دسر خوشمزه ماست و انار یخچالی + طرز تهیه
دسر ماست و انار یکی از جذاب ترین و رنگین ترین دسر های مناسب پاییز و زمستان است. این دسر بسیار ساده و راحت در کمترین زمان آماده میشود و از مواد اولیه ای ساده و در دسترس است. اگر شما طرفدار طعم های جدید و متفاوت هستید، این دسر را امتحان کنید.
به گزارش آدرین به نقل از اکالا بلاگ، در این بخش، سادهترین و خوشمزه ترین طرز تهیه دسر ماست و انار را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه دسر ماست و انار
مدت زمان آماده سازی تهیه این دسر ۱۰-۱۵ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم بیشتری این دسر رنگین و جذاب را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این دسر در دستهبندی آسان قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه دسر ماست و انار:
انار ۱ عدد
ماست پرچرب ۲۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
گردو خرد شده به مقدار دلخواه
نعنا خشک و پودر گلپر به مقدار دلخواه
مرحله اول، آمادهسازی انار
در اولین مرحله برای تهیه این دسر خوشمزه به سراغ انار روید. بهتر است از انار شیرین و آبدار استفاده کنید، انار را بشویید و پوست بگیرید. با دستانارها را دانه کنید و سعی کنید پوستههای سفید نازک و چسبیده به دانهها را جدا سازید.
مرحله دوم، آمادهسازی گردو
در دومین مرحله به سراغ آمادهسازی گردوها روید. گردوها را با چاقو مقداری خرد کنید، درون تابه مناسبی بریزید. حال تابه را روی حرارت قرار دهید و گردوها را تفت دهید تا بوی خامیشان گرفته شود. افزودن گردو به این دسر کاملا سلیقهای است و میتوانید آن را حذف کنید.
مرحله سوم، ترکیب مواد دسر
در سومین مرحله به سراغ ترکیب کردن مواد دسر روید. انار دانهشده را با ماست درون ظرفی بریزید، گردوهای تفت داده شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر نعنا و پودر گلپر را به محتوای درون ظرف بیفزایید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
حال درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال به آن استراحت دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. پس از استراحت دادن دسر را از یخچال خارج کنید و آن را در ظرف سرو بریزید. با مقداری نعنا خشک و دانههای انار آن را تزیین و نوش جان کنید.
در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه دسر ماست و انار اشاره خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید:
– در تهیه این دسر بهتر است از ماست پرچرب و شیرین استفاده کنید.
– طعم انار در طعم نهایی دسر شما بسیار تاثیرگذار است، حتما از انار تازه و مرغوب، شیرین استفاده کنید.
– هر کدام از ادویههایی که مناسب ذائقتان نیست را میتوانید حذف کنید.
– بهتر است این دسر را به صورت تازه و روزانه تهیه و مصرف کنید.
– اگر ماست شما غلظت یا شیرینی مناسب را ندارد میتوانید ۱-۲ قاشق غذاخوری خامه به آن بیفزایید.
- برچسب ها: دسر ماست و انار یخچالی