!

وقتی مواد داخل ظرف کاملا پخته شدند زمان هنرنمایی خامه است! خامه را در یک کاسه با مقداری از آب سوپ مخلوط کنید و هم بزنید تا رقیق بشود. پنیر پارمسان را هم داخل آن بریزید و بعد از ترکیب این مواد، آنها را به سوپ اضافه کنید. پنیر موزارلا را روی سوپ بریزید و از این صحنه که مقابلتان قرار دارد قطعا غرق لذت شوید!

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
آشپزی
سریع‌و‌خوشمزه: رازهای خوشمزه گوجه سبز
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۳
  • -
  • 8 بازدید
آشپزی
توت فرنگی: طعم لذت بخشی با انواع دسر و نوشیدنی
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۳
  • -
  • 9 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید