چگونه به را خشک کنیم که سیاه نشود؟ بهترین روش خشک کردن

  • توسط: admin


به یکی از میوه‌های خوشمزه پاییز و زمستان است که به دلیل فصلی بودن، در تمام طول سال در دسترس نیست. بهترین راه برای لذت بردن از طعم بی‌نظیر آن در تمام فصول، خشک کردن آن است. در این مقاله از مجله اکالا، بهترین روش خشک کردن به و راهکاری برای جلوگیری از سیاه شدن آن را شرح می‌دهیم.

برای سیاه نشدن میوه به پس از خشک شدن، آن‌ها را قبل از خشک کردن درون آب نمک یا محلول آبلیمو و آب بخیسانید. بهترین روش خشک کردن به نیز برای هر کسی متفاوت است. برای افرادی که به فر، مایکروفر و خشک‌کن دسترسی ندارند، روش‌هایی مثل استفاده از بخاری یا شوفاژ و نور خورشید می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند. اما، اگر به این تجهیزات دسترسی دارید، این روش‌ها معمولا بهتر هستند. در ادامه، هر یک از این روش‌ها را به طور مفصل بررسی خواهیم کرد تا بتوانید بر اساس امکانات و شرایط خود، بهترین روش خشک کردن به را انتخاب کنید.

۵ روش آسان برای خشک کردن به در خانه

برای خشک کردن میوه به، ابتدا باید میوه‌هایی کاملا تازه، سالم و بدون هرگونه آسیب‌دیدگی انتخاب کنید. سپس، به‌ها را بشویید تا هیچ‌گونه پرزی روی سطح آن‌ها باقی نماند. سپس، بسته به سلیقه خود می‌توانید پوست به‌ها را بگیرید یا با پوست خشک کنید. در نهایت، آن‌ها را به صورت خلالی یا ورقه‌های نازک و یک اندازه برش زده یا با رنده درشت، رنده کنید.

پس از آماده‌سازی به‌ها می‌توانید مراحل خشک کردن آن‌ها را آغاز کنید. در ادامه، پنج روش برای خشک کردن میوه به را معرفی خواهیم کرد.

۱- خشک کردن به روی بخاری یا شوفاژ

یکی از معمول‌ترین روش‌های خشک کردن به، خشک کردن آن روی بخاری یا شوفاژ است. برای استفاده از این روش، ابتدا به‌های خرد یا رنده شده را را روی یک سینی بچینید.

سپس، سینی را روی بخاری یا شوفاژ بگذارید. در طول این مدت، به‌ها را مرتبا زیر و رو کنید تا همه جای آن‌ها به طور یکنواخت خشک شود و از ایجاد کپک جلوگیری شود.

معمولا پس از دو روز، به‌ها کاملا خشک می‌شوند. دقت کنید که به‌ها نباید بیش از حد خشک و شکننده شوند. در حالت ایده‌آل، به‌ها باید کمی نرمی داشته باشند و با دست خم شوند.

مزایا: عدم نیاز به تجهیزات خاصمعایب: مدت زمان طولانی خشک شدن و عدم کنترل دما

بیشتر بخوانید: آموزش خشک کردن به با روش بازاری

۲- خشک کردن به در آفتاب

خشک کردن به در آفتاب یکی از روش‌های سنتی و طبیعی برای تهیه‌ به خشک است. برای این کار، به‌ها را به صورت یک لایه درون سینی چیده و در مکانی آفتابی قرار دهید. خشک شدن کامل به‌ها در آفتاب معمولا بین ۲ تا ۴ روز زمان می‌برد. در طول این مدت، به‌ها را چندین بار زیر و رو کنید تا کپک نزنند.

توجه: بهتر است برای جلوگیری از نشستن گرد و غبار روی به‌ها، روی آن‌ها را با یک توری نازک بپوشانید. همچنین سینی را شب‌ها به داخل منزل ببرید تا میوه‌ها از رطوبت شب در امان بمانند.

نکته مهم: در مناطق مرطوب و شرجی، خشک کردن میوه در آفتاب ممکن است به خوبی انجام نشود و باعث کپک زدن میوه‌ها شود. در این شرایط بهتر است از روش‌های دیگری استفاده کنید.

مزایا: عدم نیاز به تجهیزات خاصمعایب: احتمال نشستن گرد و غبار روی میوه، مدت زمان طولانی خشک شدن و احتمال کپک زدن میوه در شرایط نامناسب آب و هوایی

۳- خشک کردن به در فر

برای خشک کردن به در فر، کف سینی فر را با فویل بپوشانید و خلال یا ورقه‌های میوه را با فاصله مناسب روی فویل بچینید. سینی را داخل فر با دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

در طول فرآیند خشک کردن، به‌ها را چندین بار زیر و رو و جابجا کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند. معمولا خشک کردن میوه‌ها در فر حدود ۶ تا ۸ ساعت زمان می‌برد. دقت کنید که میوه‌ها بیش از حد خشک نشوند و نسوزند.

مزایا: خشک شدن سریع میوه به و کنترل دمامعایب: احتمال سوختن و خشک شدن میوه

۴- خشک کردن به در مایکروفر

برای خشک کردن به در مایکروفر، ابتدا تکه‌های به را با فاصله روی سینی مخصوص مایکروفر یا روی صفحه گردان دستگاه قرار دهید. سپس، دستگاه را روی حالت خشک‌کن یا چیپس‌کردن تنظیم کرده و توان آن را به حداقل برسانید. زمان خشک شدن میوه به بسته ضخامت برش‌ها متفاوت است اما معمولا بین چند دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد.

مزایا: خشک شدن سریع میوه و کنترل دقیق دمامعایب: احتمال سوختن میوه

بیشتر بخوانید: نحوه خشک کردن خرمالو روی بخاری و شوفاژ

۵- خشک کردن به با دستگاه خشک‌کن

برای خشک کردن به در دستگاه خشک‌کن، ابتدا خلال یا ورقه‌های میوه به را با فاصله مناسب روی سینی‌های دستگاه بچینید. سپس دستگاه را با دمای ۵۷ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

برای اطمینان از خشک شدن یکنواخت همه قسمت‌های میوه، هر چند ساعت یکبار ورقه‌ها را جا‌به‌جا کنید. معمولا حدود ۳۰ ساعت زمان نیاز است تا میوه به، به طور کامل خشک شود.

مزایا: خشک شدن یکنواخت میوه در مدت زمان کوتاه و کنترل کردن دمامعایب: مصرف زیاد برق

بهترین روش خشک کردن به

همانطور که مطالعه کردید، پنج روش اصلی برای خشک کردن به وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. اگر سرعت خشک شدن برایتان مهم است، خشک کردن با مایکروفر، دستگاه خشک‌کن میوه و فر بهترین گزینه‌ها هستند. اما اگر به این تجهیزات دسترسی ندارید، خشک کردن میوه به زیر نور خورشید یا روی بخاری و شوفاژ، بهترین روش‌های خشک کردن به محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: نحوه خشک کردن عناب تازه

چگونه به را خشک کنیم که سیاه نشود؟

برای جلوگیری از سیاه شدن میوه به پس از خشک شدن، آن‌ها را قبل از خشک کردن به مدت چند دقیقه در محلول رقیق آب نمک یا محلولی از آبلیمو و آب قرار دهید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، بهترین روش خشک کردن به و راهکاری برای جلوگیری از سیاه شدن آن را ارائه دادیم. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید میوه‌ به را به شکلی حرفه‌ای و با حفظ کیفیت بالا خشک کرده و از آن در تمام طول سال استفاده کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید