۱۴ استان، نهایت آمادگی برای پذیرش تیمهای امدادی دارند
آمادهباش امدادگران در ۱۴ استان کشور به مرحلهای از آمادگی و انتظار رسیدهاند که در صورت وقوع حوادث اضطراری و فوری، بتوانند به سرعت واکنش نشان دهند و به محل مورد نیاز برای امدادرسانی بروند. این امدادگران معمولاً شامل پرسنل ماهر و مجرب از نهادهای مرتبط با حوادث اضطراری، نیروهای امدادی و همکاران داوطلب میباشند. این تیمها تجهیزات و وسایل اورژانس لازم را همراه دارند و آموزشهای موردنیاز را از قبل گذراندهاند تا بتوانند بهترین خدمات امدادی را در مواقع اضطراری ارائه دهند. حضور آمادهباش امدادگران در این استانها ضمن افزایش امنیت و ارتقای سلامت شهروندان، با بهبود امکانات امدادرسانی موجب کاهش خسارتها و صدمات ناشی از حوادث خواهد شد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار نارنجیرنگ سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیشبینی سازمان هواشناسی در روز سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه شاهد بروز مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۴ استان کشور خواهیم بود. بر این اساس در روز سهشنبه، ۱۱ اردیبهشت در نیمه جنوبی استانهای ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان و در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت در کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استانهای فارس، کردستان و لرستان و برای روز پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت نیز در یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: در این شرایط لغزندگی جادهها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روانآب، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانههای فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست لذا به مردم و به خصوص ساکنان این مناطق و مسافران توصیه میشود که ضمن احتیاط در سفرهای بین شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیلها، کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانهها و نواحی مرتفع پرهیز کنند.
محمودی افزود: اطمینان از استحکام سازههای موقت، لایروبی کانالها و آبروها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارشها نیز از دیگر توصیههایی است که باید جدی گرفته شود.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در همین راستا نیز امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تمامی استانهای کشور به حالت آمادهباش کامل درآمده و تجهیزات و امکانات لازم نیز برای مقابله با حوادث و امدادرسانی در هرگونه رخداد احتمالی در اختیارشان قرار گرفته است.
- برچسب ها: اخبار عمومی هواشناسی