کاشت سبزه: لذت آسان و شاد عید با طراحی عروسک‌های خاص

  • توسط: admin


امروزه با تنوع بسیار زیاد در کاشت انواع سبزه‌های عید، سبزه‌ها دیگر گرد و ساده نیستند. یکی از مدل‌های جالب سبزه عید، سبزه عروسکی است که به شکل حیوانات و عروسک‌ها ساخته می‌شود و بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. تهیه سبزه عروسکی کار سخت و دشواری نیست و شما با صرف هزینه کم و بدون نیاز به ابزار خاص، می‌توانید سبزه‌ی زیبایی برای عید داشته باشید.

برای تهیه سبزه عروسکی، ابتدا بذر مورد نظر را خیسانده و سپس اسفنج یا ابر را به شکل عروسک یا حیوانی که می‌خواهید برش زده و پارچه توری یا جوراب نازک را روی آن فیکس کنید. سپس با آب‌پاش بذرهای خیس شده را بر روی پارچه توری بکشید و با افزودن یک پلاستیک فریزر و آبیاری منظم، سبزه‌های خود را رشد دهید.

با توجه به اینکه سبزه‌ها به نور نیاز دارند، آن‌ها را در نزدیکی نور قرار دهید و پس از رشد کامل، می‌توانید آن‌ها را در محیط با نور کمتر قرار دهید تا رشد بیشتری داشته باشند.این روش ساده و جالب، شما را قادر می‌سازد تا سبزه‌های زیبا و جذابی را برای عید نوروزتان داشته باشید.

امروزه تنوع بسیار زیادی در کاشت انواع سبزه‌های عید به وجود آمده است و همانند گذشته سبزه‌ها گرد و ساده نیستند. جالب است بدانید که سبز کردن حبوبات به شکل حیوانات و عروسک‌ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. سبزه عروسکی یکی از جالب‌ترین مدل‌های سبزه عید نوروز است. تهیه سبزه عروسکی کار سخت و دشواری نیست و شما به راحتی با صرف هزینه بسیار کم بدون نیاز به ابزار یا وسایل خاصی می‌توانید سبزه‌ای بسیار متفاوت و زیبایی برای عید داشته باشید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ نحوه سبز کردن سبزه به شکل عروسک را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.وسایل مورد نیاز برای سبز کردن سبزه به شکل عروسکبذر خاکشیر یا شاهیآبآب‌پاشجوراب یا پارچه نازکسوزن ته‌گردپلاستیک فریزراسفنجمرحله اول: خیساندن بذربذر مورد نظرتان را تمیز کنید و از ۵-۶ ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید.بذر شاهی و خاکشیر برای تهیه سبزه به شکل عروسک یک انتخاب بسیار مناسب است.به ازای هر مقدار بذر شاهی یا خاکشیر که در ظرف می‌ریزید باید ۵ برابر آن آب به ظرفتان بیفزایید. این بذرها پس از خیسانده شدن کمی حجیم می‌شوند و حالت ژله‌ای به خود می‌گیرند.توجه داشته باشید که بذرهای تازه و باکیفیت تهیه کنید؛ زیرا بذرهای کهنه و قدیمی احتمال جوانه زدن و سبز شدنشان بسیار کم است.مرحله دوم: آماده سازی اسفنجاسفنج یا ابر را به شکل عروسک یا حیوان مورد علاقه‌تان برش زنید.می‌توانید اسفنج را شبیه به صورت یک عروسک شکل دهید و از بذرها فقط در قسمت موی عروسک استفاده کنید.مرحله سوم: آماده سازی پارچه توریپارچه توری نازک یا جوراب زنانه‌ای را روی اسفنج بکشید.با سنجاق و سوزن پارچه را روی اسفنج فیکس کنید. به خصوص نواحی فرورفتگی عروسک را با کمک سوزن مشخص کنید.مرحله چهارم: آب پاشی کردنبا کمک آبپاش تمام قسمت‌های پارچه‌ای که روی اسفنج فیکس کردید را خیس و مرطوب کنید.مرحله پنجم: افزودن بذرهای خیس شدهبا دست بذرها را بردارید و به صورت یک لایه نازک و یک دست بر روی تمام سطوح پارچه نمد آر بکشید.بذرهای که در بالا به شما پیشنهاد دادیم حالت ژله‌ای دارند و به سطح پارچه مرطوب به راحتی می‌چسبند.توجه داشته باشید که این کار را با صبر و حوصله انجام دهید و تمام قسمت‌های عروسکتان را با دانه‌های خیسانده بذر کاور کنید.مرحله ششم: ایجاد فضای گلخانه‌ایبا توجه به سایز عروسکتان کیسه فریزر یا کیسه بزرگ‌تری را انتخاب کنید.در نواحی مختلف پلاستیک چند سوراخ ایجاد کنید تا هوا به درون نایلون نفوذ کند.حال پلاستیک را روی اسفنج بکشید. توجه داشته باشید که نایلون نباید به سطح بذرها برخورد کند.مرحله هفتم: آبیاری منظم سبزهسبزه را در دمای محیط قرار دهید.۲-۳ روز اول هر چند ساعت یک بار پلاستیک را بردارید و بذرها را با کمک آب‌پاش آبپاشی کنید.مجدد نایلون را بدون برخورد با بذرها روی عروسک بکشید.بعد از گذشت ۲-۳ روز بذرها شروع به جوانه زدن می‌کنند که در این مرحله باید نایلون را کلا از روی عروسکتان بردارید.سبزه را پشت پنجره یا جایی که نور غیر مستقیم وجود دارد قرار دهید.پس از گذشت ۳-۴ روز سبزه‌های شما شروع به رشد کردن و بلند شدن می‌کنند.زمانی که سبزه‌ها به صورت یکنواخت رشد کردند می‌توانید آن را در فضایی که نور کمتری قرار دارد گذارید تا سبزه رشد بیشتری نداشته باشد.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله بسیار ساده سبزه عروسکی زیبای شما آماده است.امیدواریم که شما نیز طبق آموزش فوق بتوانید سبزه‌های عروسکی بسیار زیبایی را برای عید نوروزتان تهیه کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید