گشایش افق‌های نوین مالی: ضرورت ائتلاف استراتژیک بانک‌ها و نوآوری‌های استارتاپی در فین‌تک

  • توسط: admin


در رویداد مهر نو مطرح شد

نیاز به نوآوری در محصول، فرآیند و مدل کسب و کار باعث می‌شود تا بانک‌ها به ایجاد مرکز نوآوری روی بیاورند.

به‌گزارش تجارت‌نیوز، مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران خبر از وام ۹۰۰ میلیون تومانی برای کسب و کارهای دانش‌بنیان داد و گفت در حال حاضر ۱۸ میلیون نفر از این بانک استفاده می‌کنند و موبایل بانک آن‌ها جوز سه موبایل بانک پراستفاده کشور شده است. او تأکید کرد این بانک آماده همکاری با استارتاپ‌های حوزه فین‌تک است و اعلام کرد لزوم همکاری با این استارتاپ‌ها در حال حاضر بیشتر از همیشه است. این مدیرعامل اعلام کرد در جهت افزایش کیفیت در امر تسهیلات و فراگیری مالی داده‌‌های خود را در اختیار استارتاپ‌های فعال و قانونمند این حوزه می‌گذارد.

«سعید شمسی‌نژاد» با ذکر این نکته آن‌ها در چند سال اخیر بالاترین جذب منابع را داشتند گفت: «منابع بانکی ما از ۷۰ همت به ۲۹۰ همت رسیده و این یک رشد بزرگ به حساب می‌آید. ما در ۱۴ سال گذشته بیش از ۳ میلیون تسهیلات به ارزش ۱۴ همت به مشتریان اعطا کردیم و در سیستم شاپرک به رتبه ۵ شبکه بانکی کشور رسیدیم.»

مدیرعامل بانک مهر ایران همچنین تأکید کرد آن‌ها به‌دنبال پتانسیل و ظرفیت ورود این مجموعه به سوشال بنکینگ هستند. او اعلام کرد آن‌ها توانستند از ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان حمایت مالی کنند و با افزایش سقف تسهیلات این حمایت را ادامه خواهند داد. در ادامه این رویداد ضرورت تأسیس مرکز نوآوری بانک‌هایی همچون بانک مهر ایران اعلام شد. به گفته مدیران این بانک مواردی چون نیاز به نوآوری در محصول فرایند و مدل کسب‌وکار، تعامل با بازیگران جدید و ارائه شویه‌های نوین عملکرد در بانک و همچنین نهادسازی نوآوری با هدف تقویت جریان درون سازمانی و برون سازمانی از جمله دلایل ضروری تأسیس مرکز نوآوری برای بانک است.

در این رویداد همچنین اهداف مرکز نوآوری بانک‌ اعلام و به مواردی چون ایجاد تنوع در بازار و محصولات و خدمات مبتنی بر قرض‌الحسنه و همچنحین انجام مطالعات پژوهش‌های کاربردی در راستای ماموریت بانک‌ها اشاره شد. شمسی‌نژاد با اشاره با مرکزی نوآوری بانک مهرایران گفت: نیاز نقدینگی ، تنوع محصولات ، توسعه کسب و کار ، توسعه مشاغل خرد و مشارکت مردم از مهمترین هدف های مرکز نوآوری مهرنو است.

آنطور که اعلام شد حوزه‌های فعالیت این مرکز نوآوری بانکی،  فناورى‌هاى بانکی (BankTech)،  فناورى‌هاى پرداختى (Tech Pay) ، فناورى‌هاى قرض و وlم (LendTech)،  فناورى‌هاى بیمه (lnsureTech) زنجیره بلوکی (BlockChain) ، هوش مصنوعى، فناورى‌هاى مربوط به داده و کارافرینى و بانکدارى اجتماعى است. خدمات قابل ارائه این مرکز نیز، آموزش های تخصصى و منتورینگ، دسترسى به APlهاى بانکی، ایجاد ارتباطات، توسعه شبکه ارزش مشتریان،  حمایت از تحقیقات و رساله های دکترى مرتبط،  امکان مشارکت و جذب حمایت از بانک و فضاى کاراشتراکى واختصاصى  است

گفتنی‌ست نیاز به نوآوری در محصول، فرآیند و مدل کسب و کار باعث می‌شود تا بانک‌ها به ایجاد مرکز نوآوری روی بیاورند. 

برای مشاهده اخبار حوزه تکنولوژی و فناوری اطلاعات صفحه استارتاپ تجارت‌نیوز را بخوانید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید