کیک کیوی و موز (عصرانهای خوشمزه)+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
5-6 نفر
زمان آمادهسازی
8-10 دقیقه
زمان پخت
40-50 دقیقه
کیک کیوی و موز یکی از کیکهای خاص و خوشطعمی است که شاید کمتر اسم آن را شنیده باشید. ترکیب طعم شیرین موز و ترش کیوی در کنار هم این کیک را به یک انتخاب منحصربهفرد برای مهمانیها و دورهمیها تبدیل کرده است در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه کیک کیوی و موز را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای پخت کیک کیوی و موز، ابتدا قالب را چرب کنید و کنار بگذارید. تخممرغ، شکر و وانیل را هم زده تا ترکیب حجیم شود، سپس روغن مایع و شیر را اضافه کنید. موز له شده و کیوی خرد شده را به مواد بیفزایید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را طی چند مرحله اضافه کرده و با گردوی خرد شده ترکیب کنید. مایه کیک را در قالب ریخته و پس از پخت، آن را خنک کنید و با کیوی تازه یا پودر قند تزیین کنید.
رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک کیوی و موز برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۲ پیمانهبیکینگ پودر۲ قاشق مرباخوریشکر۱ پیمانهوانیل½ قاشق چایخوریتخم مرغ۳ عددشیر۱/۲ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهموز۲ عددکیوی۲ عددگردوی خرد شده½ پیمانه (اختیاری)
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله اول: قالب و فر را آماده کنید
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پیش گرم کردن فر قبل از شروع فرایند پخت بافت نهایی کیک شما را بهتر میکند.
کف و دیوارههای قالب را با کمک روغن مایع و براش چرب کنید تا پس از پخت کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله دوم: تخممرغ، شکر و وانیل را هم بزنید
در کاسهای بزرگ، تخممرغها، شکر و وانیل را بریزید و با دور تند همزن برقی ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا ترکیب حجیم و کرمی شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک کیوی
مرحله سوم: روغن مایع و شیر را اضافه کنید
روغن مایع و شیر را به مایه تخممرغ اضافه کنید و با دور کند همزن فقط در حد ترکیب شدن مواد، مخلوط کنید.
مرحله چهارم: موز و کیوی را آماده کنید
موزها را با چنگال له کنید و کیویها را پوست گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید. موز له شده و کیوی خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید.
همزن را خاموش کنید و مواد را به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
مرحله پنجم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد سفید و بیکینگ پودر را در کاسه دیگری با هم ترکیب کنید.
مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد میشود که در نهایت بافت کیک شما را لطیفتر میکند.
ترکیب آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا آرد کاملاً با مواد ترکیب شود.
در این مرحله به دلخواه میتوانید مقداری گردوی خردشده نیز به مایه کیک بیفزایید.
مرحله ششم: کیک را بپزید
مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و قالب را چند بار به میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف شود.
قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. کیک را به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه بپزید.
پس از گذشت زمان اعلام شده با یک خلال دندان پخت کامل کیک را بررسی کنید. اگر خلال تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پوست پرتقال بدون فر
مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید
پس از پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه با برشهای کیوی تازه یا پودر قند تزیین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک کیوی و موز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک کیوی و موز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
آرد را حتماً سه بار الک کنید تا بافت کیک نرم و سبک شود.افزودن گردو به کیک، طعمی دلپذیر و بافتی جذاب ایجاد میکند.اگر دوست دارید، میتوانید از شکلات چیپسی برای غنیتر شدن طعم استفاده کنید.حتماً فر را از قبل گرم کنید تا کیک به خوبی پف کند.از موز رسیده و کیوی شیرین برای طعم بهتر استفاده کنید.برای جلوگیری از بریده شدن تخممرغها، همه مواد را به دمای محیط برسانید.در هنگام اضافه کردن موز و کیوی، مواد را بیش از حد هم نزنید تا پف کیک کم نشود.اجازه دهید کیک در قالب خنک شود تا از خرد شدن آن جلوگیری کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید با این روش ساده و کامل، کیک کیوی و موز خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر در طرز تهیه این کیک از ترفندهای خاصی استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن آن میشود، خوشحال میشویم نکات خود را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
- برچسب ها: