یکشنبه شب و چالش شام؛ ایدهای خوشمزه برای پایان روز!
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.
از این رو ما، در سیزدهمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه پیشنهاد خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- رشته پلو با قیسی
رشته پلو با قیسی یک غذای سنتی و اصیل ایرانی است که اغلب در مناسبتهای خاص سرو میشود. شما نیز میتوانید این غذای پرطرفدار ایرانی را با مواد اولیه ساده و در دسترسی نظیر برنج، رشته پلویی، گوشت چرخ کرده، قیسی، کشمش و… برای شام امشب تهیه و نوش جان کنید.
مراحل تهیه رشته پلو با قیسی
مراحل تهیه رشته پلو با قیسی به شرح زیر است:
در مرحله اول باید برنج را درست کنید. به این منظور یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار دهید. وقتی آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید حالا میتوانید برنج و رشته را به آب جوش اضافه کنید. سپس مقدار کمی نمک هم به این ترکیب اضافه کنید.بعد از گذشت مدت زمانی در حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه به قابلمه برنج و رشته خود سر بزنید. به بافت برنج دقت کنید. اگر اطراف برنج نرم باشد و مغز آن کمی سفت، حالا میتوانید برنج را از روی شعله گاز بردارید. بعد از برداشتن برنج، باید آن را آبکشی کنید. حالا برنج شما پخته شده است و باید به سراغ مراحل بعد بروید.پس از آن که برنج را آبکشی کردید، حالا باید تدارکات دم کشیدن برنج را آماده کنید. ولی دم کشیدن این رشته پلو کمی متفاوت است. ابتدا یک قابلمه انتخاب کنید و ته و دیوارههای آن را به روغن آغشته کنید. بسته به نوع ته دیگی که دوست دارید داشته باشید، میتوانید از نان یا سیب زمینی حلقهای استفاده کنید.بعد از آماده کردن ته دیگ، یک لایه رشته پلو بریزید. بعد هل و پودر دارچین اضافه کنید. به همین منوال، لایه لایه، مواد را در قابلمه بریزید. سپس کمی زعفران دم کرده یا روغن حیوانی را روی برنج بریزید. این دو مواد طعم جادویی و فوق العادهای به رشته پلو میدهند.
برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مجلسی روی لینک طرز تهیه رشته پلو با قیسی کلیک کنید.
۲- امگشت پلو
امگشت پلو یا مگشت پلو، یکی از انواع پلوهای قاطی است که اصالت آن به شهرهای جنوبی برمیگردد. این غذا از مواد اولیه بسیار ساده و در دسترس در زمان کوتاهی تهیه میشود و طرفداران خاص خود را دارد. امگشت پلو یکی از بهترین انتخابات شما برای روزهایی است که زمان کافی برای طبخ غذا را ندارید.
مراحل تهیه امشگت پلو
مراحل تهیه امشگت پلو به شرح زیر است:
در اولین مرحله به سراغ تن ماهی روید. درون ظرف مناسبی مقداری آب بریزید و قابمه را روی حرارت قرار دهید. تن ماهی را درون آب قرار دهید و ۱۵-۲۰ زمان دهید تا تن در آب بجوشد.سپس منتظر بمانید تا تن خنک شود، آن را از آب خارج کنید و درب تن را باز کنید. در این مرحله برای بالاتر رفتن سرعت طبخ غذا به سراغ آماده سازی برنج روید.برنج را تمیز کنید و بشویید، آن را با مقداری نمک و آب بخیسانید. حال درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید، منتظر بمانید تا آب به جوش آید. برنجهای خیسانده شده را به آن بیفزایید.۶-۸ دقیقه زمان دهید تا برنجها نیمپز شوند، سپس آنها را آبکش کنید. توجه داشته باشید که بافت و جنس برنجهای مختلف متفاوت است، پس مدیریت این مرحله را متناسب با نوع برنج مصرفیتان به شما میسپاریم.اکنون به سراغ پیاز روید، آن را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن ریخته و پیازهای نگینی خرد شده را به آن بیفزایید. پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و خوشطعم روی لینک طرز تهیه امگشت پلو کلیک کنید.
۳- ساندویچ مرغ تابهای
معمولا ساندویچهای مرغ از بین دیگر ساندویچها و فست فودها سالمتر هستند، مخصوصا اگه به صورت خانگی و با مواد اولیه مرغوب تهیه شوند. ساندویچ مرغ تابهای یکی از آن فست فودهای سالم و پرطرفدار است که شما میتوانید آن را با توجه به سلیقه و ذائقه غذاییتان با مواد اولیه مختلفی تهیه و همراه با سس گوجه پنیری سرو کنید.
مراحل تهیه ساندویچ مرغ تابهای
مراحل تهیه ساندویچ مرغ تابهای به شرح زیر است:
در ابتدا یک عدد پیاز و نصف فلفل دلمهای را رنده میکنیم و آب آنها را به کمک الک یا صافی میگیریم و کنار میگذاریم تا از آن برای داخل سس استفاده کنیم.سینه مرغ چرخ شده را به فلفل و پیاز رنده شده اضافه میکنیم. (میتوانید از مخلوط سینه و ران مرغ چرخ شده نیز استفاده کنید.) مواد را کمی هم میزنیم، سپس ادویهها را که شامل نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و فلفل پرک قرمز است، به مخلوط اضافه میکنیم. گشنیز خرد شده و سیر رنده شده را نیز به مواد اضافه می کنیم. (میتوانید از ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.)مخلوط مرغ را خوب ورز میدهیم تا همهی مواد خوب با هم ترکیب شوند و بافت آن چسبنده و یکدست شود. سپس روی آن را میپوشانیم و در محیط خنک برای مدت حداقل ۱ ساعت استراحت میدهیم تا طعم و مزهی مواد یکی شود.
برای ادامه رسپی این غذای فستفودی سالم و همه پسند روی لینک طرز تهیه ساندویچ مرغ تابهای کلیک کنید.
۴- نودل با سس گوشت
نودل، غذایی پرطرفدار و خوشمزه است که به سادگی در خانه تهیه میشود. اگر به دنبال تنوع در طعم نودل هستید، نودل با سس گوشت را امتحان کنید. این غذا با طعمی دلنشین میتواند تجربهای جدید برای شما رقم بزند.
مراحل تهیه نودل با سس گوشت
مراحل تهیه نودل با سس گوشت به شرح زیر است:
ابتدا یک قابلمه را از آب پر کرده و فیله گوشت گوساله را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۲ الی ۳ ساعت بپزد.در این مرحله یک عدد پیاز را شسته و به همراه مقداری فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید تا گوشت طعم و عطر آنها را بگیرد.سس سویا، شکر قهوهای، روغن کنجد و سس کچاپ را درون یک ظرف بریزید. سپس با قاشق به قدری هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.دو حبه سیر را بعد از شستشو به صورت ریز رنده کرده و روی مخلوط سس سویا بریزید. سپس پودر فلفل قرمز و سیاه را به همراه زنجبیل به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.برای پختن نودل، یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، نودل را به همراه مقداری نمک درون قابلمه بریزید تا نودل بپزد و نرم شود.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و لذیذ روی لینک طرز تهیه نودل با سس گوشت کلیک کنید.
۵- کیش مرغ و سبزیجات
کیش مرغ و سبزیجات یکی از خوشمزهترین غذاهای مدرن است که از یک قسمت خمیری و یک قسمت داخلی تشکیل شده است و مواد داخلی آن نیز بدون تخم مرغ و پنیر پیتزا با سبزیجات و مرغ پر میشود. شما میتوانید این غذای فانتزی را به عنوان پیش غذا و یا یک غذای سبک در وعده شام سرو کنید.
مراحل تهیه کیش مرغ و سبزیجات
مراحل تهیه کیش مرغ و سبزیجات به شرح زیر است:
برای آماده کردن کیش مرغ و سبزیجات اول باید خمیر کیش را آماده کنید. برای آماده کردن خمیر، آرد سفید را داخل ظرفی الک کرده و نمک را به آن اضافه کنید.در ادامه کره مکعبی خرد شده سرد را به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتها مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم بروند و مواد حالت خرده نان پیدا کند.سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و ابتدا زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتها مخلوط کنید تا به خورد مواد برود. بعد سفیده تخم مرغ را در سه مرحله اضافه و مجددا با نوک انگشتها مخلوط کنید و کم کم خمیر را جمع کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.خمیر آماده شده را داخل نایلون فریزر قرار بدهید و یک ربع الی سی دقیقه داخل یخچال استراحت دهید. برای آماده سازی مواد داخلی کیش ابتدا یک پیاز متوسط را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با چند قاشق روغن تفت بدهید تا سبک و طلایی شود.بعد سینه مرغ مکعبی خرد شده ریز را به پیاز تفت داده شده اضافه کرده و مخلوط کنید تا تکه های مرغ تغییر رنگ بدهند و سفید رنگ شوند.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کیش مرغ و سبزیجات کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: