چه غذایی برای ناهار امروز مناسب است؟ (دوشنبه 28 اسفند)
در زندگی روزمره هر کسی، برنامهریزی برای ناهار از اهمیت بسزایی برخوردار است. اما گاهی اوقات انتخاب یک غذای جدید و متفاوت میتواند چالش برانگیز باشد. در این مواقع، معرفی گزینههای مختلف و خوشمزه برای ناهار میتواند به شما کمک کند. از جمله غذاهایی که میتوانید برای ناهار امروز خود امتحان کنید عبارتند از:
1- استانبولی پلو: یک غذای سنتی با برنج که با ماست و سالاد شیرازی سرو میشود.
2- ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی: یک غذای ساده و خوشمزه با ماکارونی و گوشت چرخ کرده.
3- چیکن پارمزان ایتالیایی: سینه یا فیله مرغ با پنیر پارمزان طعمدار.
4- خورشت آغوز مسما: یک غذای اصیل شمالی با گوشت اردک و رب انار ترش.
5- پیراشکی مرغ و قارچ: یک فینگرفود خوشمزه با سینه مرغ و قارچ.
این گزینهها از طعم و مواد مختلفی برخوردارند و میتوانند تنوع و لذت بیشتری به وعده ناهار شما ببخشند. امیدواریم با انتخاب یکی از این غذاها، ناهار خود را لذت بخشتر و خاصتر کنید.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در بیست و هشتمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- استانبولی پلو (دمی گوجه)استانبولی یا دمی گوجه فرنگی یک غذای سنتی با برنج است که از کشور ترکیه وارد فرهنگ ایرانیها شده است. این غذا را معمولا با ماست و سالاد شیرازی سرو میکنند که ترکیبی بینظیر برای یک ناهار خانوادگی است.برای تهیه این غذا به مواد اولیه در دسترسی همچون گوشت چرخ کرده یا بدون استخوان، برنج، گوجه فرنگی، پیاز و… نیاز دارید. درست کردن آن زمان زیادی نمیگیرد و سختی خاصی هم ندارد. مراحل تهیه استانبولی پلومراحل تهیه استانبولی پلو به شرح زیر است:در مرحله اول برنج را کاملا پاک کنید و با آب نسبتا ولرم بشویید.سپس گوجه فرنگیها را بشویید و آنها را رنده کنید یا آب آنها را بگیرید. سپس گوجههای رنده شده را همراه با آب به برنجها در یک قابلمه مناسب اضافه کنید. مقدار آب باید به قدری باشد که به اندازه نصف بند انگشت از سطح برنج بالا باشد.اکنون نوبت اضافه کردن نمک است. بعد از اضافه کردن نمک آب برنج را بچشید و مواظب باشید که خیلی برنج شور نشود. به دلیل اینکه برنج به صورت کتهای درست میشود. حتما در میزان نمک آن دقت کافی را داشته باشید. بهتر است نمک را ذره ذره اضافه کنید تا به مقدار شوری مناسب برسید.سپس ۳ تا ۴ قاشق روغن به قابلمه برنج اضافه کنید و بگذارید تا برنج مدتی خیس بخورد (حدود یک تا دو ساعت).حالا نوبت به آماده کردن گوشت میرسد. در ابتدا گوشت را تمیز کنید و بشویید.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه استانبولی پلو کلیک کنید. ۲- ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلیهمهی ما درست کردن ماکارونی را بلدیم. اما گاهی یک دستور پخت متفاوت میتواند یک تنوع عالی ایجاد کند! دنبال کردن این طرز تهیه برای کسانی که برای دفعه اول میخواهند ماکارونی درست کنند، انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. پس امروز با ما همراه باشید تا یک رسپی کاملا متفاوت در عین سادگی ولی خوشمزه برایتان شرح دهیم.مراحل تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلیمراحل تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی به شرح زیر است:پیاز و نصف سیرها را رنده میکنیم و آب اضافی آنها را با کمک یک پارچه نخی تمیز میگیریم. (به این صورت که پیازهای رنده شده را داخل پارچه میریزیم و قسمت بالایی پارچه را جمع میکنیم و فشار میدهیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود.)گوشت چرخ کرده را حسابی ورز داده و با مواد مخلوط میکنیم؛ سپس توپکهایی به اندازه گردوی درشت درست کرده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم.بعد از نیم ساعت توپکهای گوشت را داخل روغن از قبل داغ شده سرخ میکنیم. دقت کنید که توپکها را در روغن بچرخانید که در تمام سطح سرخ شوند.همزمان با سرخ کردن توپکها یک قابلمه آب روی حرارت میگذاریم تا آب به جوش بیاید.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه ماکارونی کلیک کنید.۳- چیکن پارمزان ایتالیاییچیکن پارمزان یکی از غذاهای بینالمللی است که اصالت آن به ایتالیا برمیگردد و با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه میشود. مواد اصلی این غذا سینه یا فیله مرغ است که با پنیر پارمزان طعمدار میشود. برخی چیکن پارمزان را در کنار پاستا یا سیب زمینی و برخی به تنهایی سرو میکنند.مراحل تهیه چیکن پارمزان ایتالیاییمراحل تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی به شرح زیر است:سینه مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. با کمک چاقوی تیزی سینه مرغ را از میانه به دو قسمت برش زنید.حال سینههای برش زده شده را درون کیسه فریزر قرار دهید و با گوشتکوب یا بیفتک کوب سینهها را بکوبید. بهتر است تمام نقاط گوشت را به طور یکسان به قطر یک سانتیمتر باز کنید.تخممرغها را درون ظرف مناسبی بشکنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با کمک چنگال تخممرغها را به خوبی به هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.آرد سوخاری و پنیر پارمزان را درون ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید و کنار گذارید. ابتدا فیلههای مرغ کوبیده شده را با آرد سفید کاور کنید. سپس آنها را در ترکیب تخممرغ بغلتانید.برای ادامه رسپی این غذای بینالمللی پرطرفدار و مجلسی روی لینک طرز تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی کلیک کنید.۴- خورشت آغوز مسما«آغوز مسما مازندرانی» یا همان «گردو مسما» یکی از غذاهای اصیل شمالی است که معمولا برای تهیه آن از گوشت مرغ، بوقلمون یا اردک استفاده میشود.طرز تهیه آغوز مسما مازندرانی شباهت زیادی به فسنجان دارد، اما به خاطر فوت و فنهای خاص و نوع رب انار ترش مزهای که در آن استفاده میشود، مزه آن کمی با فسنجانی که در سایر شهرها طبخ میشود، متفاوت است.مراحل تهیه خورشت آغوز مسمامراحل تهیه خورشت آغوز مسما با گوشت اردک به شرح زیر است:در مرحله اول باید اردک را به تکههای مناسب تقسیم کنید، آن را بشویید و با دستمال خشک کنید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و تکههای اردک را در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه کاملا طلایی شدند، از روغن خارج کنید.حال باید پیازها را به صورت نگینی خرد یا رنده کنید. پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید و بعد از اینکه سبک شدند، تکههای اردک را همراه با آب به آن اضافه کنید.شعله گاز را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. بعد از این که آب جوشید، حرارت را کم کنید. به خاطر داشته باشید که برای تهیه این خورشت پیاز باید کاملا ریز خرد شود تا در خورشت ظاهر بدی پیدا نکند.اکنون باید دانههای گردو را در مولینکس یا دستگاه آسیاب کاملا میکس کنید. بهتر است برای تهیه خورشت آغوز مسما از گردوی چرب و تازه استفاده کنید تا طعم خورشت لذیذتر شود و بهتر روغن بیندازد. هر چقدر کیفیت گردوی شما بهتر باشد، خورشت آغوز مسما نیز خوشمزهتر میشود.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و اصیل شمالی روی لینک طرز تهیه خورشت آغوز مسما کلیک کنید. ۵- پیراشکی مرغ و قارچیکی از غذاهای خوشمزه با مرغ که اصولا آن را به عنوان نوعی فینگرفود یا یک وعده اصلی برای ناهار سرو میکنند، پیراشکی مرغ و قارچ است. این پیراشکی از جمله غذاهای رژیمی و کم کالری نیز به شمار میرود که طرز تهیه آسانی دارد و با مواد اولیه در دسترسی همچون سینه مرغ، قارچ، پیاز، فلفل دلمه و… قابل تهیه است.مراحل تهیه پیراشکی مرغ و قارچمراحل تهیه پیراشکی مرغ و قارچ به شرح زیر است:یک عدد سینه مرغ را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، آب و ادویههای دلخواه بپزید. بعد از پخت مرغ را ریش ریش یا تکه تکه کنید.سپس یک عدد پیاز نگینی ریز خرد شده را داخل تابه با دو قاشق روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.بعد سوسیس نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا بپزد. (استفاده از سوسیس کاملا اختیاری است، پس اگر دوست نداشتید میتوانید حذف کنید). در صورت تمایل میتوانید از کالباس نیز استفاده کنید.سپس قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.حال یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه رنگ باز کند.برای ادامه رسپی این غذای فینگرفودی لذیذ و مخصوص روی لینک طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: