این ۵ حقیقت شگفت انگیز را باید در مورد دنیا بدانید!

  • توسط: admin


 

کره‌ ی زمین یک گنجینه‌ی شگفتی‌ هاست؛ شگفتی‌ هایی که از نظر اندازه هر چه بزرگ یا کوچک بودن، هر کسی را شگفت‌ زده می‌ کنند. از سلسله کوه‌ هایی که سر به فلک می‌ کشند گرفته تا موجودات زنده‌ ای که در ابعاد میکروسکوپی زندگی می‌ کنند، زمین یک تابلوی زندگی با شگفتی‌ های بی‌ شمار است.

کره زمین

۱- کره زمین در ابتدا رنگ کاملاً متفاوتی داشت

به گزارش آدرین به نقل از روزیاتو، به نظر می‌ رسد که در گذشته‌ های دور، زمانی که حیات در زمین ظهور پیدا کرد، رنگ زمین بنفش بوده است، نه سبز. این موجودات ریز، به جای کلروفیل، از مولکول‌ های خاصی برای جذب نور خورشید استفاده کرده‌ اند که به آن‌ه ا رنگ بنفشی می‌ بخشد.

امروزه گیاهان از کلروفیل برای دریافت نور خورشید استفاده می‌کنند. این ماده بخش‌های آبی و قرمز نور خورشید را جذب می‌کند و بخش سبز رنگ آن را پس می‌دهد، به همین دلیل گیاهان سبز رنگ هستند. این امر برای بعضی دانشمندان گیج کننده است، چرا که بیشتر انرژی خورشید در بخش سبزرنگ که برای ما قابل مشاهده است، وجود دارد.

قدیمی ترین عکس

۲- قدیمی‌ترین عکس به جای مانده در سال ۱۸۲۶ یا ۱۸۲۷ گرفته شده

در سال ۱۸۲۶، مردی به نام نیسفور نیپس دست به کار جالبی زد. او بعد از عکس گرفتن با یک دوربین متوجه شد که چطور می‌توان تصویری بی حرکت ثبت کرد. اما مشکل اینجا بود که دست کم ۸ ساعت یا حتی روز‌ها طول می‌کشید تا عکس ظاهر شود و وقتی هم که بالاخره این اتفاق رخ‌ی داد، وضح چندانی نداشت.

بعد از آن دوست نیپس، لویی داگر روند کار را بهتر کرد. او به ایده‌ی فرآیند داگرئوتایپ رسیده که اولین شیوه‌ی عکسبرداری بود که مردم می‌توانستند واقعاً از آن استفاده کنند. با این روش جدید، مجبور بودید صرفاً چند دقیقه تا ظاهر شدن عکس صبر کنید و تصاویر هم از وضوح بیشتری برخوردار بودند. در سال ۱۸۳۹ بود که همه از این شیوه باخبر شدند و همین زمان هم هست که به طور کلی از آن به عنوان آغاز دوران عکاسی کاربردی یاد می‌شود.

نور بدن

۳- بدن ما از خود نور ساطع می‌کند

بدن ما مقادیری نور از خود ساطع می‌کند که میزان آن طی روز کم و زیاد می‌شود. محققان ژاپنی می‌خواستند درباره‌ی این نور اندک مرئی‌ای بدن مان از خود منتشر می‌کند، بیشتر بدانند. آن‌ها از دوربین‌های فوق حساسی استفاده کردند که می‌تواند حتی ذرات ریز نور را تشخیص دهند. دانشمندان از ۵ فرد ۲۰ و چند ساله دارای سلامت جسمی خواستند به مدت ۳ ساعت هر ۲۰ دقیقه یک بار با بالا تنه‌ی برهنه در یک اتاق کاملاً تاریک بمانند.

نتیجه‌ی این آزمایش این بود که محققان پی بردند بدن مان درخشش اندکی دارد که میزان آن طی روز دستخوش تغییر می‌شود. این درخشش در حوالی ساعت ۱۰ صبح کمترین مقدار را دارد، در ساعت ۴ بعد از ظهر به اوج می‌رسد و پس از این ساعت رفته رفته محو می‌شود. درخشش بدن ما با ساعت درونی آن مرتبط است که احتمالاً دلیل آن تغییر میزان انرژی بدن مان طی روز است؛ و جالب‌تر اینکه درخشش صورت ما از بقیه‌ی نقاط بدن مان بیشتر است. شاید به این خاطر که صورت ما نور خورشید بیشتری دریافت می‌کند.

برچسب میوه

۴- برچسب‌های روی بعضی میوه‌ها خوردنی اند

در برخی کشور‌ها برچسب‌های روی میوه‌ها و سبزیجات قابل خوردن اند. برای مثال، سازمان غذا و داروی آمریکا، قبل از عرضه‌ی میوه‌ها و سبزیجات در بازار، برچسب‌های آن‌ها را کنترل می‌کند تا مطمئن شود این برچسب‌ها در صورت تماس با مواد غذایی هیچ ضرری به آن‌ها وارد نخواهند کرد.

البته آن‌ها می‌دانند که برچسب‌های روی میوه‌ها و سبزیجات خورده شوند، اما این برچسب‌ها از موادی درست شده اند که اگر برحسب تصادف خورده شدند، مشکل جدی‌ای ایجاد نکنند.

گوش و بینی

۵- گوش‌ها و بینی با بالا رفتن سن، بزرگ‌تر می‌شوند

شاید شنیده باشید که گوش‌ها و بینی تنها نقاطی از بدن هستند که رشد آن‌ها هرگز متوقف نمی‌شود. با بالا رفتن سن تان ممکن است احساس کنید گوش‌ها یا بینی تان بزرگ‌تر شده اند؛ بنابراین آیا این نقاط از بدن واقعاً تا ابد به رشد خود ادامه می‌دهند؟

حقیقت این است که گوش‌ها و بینی با بالا رفتن سن تغییر می‌کنند، اما احتمالاً نه اینگونه که بزرگ‌تر شوند. چیزی که تجربه خواهید کرد در حقیقت ناشی از بروز تغییر در پوست و نیروی جاذبه است. دیگر بخش‌های بدن هم تغییر می‌کنند، اما تغییر گوش‌ها و بینی اندکی واضح‌تر است.

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
پزشکی و سلامت
این خوردنی‌ها موجب بهبود خلق‌ و خو شما می‌ شوند
  • ۵ بهمن ۱۴۰۲
  • -
  • 305 بازدید
پزشکی و سلامت
کشف این حقیقت وحشتناک در مورد دیابت!
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲
  • -
  • 100 بازدید
پزشکی و سلامت
این ۲۰ افسانه درباره پیری حقیقت ندارد!
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲
  • -
  • 109 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید