کیک یخچالی کاراملی سه لایه؛ اشتیاقی معنوی برای لذت بردن از هر لحظه
کیک یخچالی کارامل نوعی دسر خوشمزه و جذاب است که از سه لایه بیسکوئیتی، کاراملی و نسکافهای تشکیل میشود و شما میتوانید بسته به سلیقه به جای لایه بیسکوئیتی از کیک شکلاتی هم استفاده کنید. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه کراست
مواد لازم جهت تهیه کراست کیک یخچالی کارامل به شرح زیر است:
پودر بیسکوئیت شکلاتی دلخواه۲۵۰ گرمکره۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه لایه کاراملی
مواد لازم برای تهیه لایه کاراملی به شرح زیر است:
پودر کرم کارامل۳ بستهشیر۳ پیمانهخامه صبحانه۱۷۰ گرمپنیر ماسکارپونه یا لبنه یا کیبی۸۰ گرمبیسکوئیت وانیلی۲۰ عددشیر خشک قنادی۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه لایه نسکافهای
مواد لازم جهت تهیه لایه نسکافهای به شرح زیر است:
پودر کرم کارامل۲ قاشق غذاخوریقهوه فورییک دوم قاشق چایخوریآبسه چهارم پیمانهبیسکوئیت دلخواهبه مقدار لازم
طرز تهیه کراست کیک کاراملی یخچالی
برای تهیه کراست کیک کاراملی یخچالی باید مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: پودر کردن بیسکوئیت
در مرحله اول برای تهیه کراست باید بیسکوئیت دلخواه را پودر کنید. میتوانید از بیسکوئیت کرم دار یا دو بسته بیسکوئیت پتی بور شکلاتی استفاده کنید. در صورتی که از بیسکوئیت کرم دار استفاده میکنید باید کرم میانی بیسکوئیت را جدا کنید.
بیسکوئیتها را داخل دستگاه آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید. سپس بیسکوئیت پودر شده را یکبار از الک رد کنید تا تکههای درشت و خرد نشده داخل آن باقی نماند.
مرحله دوم: اضافه کردن کره
حال کره را به روش بن ماری یا داخل ماکروفر ذوب کرده و به بیسکوئیتهای پودر شده اضافه کنید. سپس با قاشق یا دست مواد را کاملا به خورد هم بدهید.
مرحله سوم: انتقال مواد به قالب
برای این دسر میتوانید از قالب کمربندی ۲۰ الی ۲۴ سانت استفاده کنید. (هر چقدر قالب کوچکتر باشد، ارتفاع دسر بیشتر میشود)
مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل قالب بریزید و به کمک پشت قاشق، پشت لیوان یا گوشتکوب مواد را صاف و فشرده کنید.
سعی کنید ارتفاع مواد در هر قسمت یکسان باشد؛ وقتی مواد کاملا فشرده و صاف شد، قالب را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تریلیچه (کیک خیس خامهای کاراملی)
آماده کردن لایه کاراملی
تا قالب در یخچال خودش را بگیرد، میتوانید لایه کاراملی را آماده کنید. بدین منظور مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: ترکیب شیر، بیسکوئیت و پودر کرم کارامل
شیر را داخل قابلمهای ریخته و پودر کرم کارامل را به آن اضافه کنید. (۲ قاشق غذاخوری از پودر کرم کارامل را جدا کرده و برای لایه بعدی کنار بگذارید و مابقی را به شیر اضافه کنید)
مواد را مخلوط کنید، روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که مواد از کنارههای ظرف شروع به جوشیدن کند.
بعد حرارت را خاموش کنید و مواد را در حالی که هنوز داغ است، داخل مخلوط کن ریخته و بیسکوئیت وانیلی را به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرم کارامل
مرحله دوم: افزودن پنیر، خامه و شیر خشک
پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه و شیر خشک را هم داخل مخلوط کن بریزید و چند ثانیه هم بزنید تا مواد کاملا میکس و یکدست شود.
بعد مواد میکس شده را بلافاصله داخل قالب و روی لایه بیسکوئیتی بریزید. به مدت۱ و نیم الی ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
مرحله سوم: چیدن بیسکوئیت روی دسر
برای لایه آخر، ابتدا چند بیسکوئیت کرم دار را از هم جدا کرده، کرم میانی را جدا کنید و بعد روی دسر بچینید.
سپس آب، پودر کرم کارامل و قهوه فوری را داخل ظرفی کاملا مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا مواد کاملا حل و یکدست شود و حدود یک دقیقه بجوشد.
بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی از داغی بیفتد؛ اما خنک نشود. سپس با قاشق یا ملاقه کوچک از مواد روی دسر و بیسکوئیتها بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. (چند ساعت زمان دهید تا دسر کاملا خودش را بگیرد)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه “کیک نسکافه” کافی شاپی
مرحله چهارم: انتقال دسر از قالب به ظرف سرو
حال قالب را از یخچال خارج کرده و کنارههای دسر را با چاقو از قالب جدا کنید. دسر را از هر طرف با انگشت کمی از قالب جدا کنید و بعد کمربند قالب را باز کنید. پالت را زیر دسر ببرید و حرکت دهید تا از کف قالب جدا شود.
مرحله پنجم: سرو دسر
برای برش دادن دسر از یک چاقوی بزرگ استفاده کنید و هر بار چاقو را داخل آب جوش فرو ببرید، بعد با دستمال پاک کنید و برش لازم را ایجاد کنید. مجددا این کار را تکرار کنید تا برشها تمیز و مرتب باشند.
دسر خوشمزه و مجلسی شما آماده سرو است. میتوانید آن را از روز قبل برای مهمانیها آماده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه کیک یخچالی کارامل را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این دسر خوشمزه و محبوب را طبق رسپی فوق تهیه و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید.
سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین
- برچسب ها: