۱۰ بازی ترسناک و هیجانانگیز با گرافیکهای شگفتانگیز کارتونی!
معمولا زمانی که صحبت از بازیهای ترسناک میشود، اولینچیزی که به ذهن گیمرها میرسد، بازیهای جدی و واقعگرایانهای هستند که سعی در انتقال حس متفاوتی از وحشت دارند. اما در طول سالهای اخیر، بازیهای ترسناک دست روی ایده متفاوتی گذاشتند. آنها سعی کردند تا به لطف گرافیکهای کارتونی، ترس را از دید متفاوتی روایت کنند. بازیهایی که در نگاه اول، گرافیک کارتونی و انیمیشنی آنها، دوست داشتنی بنظر میرسد و زمانی که به سراغشان میروید، متوجه ترسناک بودنشان خواهید شد. بنابراین اگر طرفدار بازیهای ترسناکاید، در این مطلب از ویجیاتو همراه ما باشید تا نگاهی به ۱۰ مورد از برترین بازیهای ترسناکی بیندازیم که گرافیک کارتونی دارند.
Bendy and the Ink Machine
سال انتشار: ۲۰۱۷
استودیوی سازنده: Joey Drew Studios
زمانی که بازی ترسناک Bendy and the Ink Machine در سال ۲۰۱۷ منتشر شد، نقدهای بسیار خوبی به دنبال داشت. این بازی به سبب دنیای متفاوتی که به تصویر میکشید، خیلی زود جایگاهش را در میان بازیهای ترسناک به دست آورد. داستان این بازی درباره انیماتوری بازنشسته به نام هنری استاین جریان داشت. او و دوستش زمانی استودیوی انیمیشنسازی خودشان را داشتند. اما این استودیو تعطیل شد و سالها خبری از دوستش نبود. اما به یکباره، هنری نامهای از طرف دوستش دریافت میکند که در آن از هنری برای بازگشت دوباره به این استودیو یاد شده!
به محض ورود هنری به این استودیوی متروکه، مشخص میشود که چیزهای ترسناکی در این استودیو جریان دارند. تم انیمیشنی این بازی در کنار فضای ترسناک و داستان جذابی که آن داشت، باعث شدند تا این بازی خیلی زود به عنوان یکی از برترین عناوین ترسناک ویدئویی شناخته شود.
Hello Neighbor
سال انتشار: ۲۰۱۷
استودیوی سازنده: Dynamic Pixels
Hello Neighbor جزو آن دسته از عناوینی است که در نگاه اول به لطف گرافیکی که دارد، چندان ترسناک بنظر نمیرسد. اما وقتی که پا به دنیای این بازی میگذارید، متوجه راز تاریک این بازی خواهید شد. تصور کنید که همسایهای مرموز به محله شما نقل مکان کرده. همسایهای که نه دوستی دارد، و نه آشنایی! او فردی مرموز و گوشهگیر است و شایعات ترسناکی دربارهاش وجود دارند. اما از آنجایی که سرتان برای دردسر درد میکند، تصمیم میگیرید که سری به خانه این همسایه مرموز بزنید.
دستپخت استودیوی Dynamic Pixels سعی کرده تا با ترکیب المانهای مهمی چون پازل و معماهای مختلف در کالبد یک بازی ژانر وحشت، حس ترس را به گیمرها منتقل کند. تاکنون نسخههای مختلفی از این فرنچایز منتشر شدهاند و اگر طرفدار بازیهای ترسناک باشید، میتوانید روی این بازی حساب ویژهای باز کنید.
The Walking Dead
سال انتشار: ۲۰۱۲
استودیوی سازنده: Telltale
تلتیل زمانی یکی از بهترین بازیسازهای دنیای عناوین ویدئویی بود. تلتیل خیلی خوب میدانست که برای ساخت یک بازی شاهکار، نیاز به چه چیزهایی دارد. داستان بازیهای آنها شاهکار بود و فضاسازی عناوینشان، به راحتی در کنار بازیهای بزرگ جای میگرفت. سری د واکینگ دد از تلتیل بیشک یکی از زیباترین بازیهای داستانی است که در ژانر عناوین ترسناک قرار میگیرید. یک بازی اپیزودیک که برای اولینبار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد و گیمرها و منتقدان عاشقش شده بودند.
این بازی دوست داشتنی از استودیوی تیلتیل، خوشبختانه هنوز هم که هنوز است، به عنوان یکی از بهترین بازیهای ژانر ترسناک محسوب میشود. دنیای این بازی در مقایسه با سایر عناوین زامبیمحور، یک سر و گردن بهتر است و از طرفی گرافیک کمیکبوکی آن و کارتونی بازی The Walking Dead، نقش مهمی در جذابیت این بازی داشته است.
Little Nightmares
سال انتشار: ۲۰۱۷
استودیوی سازنده: Tarsier Studios
نوبتی هم که باشد نوبت به بازی Little Nightmares میرسد. عنوانی که احتمالا بسیاری از شما انتظار دیدنش را در چنین لیستی داشتید. این بازی با ترکیب یک عنوان ترسناک و المانهای پلتفرمر – سورئال، موفق شد تا به عنوان یکی از بهترین بازیهای ترسناک سال ۲۰۱۷ شناخته شود. چیزیکه لیتل نایتمرز را تا به این اندازه ترسناک میکرد، اتمسفر و فضاسازی سنگین و متفاوت این بازی بود که نسبت به سایر عناوین ویدئویی، حرف برای گفتن داشت.
داستان این بازی درباره دختر کوچکی به نام Six بود. دختری که سعی داشت تا از کشتی غولپیکری به نام Maw فرار کند. این کشتی میزبان هیولاها و مهمانان ترسناکی بود که از کودکان اسیر شده در این کشتی تغذیه میکردند و شما با پیشروی در دنیای این بازی، لایههای ترسناک بیشتری را درباره لیتل نایتمرز کشف میکردید.
We Happy Few
سال انتشار: ۲۰۱۸
استودیوی سازنده: Compulsion Games
We Happy Few سعی میکرد تا با روایت شهری ایدهآل نشان دهد که شادی همیشه انسان را به آرامش نمیرساند. این بازی یکی از سورئالترین و فانتزیترین عناوین ترسناکیست که تاکنون ساخته شده و اتفاقات آن در لندن سال ۱۹۶۰ جریان داشتند. جایی که مردم مجبور به شادی بودند و دولتمردان این شهر، با استفاده از ماده مخدری مردم را کنترل میکردند. مردم این شهر هیچ غمی ندارند و مدام لبخند به لب دارند. آیا حاضرید تا در چنین شهری زندگی کنید؟ مسلما خیر!
این بازی شاید مستقیما خودش را یک عنوان ترسناک معرفی نکند، اما فضاسازی آن، طراحی عجیب شخصیتهای بازی، تم تاریک و حس تنهایی که در این بازی جریان دارد، دستپخت استودیوی Compulsion Games را تبدیل به یکی از ترسناکترین عناوین ویدئویی کرده که شما در آن وظیفه فرار از شهری را دارید که مملو از پلیسها و خبرچینهاست!
Alice: Madness Returns
سال انتشار: ۲۰۱۱
استودیوی سازنده: Spicy Horse
داستان آلیس و سرزمین عجایب بقدری پتانسیل داشت که بتوان از آن یک بازی ترسناک ساخت. در سال ۲۰۱۱ استودیوی Spicy Horse با استفاده از این ایده، یکی از ترسناکترین بازیهای روانشناختی آن سال را ساخت. روی صحبتمان با بازی Alice: Madness Returns است که برای کنسولهای پلی استیشن ۳، ایکس باکس ۳۶۰ و پیسی عرضه شد. این بازی موفقیت خوبی به دنبال داشت و گرافیک کارتونی آن، سبب جذابیتش شده بودند.
این بازی درباره آلیس جریان داشت که باید با تروماها و مشکلاتی که در کودکی با آنها رو به رو شده بود، دست و پنجه نرم میکرد. دشمنهایی که آلیس در این بازی با آنها رو به رو میشد، ابدا رفتاری دوستانه نداشتند و فضای تاریک آن نیز، ترسناکتر شدن این بازی کمک شایانی کرده بود.
BioShock
سال انتشار: ۲۰۰۷
استودیوی سازنده: 2K Games
باید اعتراف کرد که سری بایوشاک نشان داد که حتی آرمانشهرها هم میتوانند ترسناک باشند و رازهای تاریک زیادی را در دلشان پنهان کرده باشند. فرنچایز بایوشاک، یک مجموعه دارک فانتزی با المانهای شوتر و داستانی به شدت قوی است که نسخه اول آن در سال ۲۰۰۷ توسط استودیوی 2K Games ساخته شد. همچنین تاکنون نسخههای مختلفی از سری بایوشاک منتشر شده که هر یک از آنها به اندازه خودشان دوست داشتنی و جذاباند.
بایوشاک دلایل بسیاری جذاب بودن دارد. داستان این بازی فوقالعاده است و فضای تاریکی که این بازی در آن جریان دارد، به نوبه خودش در جذابیت این بازی تاثیر بسزایی داشته است. بنابراین اگر به دنبال تجربهای شوتر از یک بازی ترسناکاید، بایوشاک را نادیده نگیرید.
Baldi’s Basics in Education and Learning
سال انتشار: ۲۰۱۸
استودیوی سازنده: Micah McGonigal
Baldi’s Basics in Education and Learning عنوانی ترسناک از بازیسازی مستقل است که در سال ۲۰۱۸ صرفا برای پیسی و موبایل منتشر شد. شما به عنوان دانش آموزی ایفای نقش میکنید که در مدرسهای گیرافتاده و تنها راه نجات، پیدا کردن ۷ دفترچه یادداشت مختلف از طریق حل کردن معماها و سوالات ریاضی است. برخی از این سوالات به شدت سخت هستند و اگر پاسخ اشتباه به آنها دهید، Baldi که مدیر این مدرسه است، عصبانیتر میشود.
این بازی خودش را جدی نمیگیرد. اما به لطف جامپاسکرها و شخصیتهای مختلفی که در راهروهای مدرسه به دنبالتان هستند، موفق شده تا نمایش نسبتا خوبی از یک بازی ترسناک داشته باشد و بد نیست که نیمنگاهی به این بازی نیز داشته باشید.
Error #53
سال انتشار: ۲۰۱۳
استودیوی سازنده: Sean Toman
Error #53 به لطف گرافیک کارتونی و انیمیشنی که دارد، چندان جدی گرفته نمیشود. اما به محض تجربه این بازی، شما یکی از کابوسوارترین تجربههای ممکن را از دنیای یک بازی ترسناک خواهید داشت. این بازی در قرون وسطی جریان دارد و شما به عنوان مزرعهداری بازی میکنید که از سوی پادشاه مامور شده تا دزدی که وارد قلعهاش شده است را پیدا کند. دزدی که ظاهرا طلا و جواهرات ارزشمندی را از خزانه سلطنتی پادشاه، دزدیده است.
همانطور که گفته شد، این بازی در نگاه اول چندان ترسناک بنظر نمیرسد، اما اگر کمی به این بازی فرصت دهید، Error #53 آنروی ترسناک خودش را به شما نشان خواهد داد و باور کنید که به عنوان یک بازی ترسناک، میتوان روی این بازی حساب باز کرد. همچنین باید بدانید که این بازی در سال ۲۰۱۳ منتشر شده و انحصارا روی پیسی قابل تجربه است.
Omori
سال انتشار: ۲۰۲۰
استودیوی سازنده: Omori
Omocat یکی از بهترین بازیهای ترسناک کارتونی را در سال ۲۰۲۰ تحت عنوان Omori منتشر کرد. عنوانی که در زمان عرضه، با نقدهای بسیار خوبی نیز رو به رو شد و خیلی زود طرفداران بسیاری پیدا کرد و همین موضوع به جذابیت این بازی کمک شایانی کرد. چیزیکه درباره این بازی حائز اهمیت است، خط داستانی فوقالعاده آن بود که بار ترسناک به شدت خوبی داشت.
Omori سعی داشت تا به عنوان یکی از ترسناکترین بازیهای ویدئویی شناخته شود. اتمسفر سنگین این بازی فوقالعاده بود و شخصیتهای مختلفی که در دنیای این بازی حضور داشتند نیز، به جذابیت Omori کمک بسیاری کردند.
- برچسب ها: