این تصویر کمیاب ترین و گران قیمت ترین عسل جهان است!

  • توسط: admin


 

به گزارش آدرین به نقل از روزیاتو، یک شیشه ۲۳۰ گرمی از نادرترین عسل دنیا با نام Mānuka Rare Harvest با قیمت ۲,۲۷۸ دلار به فروش می‌ رسد. این عسل Mānuka در یک جزیره دور افتاده در نیوزیلند تولید شده و دسترسی به آن تنها از طریق هلیکوپتر امکان‌ پذیر است. عسل Rare Harvest توسط شرکت The True Honey تولید شده و تنها ۱۰۰۰ شیشه از آن به بازار عرضه شده است.

÷1

این عسل که به عنوان اکسیر سلامتی شناخته می‌شود، می‌تواند به روش‌های مختلف از جمله میل کردن با نان یا اضافه کردن به آب و آب لیموی گرم مصرف شود و دارای مزایای سلامتی غیر قابل انکار است.

÷1

هر جنبه‌ای از این طلای مایع با دقت در نظر گرفته شده است؛ از محل، زمان و مراقبت دقیق از زنبورها گرفته تا طراحی با شکوه و غنی شیشه‌هایی که در آن‌ها نگهداری می‌شود. انجمن عسل مانوکای نیوزلند به طور مستقل تأیید کرد که این عسل بالاترین درجه کیفیت عسل مانوکا در تاریخ است.

کمپبل نیش، مدیرعامل موقت این انجمن، گفت اگرچه هیجان‌انگیز است اما، غیرمنتظره نبود. ما سالانه تا ۳,۰۰۰ آزمون دسته‌ای روی بیش از ۲۰۰ برند انجام می‌دهیم.»

÷1

او افزود: «ما همچنین عسل‌های دیگر در نیوزلند و خارج از کشور را برای مقایسه عملکرد اعضایمان تست می‌کنیم. می‌دانیم شرکت The True Honey متعهد است تا بالاترین رتبه امکان‌پذیر را کسب کند، سابقه تولید عسل با رتبه بالا را دارد و فرایندهای خود را برای انجام این کار تنظیم کرده است.»

در عسل‌های خالص و لوکس شرکت The True Honey، میزان متیل گلیوکسال (MGO) می‌تواند بیش از صد برابر باشد. متیل گلیوکسال به عسل خاصیت ضد باکتریایی قوی می دهد. هر چه غلظت MGO بیشتر باشد، اثر ضد باکتری قوی‌تر است.

÷1

عسلی که ادعای داشتن مقدار بالایی از فاکتور منحصربفرد مانوکا دارد (که با توجه به میزان MGO و خواص دیگر عسل اندازه‌گیری می‌شود)، توسط انجمن عسل مانوکای نیوزلند آزمایش و با یک درجه‌بندی همراه می‌شود که به نیوزلند در حفظ کیفیت عسل مانوکا برای مصرف‌کنندگان در سراسر دنیا کمک می‌کند.

÷1

جیم مک‌میلان، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت The True Honey، می‌گوید: «این عسل مانوکا قطعاً طعم قوی‌ای دارد. طعم آن شبیه کارامل است؛ شیرین و شور. من واقعاً آن را دوست دارم. اما تجربه حس کردن خلوص طبیعی آن در بدن نیز فوق العاده است. مشتریان ما می‌گویند که این محصول ما را به خاطر سلامتی و بهبودی حالشان خریداری می‌کنند.»

1

جیم این موفقیت را به تعهد تیم و شرایط محیطی منحصر به فرد لازم برای تولید چنین عسل باکیفیتی نسبت می‌دهد. نیمی از این عسل بسیار محدود، قبل از عرضه به مشتریان علاقه‌مند با امکان بهبود ایمنی بدن، تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا و ارتقای سلامت روده تحریک پذیر، فروخته شد.

جیم گفت: «از شور و اشتیاق تیم برای تولید عسل مانوکای فوق خالص احساس غرور می‌کنم. تولید عسل مانوکا با این کیفیت نیازمند یک مجموعه استثنایی از شرایط زیست‌محیطی همراه با مراقبت و توجه فراوان نسبت به کندوها و فرآیند رسیدن عسل است.»

÷1

این مناطق دورافتاده نیاز به دقت و مراقبت دارند، بنابراین مک‌میلان، هلیکوپتر برای قرار دادن کندوها در مناطق محرمانه‌شان به کار می‌گیرد که تا پایان فصل گلدهی مانوکا در آنجا می‌مانند و سپس بیرون آورده می‌شوند تا فقط خالص‌ترین گرده‌ها جمع‌آوری شود. این رویکرد برای یک دهه اعمال شده است.

÷1

جیم توضیح داد: «استفاده از هلیکوپتر به ما امکان می‌دهد کندوهای خود را در وسط جنگل‌های انبوه مانوکا قرار دهیم، مکان‌هایی که جاده‌ای به آن‌ها نمی‌رسد و مطمئن شویم که تنها خالص‌ترین گرده مانوکا جمع‌آوری می‌شود.»

هر شیشه از این عسل با یک عسل ریز دستی و محفوظ در یک جعبه چوبی دست‌ساز ارائه می‌ شود.

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید