چه خوش طعم و غذایی برای امروز ناهارمان انتخاب کنیم؟ (جمعه 17 فروردین)
امروز، هنگام تصمیمگیری برای پختن ناهار، میتوانید از بین گزینههای معرفی شده در این مطلب انتخاب کنید. کباب شیشلیک، آبگوشت، کوفته تبریزی، آش ماست و ماهی شکم پر، همه غذاهایی هستند که با طرح جذاب و متفاوت، میتوانند ناهار شما را تبدیل به یک تجربه لذتبخش و خاص کنند. همچنین، این غذاها از انواع مختلفی از مواد اولیه استفاده میکنند، از جمله گوشت، حبوبات، برنج، لپه، سبزیجات و مواد دیگر که همگی به طعم و طراوت هر غذا افزودهاند.
از آنجایی که هر کدام از این غذاها دارای مراحل طبخ خاص خود هستند، برای تهیه هر یک از آنها باید به دقت به رسپیها و مراحل آنها توجه کنید. اما مطمئن باشید که با تهیه و پخت هر یک از این غذاها، میتوانید به خانواده و دوستان خود یک وعده ناهار لذتبخش و منحصر به فرد ارائه دهید. امیدوارم انتخابی مناسب برای ناهار امروزتان داشته باشید و از طعم و طراوت غذاهای خوشمزه و متنوع لذت ببرید.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در هفدهمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- کباب شیشلیکشیشلیک، یکی از انواع کبابهای بینالمللی بسیار خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد. کباب شدهی گوشت دنده گوسفند یا گوساله را شیشلیک گویند.گوشت دنده بافتی نرم و لذیذ دارد و تهیه شیشلیک به صورت خانگی کار سختی نیست. شما میتوانید به راحتی و با مقرون به صرفهترین حالت ممکن خود و عزیزانتان را به یک شیشلیک لذیذ و دلچسب برای ناهار روز جمعه دعوت کنید. مراحل تهیه کباب شیشلیکمراحل تهیه کباب شیشلیک به روش رستورانی به شرح زیر است:در اولین مرحله به سراغ آماده سازی پیازها روید، آنها را بشویید و پوست بگیرید. پیازها را با کمک میکسر، خردکن یا رنده رنده کنید. آنها را درون صافی بریزید و صافی را روی یک کاسه قرار دهید. حال باکمک قاشق پیازها را فشرده کنید تا آب آنها کاملا خارج شود.در دومین مرحله به سراغ آماده سازی دندهها روید. آنها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.سپس به سراغ مرینیت کردن دندهها روید. تهیه این سس در طعم و مزه دندهها بسیار تاثیرگذار است. آب پیاز را به همراه مقداری محلول زعفران، آبلیموترش و روغن مایع در یک ظرف مناسب بریزید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.اکنون دندهها را درون ظرف مناسبی قرار دهید و از سسی که در مرحله قبل تهیه کرده بودید به آن بزنید و به خوبی ماساژ دهید تا تمام قسمتهای گوشت به سس آغشته و طعم دار شود.برای ادامه رسپی این غذای مخصوص و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کباب شیشلیک کلیک کنید.۲- دیزی سنگیدیزی یا همان آبگوشت یکی از قدیمیترین غذاهایی است که شاید در زندگی امروزی کمتر آن را طبخ کنند. غذای نام آشنا که در اکثر شهرها با نامهای متفاوتی آن را میشناسند. ارزش غذای آبگوشت خصوصا مواقعی که در دیزی سنگی یا سفال طبخ میشود به قدری زیاد است که نباید به سادگی از کنارش گذشت.قبل از شروع طبخ غذا لازم است بگوییم که اگر دیزی سنگی یا سفالی دارید بهتر است از آن استفاده کنید، اما اگر در دسترستان نیست تمام مراحل زیر در قابلمه قابل اجراست و شما میتوانید در قابلمه یک دیزی بسیار خوشمزه و جذاب بپزید.مراحل تهیه دیزی سنگیمراحل تهیه دیزی سنگی به شرح زیر است:در مرحله اول به سراغ حبوبات روید. نخود و لوبیا را تمیز کنید و بشویید. بهتر است حبوبات را از شب قبل یا چند ساعت قبل از طبخ غذا بخیسانید. در این بازه زمانی بهتر است چندین بار آب روی آنها را بریزید و با آب تازه خیس کنید. این کار نفخ حبوبات را تا حد زیادی میگیرد.سپس به سراغ پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید و درون دیزی بریزید. کمی دنبه یا روغن به آن بیفزایید و مقداری تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.در این مرحله تکههای گوشت گوسفندی شسته شده را به دیزی اضافه کنید و گوشتها را به خوبی تفت دهید تا بوی خامیشان گرفته شود.حال زردچوبه، ادویه گوشت و مقداری فلفل به گوشتها بزنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و مجدد کمی تفت دهید تا رب رنگ باز کند.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و خوشمزه روی لینک طرز تهیه دیزی سنگی کلیک کنید.۳- کوفته تبریزیکوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و معروف خطه آذربایجان است که طرز تهیه آن نه تنها از شهری به شهر دیگر بلکه در خود شهر تبریز ممکن است کمی متمایز با همدیگر باشد. مخصوصا مواد میانی کوفته بسیار متنوع است و حتی میتوان آن را بدون مواد میانی آماده کرد.به طور کلی درست کردن کوفته تبریزی کار دشواری نیست اما فوت و فنی دارد که اگر رعایت نشود ممکن است مشکلاتی مثل وا رفتن کوفته یا سفت شدن کوفته و… ایجاد شود. در ادامه با ما همراه باشید و از درست کردن این غذای سنتی و بسیار لذیذ لذت ببرید.مراحل تهیه کوفته تبریزیمراحل تهیه کوفته تبریزی به شرح زیر است: برای درست کردن این غذای تبریزی ابتدا باید لپه را چند ساعت قبل از طبخ غذا خیس کنید و بعد با مقداری آب بپزید اما توجه داشته باشید که لپه نباید له شود.سپس برنج را با مقداری آب روی حرارت بگذارید و به روش کته نیم پز کنید. (دانههای برنج نباید کاملا مغز پخت شوند). موقع پخت کمی زعفران دم کرده یا زردچوبه به آب برنج اضافه کنید تا برنج خوش رنگ و خوش عطر شود. حال مقداری گوشت چرخ کرده را با مقداری لپه پخته شده و پیاز (پیاز به چهار قسمت تقسیم شود) داخل دستگاه یک دو سه یا چرخ گوشت بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شود. سپس بقیه مواد را هم به همین ترتیب داخل دستگاه مخلوط کنید تا تمام شود.در ادامه به مواد مخلوط و یکدست شده برنج نیم پز و سبزیها (تره و مرزه) را اضافه کنید. بسته به فصل میتوانید از مرزه تازه یا خشک استفاده کنید که در نوع خشک باید از نصف مقدار ذکر شده استفاده شود.برای ادامه رسپی این غذای سنتی و همه پسند روی لینک طرز تهیه کوفته تبریزی کلیک کنید.۴- آش ماستآش ماست یکی از آشهای خوشمزه و پرطرفدار است که در شهرهای مختلف با رسپی و مواد اولیه متفاوتی پخته میشود. آش ماست را میتوان هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه نمود که در روش با گوشت از گوشت گوسفندی ریش ریش شده و یا گوشت چرخ کرده قلقلی استفاده میکنند.مراحل تهیه آش ماستمراحل تهیه آش ماست به شرح زیر است:چند ساعت قبل از شروع آشپزی برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه خیس کنید. خیس کردن لپه باعث میشود که هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و در آن به مقدار لازم آب بریزید، برنج را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید.برای پختن لپهها، یک قابلمه جدا را تهیه کنید و لپهها را به همراه آب به آن اضافه کنید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شوند.بعد از اینکه برنج و لپه کاملا پخته شدند. لپهها را به قابلمه برنج منتقل کنید و خوب مواد را هم بزنید و بگذارید تا مقداری دمای برنج و لپه سرد شود.بعد از اینکه برنج و لپه کاملا خنک شدند، ماست را هم بزنید و به آنها اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.برای ادامه رسپی این غذای خوشطعم و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه آش ماست کلیک کنید.۵- ماهی شکم پرماهی شکم پر یکی از غذاهای سنتی پرطرفدار در ایران و سراسر دنیا است که شکم آن با سبزیجات، مغز گردو، زرشک و غیره پر میشود. شما میتوانید این غذای مجلسی و خوشمزه را به سریعترین و سادهترین شکل ممکن برای ناهار امروزتان تهیه و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.مراحل تهیه ماهی شکم پرمراحل تهیه ماهی شکم پر به شرح زیر است:در انتخاب ماهی شکم پر توصیه میشود که از ماهی سفید یا ماهی قزل آلا استفاده کنید و اگر به اینها دسترسی ندارید میتوانید هر گونه ماهی که مد نظرتان است، استفاده کنید.بعد از اینکه ماهی را تهیه نمودید، نوبت به تمیز کردن آن میرسد. با استفاده از یک چاقوی تیز ماهی را به صورت طولی برش دهید و محتویات داخل شکم آن را کاملا خالی کنید و خوب داخل و خارج ماهی را با آب بشویید تا هیچ گونه رد خون در آن باقی نماند.در ادامه مقداری آبلیمو طبیعی را به همراه نمک بر روی سطح و داخل شکم ماهی بریزید تا ماهی طعم دار شود و بوی زهم آن از بین برود.اکنون نوبت به تمیز کردن سبزیها میرسد. بعد از اینکه سبزیها را پاک کردید، آن را بشویید و بر روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد کنید.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مجلسی روی لینک طرز تهیه ماهی شکم پر کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: