چگونه گوشی خود را بدون نیاز به شارژر شارژ کنیم؟
شارژ گوشی موبایل یکی از نیازهای اساسی هر فرد در دنیای امروزی است، اما در برخی مواقع ممکن است شارژر گوشی خود را فراموش کنید یا به دلایل دیگری از دسترسی به شارژر محروم شوید. در این مواقع می توانید از روش های مختلف برای شارژ گوشی بدون استفاده از شارژر استفاده کنید. این روش ها شامل استفاده از پورت USB در لپتاپ یا کامپیوتر، استفاده از پاوربانک، استفاده از شارژر های متنقل خودرو، استفاده از آداپتور پریز برق، استفاده از پنل خورشیدی، استفاده از شارژر های بی سیم، استفاده از باتری خارجی و استفاده از قلاب های شارژ می باشند. این روش ها به شما این امکان را می دهند تا گوشی خود را به صورت موقت و در مواقع اضطراری شارژ کنید و از اینکه بدون شارژر موبایل خود را به صورت پایدار استفاده کنید.
به گزارش اقتصادآنلاین، اگر برق رفته، شارژر ندارید و یا در شرایطی هستید که به دلایل مختلف، امکان شارژ موبایل وجود ندارد ، در اینجا روش های مختلف برای شارژ گوشی در مواقع اضطراری را نوشته ایم.
شارژر گوشی همیشه در دسترس نیست و در برخی مواقع شاید شارژری برای شارژ کردن گوشی باشد اما دسترسی به برق نداشته باشیم. در این موارد، میتوانید از روشهای دیگری برای شارژ گوشی در مواقع خاص استفاده کنید. این شرایط خاص، همان مواقعیست که نیاز مبرم به گوشی دارید اما امکان شارژ گوشی را نداریم. در این مطلب در شرایط مختلف برای شارژ گوشی راهکار داده شده است. با ما همراه باشید.
روش اول: از پورت USB برای شارژ گوشی خود استفاده کنید
برای این فرآیند به کابل شارژی نیاز دارید که با گوشی شما سازگار باشد. میتوانید تلفن خود را برای شارژ سریع به لپتاپ خود وصل کنید یا پورتهای USB جایگزینی را پیدا کنید که میتوانند این کار را انجام دهند.
اکثر پورتهای USB موجود در فرودگاهها و برخی کافیشاپها، انرژی کافی برای شارژ یک گوشی هوشمند استاندارد را فراهم میکنند. همچنین برخی از هتلها دارای پورتهای USB هستند که در لامپها و میزهای کنار تخت تعبیه شده است. آنها معمولا به شکل USB-A هستند که انتهای مستطیل کابلی است که معمولا برای شارژ تلفن خود از آن استفاده میکنید.
انتهای USB کابل شارژ را به درگاه USB وصل کنید.
سر دیگر را به گوشی خود وصل کنید.
گوشیهای هوشمند میتوانند از طریق هر پورت USB شارژ شوند. اگر کابل شارژ دارید اما پریز در دسترس ندارید، فقط سر USB کابل خود را به دستگاه دیگری مانند لپ تاپ وصل کنید. اکنون، به چند دلیل، این روش ایده آل نیست. اولا، پورتهای USB به طور قابلتوجهی آهسته شارژ میشوند و تنها ۵۰۰-۹۰۰ میلی آمپر را تحویل میدهند. دوم، برق دستگاه دیگر خود را مصرف میکنید، شما باتری دستگاه خود را در حین شارژ کردن گوشی خود خالی خواهید کرد. با این حال، اگر در تنگنا هستید، این روش سریعترین و سادهترین راه برای شارژ گوشی بدون شارژر است.
روش دوم: از یک پاوربانک قابل حمل استفاده کنید
پاور بانک وسیلهای است که انرژی را برای شارژ مجدد وسایل الکترونیکی ذخیره میکند. شما میتوانید یکی از بهترین پاوربانکهای انکر را انتخاب کنید که به اندازه یک کارت اعتباری سبک هستند. قطعا به اندازه کافی کوچک هستند تا در کیف، جیب یا کوله پشتی خود آنها را حمل کنید.
پاوربانکها شارژ خود را برای همیشه نگه نمیدارند، بنابراین بهتر است پاوربانک را استفاده کنید و هر ۶ ماه یا بیشتر آن را شارژ کنید. تا زمانی که این کار را انجام دهید، همیشه راهی برای شارژ گوشی خود در مواقع اضطراری خواهید داشت. برای استفاده از این روش باید کمی برنامه ریزی قبلی انجام دهید.
همه بستههای باتری مدرن میتوانند انرژی کافی برای شارژ گوشی هوشمند شما را تامین کنند، اگرچه ممکن است همه آنها از شارژ سریع یا گوشی فست شارژ پشتیبانی نکنند (حتی اگر تلفن شما از شارژ سریع پشتیبانی کند).
بسته باتری خود را از قبل شارژ کنید و به یاد داشته باشید زمانی که به شارژر تلفن معمولی خود دسترسی ندارید آن را با خود ببرید (یا به سادگی آن را همیشه همراه خود داشته باشید).
هر بسته باتری کمی متفاوت خواهد بود اما معمولا تنها کاری که باید انجام دهید این است که کابل شارژ را به آن و به تلفن خود وصل کنید و آن را روشن کنید.
روش سوم: از یک شارژر خورشیدی استفاده کنید
یکی دیگر از گزینههای عالی برای ماجراجویی در فضای باز، شارژر کردن با انرژی خورشیدی است و برای کار کردن فقط به نور خورشید نیاز دارید. شارژرهای خورشیدی معمولا به یکی از دو روش کار میکنند، نور خورشید باتری موجود در دستگاه را شارژ میکند که سپس برای شارژ تلفن استفاده میشود یا شارژر خورشیدی تلفن را مستقیما شارژ میکند.
شارژر را طوری تنظیم کنید که نور خورشید را جمع آوری کند یا آن را روی کوله پشتی خود قرار دهید تا هنگام پیاده روی شارژ شود.
کابل شارژ خود را به شارژر و گوشی خود وصل کنید.
روش چهارم: گوشی خود را با شارژر ماشین شارژ کنید
اکثر وسایل نقلیه مدرن دارای پورتهای USB هستند که میتوانید از آنها برای شارژ دستگاههای تلفن همراه استفاده کنید. اگر اینطور نیست، میتوانید آداپتوری بخرید که به پورت فندکی متصل میشود یا میتوانید خرید کابل شارژر را در برنامه خود قرار دهید.
ماشین خود را روشن کنید یا آن را به حالت لوازم جانبی تبدیل کنید.
یک سر کابل شارژ را به درگاه USB یا آداپتور خودرو و سر دیگر آن را به گوشی خود وصل کنید.
روش پنجم: برای شارژ آسان از شارژر بی سیم استفاده کنید
اگر گوشی هوشمند شما از شارژ بیسیم یا کابل شارژ مگنتی پشتیبانی میکند، لازم نیست کاری انجام دهید جز اینکه گوشی خود را روی پد شارژ قرار دهید. این افسانه مبنی بر اینکه میتوانید از میوه برای شارژ گوشی خود استفاده کنید از نظر فنی درست است اما به میوه و تجهیزات اضافی زیادی نیاز دارد. بنابراین غیرعملی است و توصیه نمیشود.
روش ششم: گوشی را از باتری دیگری شارژ کنید
آنچه شما نیاز خواهید داشت:
باتری های AA، AAA یا 9 ولت
دو طول سیم (به طور ایده آل عایق بندی شده با انتهای آشکار)
نوار الکتریکی
این روش به شما امکان میدهد تا زمانی که به پریز دیواری یا پورت USB دسترسی ندارید، گوشی خود را شارژ کنید. همچنین یکی از روشهایی است که در صورت خرابی پورت شارژ شما کار میکند.
یک نکته مهم: نباید این روش (یا هر روشی که شامل خارج کردن باتری است) را در آیفون انجام دهید. باتری محصولات اپل بدون آسیب دائمی به گوشی در خانه قابل دسترسی نیست.
برای شارژ کردن گوشی از باتری دیگر:
درب پشت گوشی خود را بردارید. اکثر تلفنها عمدا این کار را دشوار میکنند، بنابراین برای جلوگیری از آسیبدیدگی باید با دقت پیش بروید. در اکثر تلفنهای مبتنی بر اندروید (سامسونگ، گوگل، الجی و غیره) در صورتی که در نقطه مناسب فشار وارد نکنید، کاور از بین میرود.
باتری را بردارید و آن را بررسی کنید تا ولتاژ باتری را شناسایی کنید. این موضوع باید روی برچسب چاپ شود. اگر آن را نمیبینید، این اطلاعات باید در دفترچه راهنمای تلفن شما باشد. اکثر باتریهای گوشی دارای سلولهای ۳.۷ ولتی هستند.
به اندازه کافی باتری جمع کنید تا ولتاژ باتری تلفنتان برابر یا بیشتر شود. تنها یک ۹ ولت این کار را انجام میدهد. باتریهای کوچکتر (AAA، AA، C یا D) حدود ۱.۵ ولت هستند، بنابراین حداقل به ۳ عدد از آنها نیاز خواهید داشت.
اگر از چندین باتری استفاده میکنید، آنها را به صورت سری وصل کنید به طوری که انتهای مثبت (+) یک باتری با انتهای منفی (-) باتری بعدی تماس داشته باشد. برای نگه داشتن آنها در کنار هم از نوار برق استفاده کنید.
یک سیم را به قطب منفی باتری خود (یا سری باتری) بچسبانید و سیم دیگر را به مثبت بچسبانید. اگر از سیمهای بدون عایق استفاده میکنید، برای جلوگیری از ضربه، دستکش لاستیکی بپوشید.
سر دیگر هر دو سیم را روی کنتاکتهای شارژ باتری تلفن همراه بچسبانید. این به طور معمول در بالای باتری (هر جا که به نقاط شارژ داخل محفظه تلفن همراه وصل میشود) خواهد بود.
مدتی طول میکشد تا باتری شما با استفاده از این روش شارژ شود و احتمالا آن را به طور کامل پر نمیکند. با این حال، با زمان کافی، حداقل شارژ کافی برای استفاده از تلفن دریافت خواهید کرد.
روش هفتم: شارژ کرد با استفاده از کابل دیگری
آنچه شما نیاز خواهید داشت:
کابل یو اس بی
قیچی یا سیم چین
اگر کابل USB یدکی دارید اما کانکتور مورد نیاز گوشی شما نیست، میتوانید درگاه شارژ قطع کرده و مستقیما روی باتری خود از آن استفاده کنید. برای انجام این کار:
انتهای کابل غیر USB (یا یک سر کابل USB به USB) را قطع کنید.
عایق کابل را بردارید تا سیمهای بسته شده در داخل ظاهر شوند. معمولا ۴ عدد با عایق رنگی قرمز، سیاه، سبز و سفید وجود دارد.
بهعلاوه، سیمهای قرمز و مشکی را بردارید تا حدود یک اینچ سیم فلزی در انتهای هر کدام داشته باشید.
گوشی خود را باز کنید و باتری را بردارید. میتوانید انتهای سیمها را به باتری بچسبانید یا آنها را در پینهای شارژ داخل محفظه گوشی قرار دهید، سپس باتری را دوباره وارد کنید. بسیار مراقب باشید که سیم قرمز را با پایه مثبت (+) و سیم سیاه را با پایه منفی (-) مطابقت دهید. تعویض آنها میتواند به گوشی شما آسیب برساند.
انتهای USB کابل را به دستگاه یا پریز دیواری وصل کنید.
نکته ایمنی: وقتی سیم به برق وصل است، قسمت در معرض سیم را لمس نکنید، به خصوص اگر از پریز دیواری استفاده میکنید. همیشه قبل از اینکه شارژر را از باتری خود خارج کنید، ابتدا شارژر را از دیوار جدا کنید تا ضربه وارد نشود.
روش هشتم: روش مالش
اگر بخواهیم منصف باشیم، این موضوع در واقع روشی برای شارژ کردن باتری شما نیست، اگر کاملا مرده باشد، مالیدن آن چیزها را تغییر نمیدهد. بلکه مالش باتری باعث افزایش دمای سلولها میشود که باعث کارایی بیشتر آنها میشود. این روش به شما امکان میدهد از آخرین ۳ تا ۴ درصد شارژ باتری استفاده کنید که در غیر این صورت نمیتوانید به آن دسترسی داشته باشید.
با خارج کردن باتری از گوشی شروع کنید. سپس آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بین دستان خود یا روی پای شلوار خود بمالید. وقتی باتری را دوباره در گوشی خود قرار میدهید، چند لحظه انرژی خواهید داشت که اساسا برای برقراری تماس اضطراری کافی است.
اگر پورت شارژ خراب باشد چه می شود؟
بیشتر باتریهای تلفن همراه حدود ۳ سال عمر میکنند. اگر گوشی شما جوانتر از آن است اما وقتی آن را وصل میکنید باتری شارژ نمیشود، احتمالا مشکل از درگاه شارژ است نه خود باتری. اگر پورت شارژ گوشی شما خراب است، دو گزینه دارید:
باتری را خارج کرده و مستقیما آن را شارژ کنید. هر دو روش شارژ کردن با کابل دیگر و روش باتری به باتری که در بالا توضیح داده شد، این مشکل را دور میزند.
از قابلیت شارژ بیسیم بهره ببرید. همه گوشیها این گزینه را ارائه نمیدهند، اما بسیاری از مدلهای مدرن این گزینه را ارائه میدهند. پدهای شارژ بیسیم میتوانند گران باشند. با این حال، آنها هنوز هم ارزانتر از یک تلفن جدید هستند. تنها گزینه دیگری برای کاربران آیفون که پورتهای شارژ آنها از بین میرود.
- برچسب ها: شارژر