چگونه آب پرتقال طبیعی بگیریم؟ + نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


آماده کردن یک لیوان آب پرتقال تازه در خانه، اصلا کار سختی نیست. شما می‌توانید به ۳ روش ساده، این نوشیدنی خوشمزه را به راحتی آماده کنید. در این مطلب از مجله اکالا، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه آب پرتقال طبیعی و خانگی بگیرید. با ما همراه باشید تا بهترین روش را برای خود انتخاب کنید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

استفاده از آبمیوه‌گیری دستی، مخلوط‌کن و آبمیوه‌گیری آرام از روش‌های گرفتن آب پرتقال طبیعی در خانه است. هر یک از این روش‌ها مزایا و معایبی دارند که شما می‌توانید با توجه به نیازهای خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. برای آشنایی با جزئیات هر یک از این روش‌ها، ادامه مطلب را مطالعه فرمایید.

چگونه آب پرتقال طبیعی بگیریم؟

در ادامه به ۳ روش ساده و کاربردی برای گرفتن آب پرتقال اشاره می‌کنیم که شما می‌توانید با توجه به امکانات خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید:

۱- گرفتن آب پرتقال با آبمیوه‌گیری دستی

آبمیوه‌گیری دستی، یکی از قدیمی‌ترین روش‌ها برای گرفتن آب پرتقال است و به تجهیزات خاصی نیاز ندارد. برای استفاده از این روش، مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا پرتقال‌ را به خوبی بشویید. سپس، پرتقال را بین دو کف دست خود بگیرید و با کمی فشار، آن را به آرامی بغلتانید. این کار باعث می‌شود که آب داخل پرتقال راحت‌تر خارج شود.پرتقال را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. با استفاده از نوک چاقو، دانه‌های داخل آن را جدا کنید.یکی از نیمه‌های پرتقال را در دست بگیرید و با فشار دست، آب آن را روی لیوان یا ظرف مورد نظر بگیرید. همچنین، می‌توانید از آبمیوه‌گیری‌های دستی مخصوص مرکبات استفاده کنید.با استفاده از قاشق، قسمت داخلی پرتقال را خراش دهید تا پالپ آن جدا شود. پالپ را به آب پرتقال اضافه کنید.آب پرتقال شما آماده است، بهتر است آن را بلافاصله میل کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: با این ترفندها، تلخی آب پرتقال طبیعی را از بین ببرید

۲- گرفتن آب پرتقال با مخلوط‌کن

با مخلوط کردن تمام قسمت‌های پرتقال در مخلوط‌کن، می‌توانید به راحتی آب پرتقال طبیعی بگیرید. برای استفاده از این روش، مراحل زیر را طی کنید:

پرتقال‌ها را به خوبی شسته و پوست آن‌ها را به طور کامل جدا کنید. پوست سفید داخل پرتقال را نیز جدا کنید. این قسمت حاوی فیبر است اما طعم تلخی دارد، بنابراین بهتر است تا حد امکان آن را جدا کنید.پرتقال‌ها را از وسط نصف کنید و دانه‌های داخل آن را جدا کنید. برای طعم بهتر و بافت یکدست‌تر، می‌توانید پرتقال‌ها را حدود یک ساعت قبل از مخلوط کردن در فریزر قرار دهید.تکه‌های پرتقال را در مخلوط‍‌کن بریزید و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید زیرا طعم آب پرتقال را رقیق می‌کند.مخلوط‌کن را روشن کرده و تا زمانی که مواد کاملا یکدست شوند، مخلوط کنید.اگر دوست دارید آب پرتقال شما کاملا صاف باشد، مخلوط را از یک صافی ریز عبور دهید تا تفاله آن جدا شود. آب پرتقال شما آماده است. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موهیتو انار یلدایی

۳- گرفتن آب پرتقال با آبمیوه‌گیری آرام

استفاده از آبمیوه‌گیری آرام، روشی عالی برای گرفتن آب پرتقال با بیشترین میزان مواد مغذی و کمترین اکسیداسیون است. برای استفاده از این روش، مراحل زیر را طی کنید:

پرتقال‌ها را به خوبی بشویید و پوست آن را جدا کنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست سفید داخلی آن را نیز جدا کنید.آبمیوه‌گیری آرام را روشن کنید و پرتقال‌های پوست‌کنده را به آرامی و تکه‌تکه داخل قیف دستگاه قرار دهید.آبمیوه‌گیری، آب پرتقال را در یک ظرف و تفاله آن را در ظرف دیگری جمع‌آوری می‌کند. آب پرتقال را در لیوان بریزید و بلافاصله میل کنید. نوش جان!

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه آب پرتقال طبیعی

برای گرفتن آب پرتقال طبیعی در منزل، توصیه می‌شود به نکات زیر توجه داشته باشید:

برای گرفتن آب پرتقال با آبمیوه‌گیری دستی، بهتر است از پرتقال‌های تازه و با پوست نازک استفاده کنید. پرتقال‌های با پوست ضخیم ممکن است برای آب‌گیری به این روش مناسب نباشند.با استفاده از آبمیوه‌گیری دستی، نمی‌توان مقدار زیادی آب پرتقال گرفت و مقداری از آب میوه داخل تفاله باقی می‌ماند. همچنین، این روش نسبت به روش‌های دیگر زمان‌برتر است.برای جلوگیری از ایجاد کف زیاد در هنگام استفاده از مخلوط‌کن، دستگاه را به صورت پالس‌های کوتاه روشن و خاموش کنید. این کار باعث می‌شود آب پرتقال شما یکدست‌تر شود.مخلوط‌کن برای گرفتن آب پرتقال در حجم زیاد بسیار مناسب است. می‌توانید به راحتی چند لیوان آب پرتقال را در یک زمان آماده کنید.برای شیرین‌تر کردن آب پرتقال، می‌توانید از عسل، شکر یا شربت افرا استفاده کنید. همچنین، نمک، زنجبیل یا نعناع گزینه‌های خوبی برای استفاده به عنوان طعم‌دهنده هستند.آبمیوه‌گیری آرام، بهترین گزینه برای حفظ مواد مغذی آب پرتقال است. این دستگاه‌ها با سرعت کم کار می‌کنند و از اکسید شدن آبمیوه جلوگیری می‌کنند.آب پرتقال تازه را به دلیل اکسید شدن سریع، بهتر است بلافاصله مصرف کنید. اگر قصد دارید آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید، می‌توانید آن را در قالب‌های یخ بریزید و در فریزر قرار دهید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، روش‌های آسان و سریع تهیه آب پرتقال تازه و طبیعی در خانه را معرفی کردیم. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید در هر زمان از روز، یک لیوان آب پرتقال خوشمزه و طبیعی برای خود آماده کنید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

منبع: indianhealthyrecipes

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید