یک ادعای عجیب درباره سقوط هواپیماها/ متخصصان هندی تازهکار با دستمزد کم در این کشور مقصرند!
در این گزارش ادعا شده که بوئینگ برای توسعه و آزمایش نرمافزار هواپیمای 737 مکس از متخصصان هندی تازهکار با دستمزد کم کمک میگیرد.
به گزارش تجارت نیوز،
در این گزارش ادعا شده که بوئینگ برای توسعه و آزمایش نرمافزار هواپیمای 737 مکس از متخصصان هندی تازهکار با دستمزد کم کمک میگیرد.
هواپیمای بوئینگ (بهویژه سری 737 مکس) در چند وقت گذشته با حوادث زیادی همراه بودهاند. پرواز شماره 2216 شرکت هواپیمایی Jeju Air ازجمله این حوادث بود که اخیراً اتفاق افتاده و در آن هواپیما بوئینگ 737–800 پس از برخورد با مانع منفجر شد و از 181 سرنشین آن، 179 نفر جان خود را از دست دادند. بهدنبال این اتفاقات گزارشهایی در شبکههای اجتماعی منتشر شده که برخی رازهای بوئینگ مانند برونسپاری مسئولیتهای کلیدی به گروهی از کارگران موقت و فارغالتحصیلان تازهکار دانشگاهی را برملا میکند.
در یک رشته توییت جنجالی گفته شده که بوئینگ در زمینه توسعه و آزمایش نرمافزار هواپیمای 737 مکس، استراتژی غیرمعمولی را اتخاذ کرده است. این استراتژی شامل برونسپاری برخی مسئولیتهای مهم به مجموعهای از کارگران موقت و فارغالتحصیلان تازهکار دانشگاهی میشود.
استراتژی بوئینگ برای کاهش هزینهها، نگرانی بزرگ صنعت هوانوردی
بهطور دقیقتر، در این گزارشها ادعا شده که بوئینگ برای این مسئولیت مهم، نیروی کاری متشکل از مختصصان هندی را در نظر گرفته که استخدام شرکتهای معتبر فناوری هند مانند HCL Technologies هستند (یا با آنها قرارداد دارند) و دستمزد کمی (حدود 9 دلار در ساعت) دریافت میکنند.
هرچند بوئینگ ظاهراً با هدف افزایش کارایی و کاهش هزینهها چنین تصمیمی گرفته، اما تصمیم آن طبیعتاً در سرتاسر صنعت نگرانیهایی را ایجاد کرده است.
حوادثی که در سالهای اخیر رخ دادهاند، نشان میدهند که خطاهای نرمافزاری، نظارتی و طراحی میتوانند پیامدهایی جبرانناپذیر داشته باشند. این حوادث، ازجمله سقوط دو فروند 737 مکس طی سالهای 2018 و 2019، که مجموعاً جان 346 نفر را گرفت، سؤالاتی جدی درباره اولویتهای بوئینگ و تأثیر تصمیمات تجاری آن بر ایمنی ایجاد کردهاند.
همچنین، برخی منتقدان معتقدند برونسپاری در چنین ابعادی ممکن است به کاهش کنترل بوئینگ بر فرآیندهای حیاتی طراحی و تولید منجر شود؛ مسئلهای که میتواند اعتماد عمومی به برند بوئینگ را با خطر جدی مواجه کند.
منبع :
دیجیاتو
- برچسب ها: سقوط هواپیما هواپیماسازی