کیک دو رنگ وانیلی شکلاتی؛ کیک عصرانه موج دار

  • توسط: admin


مناسب برای

8 تا 10 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

40 دقیقه

کیک دو رنگ وانیلی شکلاتی یکی از کیک‌هایی است که به دلیل ظاهر زیبا و دستورپخت آسان هم گزینه‌ای مناسب برای عصرانه است و هم می‌توانید آن را در مهمانی‌ها سرو کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کیک دو رنگ وانیلی شکلاتی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این کیک خوشمزه، تخم‌ مرغ و وانیل را با شکر و روغن هم بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود، سپس شیر را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و آرام به مواد اضافه کنید.

مواد را به دو قسمت تقسیم کرده، یکی را با پودر کاکائو مخلوط کنید. قالب یا ماهیتابه را چرب کرده و مواد وانیلی و شکلاتی را به صورت لایه‌ای بریزید و با خلال دندان طرح شعاعی ایجاد کنید.

این کیک را می‌توانید هم در فر و هم در قابلمه بپزید. در ادامه با طرز تهیه این کیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کیک دو رنگ وانیلی شکلاتی برای 10 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ3 عددشکر1 لیوانوانیل½ قاشق چای‌خوریآرد2 لیوانبیکینگ پودر1 قاشق غذاخوریشیر1 و نیم لیوانروغن مایع½ لیوانپودر کاکائو2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: تخم‌مرغ را با وانیل مخلوط کنید

تخم‌ مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید و سپس به آن وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

شکر را هم کم کم به تخم‌ مرغ اضافه کنید و به همزدن با همزن برقی ادامه دهید تا مواد یکدست و کرم‌رنگ شوند.

روغن را هم کم کم اضافه کنید و به همزدن با همزن ادامه دهید تا ترکیب کرم‌رنگ و کشدار شود.

مرحله دوم: شیر را اضافه کنید

شیر را کم کم به مواد اضافه کنید. با توجه به این که مواد در این مرحله خیلی رقیق می‌شوند نیازی به استفاده از همزن برقی نیست و کافی است مواد را با همزن دستی خوب هم بزنید.

مرحله سوم: آرد و بیکینگ پودر را الک کنید

آرد و بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید. سپس آن را به آرامی به دیگر مواد کیک اضافه کنید و مواد را با همزن دستی و در یک جهت هم بزنید تا گلوله آرد داخل آن باقی نماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ماسالاتی

مرحله چهارم: مواد را دو قسمت کنید

مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از آن را در ظرف دیگری بریزید.

در ظرف دوم به مواد پودر کاکائو را هم اضافه کنید و ترکیب را هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم: ماهیتابه یا قالب را چرب کنید

این کیک را می‌توانید هم در فر و هم در قابلمه آماده کنید. در صورت آماده کردن کیک در قابلمه، کف قابلمه را چرب کنید.

کمی از مواد کیک وانیلی در قابلمه بریزید. کمی از مواد کیک شکلاتی را از مرکز به کیک اضافه کنید. این مراحل را تکرار کنید تا به ترتیب لایه‌های کیک وانیلی و شکلاتی تکرار شوند.

سپس به کمک خلال دندان روی این لایه‌ها خطوط شعاعی ایجاد کنید.

بگذارید مواد با حرارت بسیار کم به همراه شعله‌ پخش‌کن و دم‌کنی 40 دقیقه بپزند و سپس پخت کیک را به کمک خلال دندان تست کرده و آن را سرو کنید.

در صورت پخت کیک در فر باید آن را با دمای 180 درجه برای 35 تا 45 دقیقه در فر بپزید و قبل از خاموش کردن فر پخت آن را با خلال دندان یا چنگال تست کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک دو رنگ وانیلی و شکلاتی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک زبرا (کیک دو رنگ)

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک دو رنگ وانیلی و شکلاتی

در هنگام آماده کردن این کیک نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:

بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر مواد را خیلی هم نزنید تا پف کیک نخوابد.برای آماده کردن کیک روی گاز حتما از دم‌کنی استفاده کنید.اگر می‌خواهید کیک را در فر آماده کنید حتما فر را از قبل گرم کنید.می‌توانید در این دستور به جای شیر از ماست هم استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید کمی هم مغز گردو به این کیک اضافه کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه کیک دو رنگ وانیلی و شکلاتی آشنا شدیم. آماده کردن این کیک بسیار آسان است و با توجه به ظاهر خاصی که دارد، گزینه‌ای مناسب برای سرو در مهمانی‌ها است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید