۸ دلیل جذاب برای انتخاب یک وعده غذای خوشمزه و تند

  • توسط: admin


برخلاف تصور رایج که غذای تند برای معده و قلب مضر است، غذاهای تند و فلفلی فواید زیادی دارند که باید درباره آنها بیشتر بدانید. دو دسته از مردم وجود دارند، آنهایی که غذاهای تند دوست دارند و آنهایی که نمی توانند غذای تند را تحمل کنند. اگر جزو گروه اول هستید، موفق هستید. فواید غذاهای تند چیست؟

فیتوکمیکال‌های موجود در فلفل چیلی کپسایسین نامیده می‌شوند که به فلفل‌ها کمک می‌کند تا وزن خود را کاهش دهند، با باکتری‌ها مبارزه کنند و ناراحتی‌های معده و روده را تسکین دهند.

برخلاف تصور رایج، خوردن غذاهای تند نه تنها عوارض زیادی برای بدن ندارد، بلکه ثابت شده است که برای دردهای معده و همچنین سلامت قلب مفید است. البته فواید غذای مرزه به مشخصات غذایی کامل آن بستگی دارد نه فقط رنگ و لعاب آن.

فواید غذاهای تند برای بدن چیست:

1. به سوزاندن کالری کمک کنید

وقتی غذای تند می خورید، تمام این عرق کردن، هدفی واقعی دارد. طبق یک مطالعه، خوردن یک بشقاب غذای تند باعث افزایش 8 درصدی کالری سوزی بدن می شود. به عبارت دیگر، متابولیسم شما را سرعت می بخشد. مطالعات دیگر نشان می دهد کسانی که غذاهای تند می خورند کالری کمتری مصرف می کنند. بنابراین اگر می خواهید وزن کم کنید، غذاهای تند را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

2. محافظت از قلب

چندین مطالعه نشان داده است که افرادی که در کشورهای دارای رژیم غذایی تند زندگی می کنند نسبت به افرادی که در مناطقی زندگی می کنند که انتخاب غذایی ضعیفی دارند، حملات قلبی کمتری دارند. دلیل چیست اگر در این بخش سلامت مرطوب بخوانید، به نظر می رسد که خوردن فلفل چیلی اثرات کلسترول بد (همچنین به نام LDL) را خنثی می کند.

به علاوه، کپسایسین، ماده شیمیایی مسئول اثر سوزانی که غذاهای تند در دهان ایجاد می کنند، به مبارزه با التهاب (که یکی از مواردی است که می تواند منجر به حمله قلبی شود) کمک می کند.

3. تسکین درد

از نقطه نظر علمی کمی پیچیده است، اما به زبان ساده، کپسایسین می‌تواند سیگنال‌های خاصی را که از سلول‌های عصبی به مغز شما ارسال می‌شود، مسدود کند و باعث شود شما احساس درد نکنید. به همین دلیل است که کپسایسین اغلب به عنوان یک ماده در کرم ها و لوسیون های تسکین دهنده درد استفاده می شود.

4. عمر طولانی تر

یک مطالعه بزرگ در چین (شامل نزدیک به 500000 نفر) نشان داد افرادی که تقریبا هر روز غذاهای تند می خورند، 14 درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. افرادی که این مطالعه را انجام داده اند می گویند هنوز خیلی زود است که غذاهای تند را با طول عمر بیشتر مرتبط کنیم، اما نتایج به نظر دلگرم کننده است.

5. سرشار از مواد مغذی

خوردن روزانه فلفل چیلی به شما کمک می کند تا مقدار توصیه شده را راحت تر دریافت کنید. اینها شامل چندین ویتامین مانند A و C و همچنین تعدادی از مواد معدنی حیاتی است.

6. به شما کمک می کند شادتر باشید

خوردن غذاهای تند باعث می شود مغز شما هورمون های “شادی” مانند سروتونین تولید کند که شما را برای مقابله با افسردگی، اضطراب، عصبانیت و استرس آماده می کند. این ممکن است توضیح دهد که چرا افرادی که غذاهای تند می خورند همیشه خوشحال به نظر می رسند، حتی زمانی که عرق کرده اند و از درد گریه می کنند.

7. کمک به پیشگیری از سرطان

به گفته برخی از کارشناسان پزشکی و آخرین تحقیقات، کپسایسین همان اثر را روی سلول های سرطانی دارد، به ویژه داروهای مقاوم به داروهای ضد سرطان. ظاهراً این ماده شیمیایی آنقدر قوی است که می تواند سلول های سرطان خون را از بین ببرد و رشد تومور کشنده را کند کند.

8. التیام درد دل

چطور؟! آیا غذاهای تند و تند می تواند معده شما را آرام کند؟ true تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن غذاهای تند می تواند میزان تولید اسید معده را کاهش دهد، خونریزی معده شما را کاهش دهد و خطر ابتلا به سرطان پوست را تا 53 درصد کاهش دهد.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید