چه غذایی برای ناهار امروز انتخاب کنم؟ (سه شنبه 22 اسفند)
امروز برای ناهار میتوانید یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه معرفی شده در این مطلب را برای خود و عزیزان خود تهیه کنید. برای مثال میتوانید خورش نخود آله کاشانی را با ترکیب نخود، گوشت، گوجه و چاشنیهای مختلف درست کنید. یا عدس پلو مغان با گوشت چرخ کرده را امتحان کنید. اگر علاقهمند به تهیه یک ته چین خوشمزه هستید، میتوانید ته چین گوشت و هویج را درست کنید. سوفله مرغ با قارچ یک گزینه دیگر خوشمزه است که میتوانید امروز برای ناهار تدارک ببینید. و در نهایت، اگر عاشق پاستای ایتالیایی هستید، میتوانید لازانیای ایتالیایی را با فرم آشنایی، بدون فر درست کنید و به عشق طعمهای ایتالیایی بپردازید. همه این غذاها دارای طعم و ارزش تغذیهای بالایی هستند و مطمئناً انتخاب خوبی برای ناهار امروز شما خواهند بود. امیدوارم با تدابیر بهداشتی مناسب، از پخت و تهیه این غذاها لذت ببرید و لحظات خوشی را به همراه عزیزانتان سپری کنید.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در بیست و یکمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- خورش نخود آله کاشانیخورش نخود آله یکی از غذاهای سنتی کاشان است که برای تهیه آن از ترکیب نخود، گوشت، گوجه و چاشنیهای مختلف استفاده میشود. این غذا در یزد و دزفول نیز طبخ میشود و به عنوان قیمه یزدی یا قیمه دزفولی شناخته میشود.مراحل تهیه خورش نخود آله کاشانیمراحل تهیه خورش نخود آله کاشانی به شرح زیر است: نخودها را در یک ظرف آب بریزید و برای حدود چند ساعت یا یک شب تا صبح بخیسانید و در این مدت چندین بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.بعد از خیساندن نخودها، باید آنها را روی تخته گوشتی قرار دهید و با وردنه روی آنها بکشید تا پوستشان جدا و دو لپه شود. جالب است بدانید که آله در زبان کاشانی به معنی نصفه و نیمه است و به همین دلیل برای تهیه این خورش باید نخودها را دو نیم کنید.لیمو عمانیها را با چنگال یا نوک چاقو سوراخ کنید و همراه با ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید و برای ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس اجازه دهید لیموها برای ۲ ساعت در این آب بمانند و خیس بخورند.پیازها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در قابلمه بریزید و بعد آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیازها را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک و شفاف شوند.برای ادامه رسپی این غذای سنتی و اصیل کاشانی روی لینک طرز تهیه خورش نخود آله کلیک کنید.۲- عدس پلو مغان با گوشت چرخ کردهعدس پلو دشت مغان یکی از غذاهای بسیار قدیمی و سنتی است که از ترکیب دو غذای بسیار محبوب عدس پلو و قورمه سبزی تهیه میشود. این غذا با عطر و طعم بسیار شگفتانگیزی که دارد یکی از خوشمزهترین پلوهایی است که میتوانید آن را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.مراحل تهیه عدس پلو مغان با گوشت چرخ کردهمراحل تهیه عدس پلو مغان با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:عدس را تمیز کنید و بشویید. آن را با مقداری آب ولرم بخیسانید. خیساندن حبوبات قبل از پخت در گرفتن بخش زیادی از نفخ آنها و سریعتر پخته شدنشان به شما کمک میکند. برنج را نیز به همین ترتیب تمیز کنید و بشویید. آن را با مقداری آب بخیسانید و کنار گذارید.پیاز را بشویید، پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.زردچوبه، نمک و فلفل را در این مرحله به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.گوشت چرخ کرده را به محتوای درون تابه اضافه کنید. چنددقیقهای همه مواد را به هم زنید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و تغییر رنگ دهد.سبزی قورمه سبزی را در این مرحله به محتوای درون تابه اضافه کنید. همه مواد را ۳-۴ دقیقه تفت دهید تا سبزی تغییر رنگ دهد و بوی عطر آن نیز آزاد شود.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مخصوص روی لینک طرز تهیه عدس پلو مغان با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.۳- ته چین گوشت و هویجتهچین یکی از انواع غذاهای مجلسی است که تنوع بسیار زیادی دارد. تهچین گوشت و هویج نیز یکی از انواع تهچینهای خوشمزه و متفاوتی است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید.این ته چین، با گوشت چرخ کرده یا گوشت تکهای گوسفندی همراه با برنج، محلول زعفران، هویج، ماست، زرده تخم مرغ و… تهیه میشود و پیشنهاد فوقالعادهای برای وعده ناهار است.مراحل تهیه ته چین گوشت و هویجمراحل تهیه ته چین گوشت و هویج به شرح زیر است:پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت خلالی با نگینی خرد کنید. گوشت را بشویید، درون قابلمه مناسبی قرار دهید. پیازهای خرد شده را به گوشت اضافه کنید. یکی از هویجها را بشویید پوست بگیرید. هویج را به ۴-۶ قسمت برش زنید و به قابلمه اضافه کنید.برگبو، چوب دارچین و زردچوبه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذارید و آب جوش را به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد. سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۴۰-۶۰ دقیقه زمان دهید تا گوشت بهخوبی بپزد.درون تابه کوچکی کمی روغن بریزد، تابه را روی حرارت گذارید. رب گوجهفرنگی را درون تابه بریزید. کمی تفت دهید تا رب رنگ باز کند. سپس رب را به محتوای درون قابلمه گوشت اضافه کنید. کمی مواد را به هم زنید تا با رب با محتوای درون قابلمه ترکیب شود. سپس حرارت را خاموش کنید.اکنون گوشت گوسفندی را از قابلمه خارج کنید. استخوانهای گوشت را از آن جدا کنید. با کمک دو چنگال گوشتها را ریشریش کنید. حال با مقداری نمک و فلفل سیاه چاشنی گوشت را تنظیم کنید.برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و همه پسند روی لینک طرز تهیه ته چین گوشت و هویج کلیک کنید.۴- سوفله مرغ با قارچسوفله مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوبی است که شهرت بینالمللی دارد. این غذا در فر یا تنور پخته میشود و در همان ظرفی که پخته میشود آن را سرو میکنند. سوفله به معنای بالا آمده و پف کرده است. بهترین ظروف برای پخت سوفله ظرفهای پیرکس یا سرامیکی تک نفره یا بزرگتر هستند.این غذای فستفودی طرز تهیه چندان سختی ندارد و برای تهیه آن فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر سینه مرغ، قارچ، پنیر پیتزا، تخم مرغ، شیر، کره و… نیاز دارید. مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچمراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ به شرح زیر است:سینه مرغ را بشویید و درون قابلمه مناسبی قرار دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و برگ بو به مرغ اضافه کنید. قابلمه مرغ را روی حرارت گذارید و ۱ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید.پیاز را بشویید و به دو نیمه برش زنید. پیاز را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا مواد به نقطه جوش برسند. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. ۲۵-۳۵ دقیقه زمان دهید تا سینه مرغ به خوبی بپزد.پس از پخت، مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و منتظر بمانید تا کمی خنک شود. سپس با کمک دو چنگال مرغ را ریشریش کنید.تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و آرد سفید را درون تابه بریزید. آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. حال کره و شیر را به آرد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود. در همین مرحله مقداری فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و مخصوص روی لینک طرز تهیه سوفله مرغ با قارچ کلیک کنید.۵- لازانیای ایتالیاییکمتر کسی پیدا میشود که اسم لازانیا را نشنیده باشد یا طعم آن را دوست نداشته باشد. لازانیا یکی از دلچسبترین و پرطرفدارترین غذاها از خانواده بزرگ پاستا است که به صورت لایههای ورقهای درست میکنند و بین آن گوشت، مرغ یا سبزیجات قرار میدهند.این غذا همانند پاستا اصالتی ایتالیایی دارد. البته درست کردن لازانیایی که هم خوشمزه شود و هم قوام خوبی داشته باشد نیازمند رعایت برخی نکات است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.مراحل تهیه لازانیای ایتالیایی بدون فرمراحل تهیه لازانیای ایتالیایی به شرح زیر است:ابتدا پیاز و هویج را کمی تفت میدهیم.به پیاز سرخ شده گوشت چرخ کرده و ادویهها را اضافه میکنیم.فلفل دلمهای و قارچ را نیز به مواد اضافه میکنیم.رب یا پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم. آب جوش به مواد اضافه کرده و میگذاریم مواد سس گوشت به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی بپزد.برای ادامه رسپی این لازانیای خوشمزه در ماهیتابه و دیگر انواع لازانیا با طعمهای مختلف روی لینک طرز تهیه لازانیای ایتالیایی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: