این خوردنیها موجب بهبود خلق و خو شما می شوند
تحقیقات نشان میدهد که تغذیه سالم، که به مصرف میوهها، سبزیجات، چربیهای سالم و غلات کامل متکی است، با کاهش خطر ابتلا به افسردگی در ارتباط است.
به گزارش آدرین به نقل از ایسنا، تغذیه مناسب همچنین بر سیستم ایمنی بدن تأثیرگذار است و این تأثیرات میتوانند بر افسردگی نیز اثرگذار باشند.
در ادامه «به چند مورد از این مواد غذایی خواهیم پرداخت.
ماهی قزلآلا
ماهی قزلآلا یک منبع عالی مغذی و سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. بدن ما به تنهایی قادر به تولید امگا ۳ نیست.
از آنجایی که ماهی قزلآلا نیز یک ماده غذایی ضدالتهاب به شمار میرود و در کاهش التهاب در افسردگی نقش دارد، میتواند در بهبود خلق و خو موثر واقع شود.
شکلات تلخ
ممکن است پس از خوردن آبنبات حس بدی به شما دست بدهد، اما یک تکه شکلات تلخ میتواند خلق و خو را بهبود ببخشد.
بنا بر تحقیقات، شکلات تلخ نه تنها مغز، بلکه سیستم ایمنی و چشمها را نیز تقویت میکند.
متخصصان در پژوهش خود از شکلات تلخ با ۷۰ درصد کاکائو استفاده کردند.
توتها
در رژیم غذایی متعادل هر کدام از میوهها مزیتهای خاص خود را دارند. اما انواع توتها برای مغز بسیار مفیدند.
توتها سرشار از فلاونوئیدند که به تنظیم خلق و خو، بهبود حافظه و کاهش التهاب کمک میکنند.
اسفناج و کلم پیچ
سبزیجاتی که برگ سبز و تیره دارند مانند اسفناج و کلم پیچ از اسیدهای چرب امگا ۳ سرشارند و همچنین مواد غذایی ضدالتهابی به شمار میروند.
از آنجایی که سبزیها سرشار از منیزیماند، نقش مهمی در عملکرد مغز و خلق و خو ایفا میکنند.
بادام
بادام حاوی چربی سالم است و سلامت مغز را تقویت میکند. بادامها همچنین سرشار از ترکیبی به نام تیروزیناند که از کاهش عملکرد شناختی بهویژه در پاسخ به اضطراب، جلوگیری میکند.
- برچسب ها: افسردگی تغذیه دانستنی های پزشکی سبزیجات سیستم ایمنی بدن میوه