چه خوب که امروز ناهار چی باشه؟ (سه شنبه 7 فروردین)

  • توسط: admin


ناهار یکی از وعده‌های مهم روزانه است که همه ما به دنبال آن هستیم. در طول روز، انتخاب مناسبی برای ناهار و تهیه‌ی غذاهای متنوع و خوشمزه یک چالش برای همه بازه‌های سنی و شغلی است. امروز، ما به شما ۵ گزینه‌ی مختلف برای ناهار معرفی خواهیم کرد تا با توجه به سلیقه‌ی خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید و از آن لذت ببرید.

اولین گزینه کباب تابه‌ای است که با گوشت چرخ کرده و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود و می‌تواند یک انتخاب خوب برای ناهار باشد. خورش آلو مسما با مرغ نیز یک گزینه خوشمزه است که با طعم ملس و غلظتی بالا، یک وعده خوش‌مزه برای ناهار خانوادگی خواهد بود.

چیکن پارمزان ایتالیایی با طعم خامه‌ای پنیر پارمزان و فیله مرغ نیز یک گزینه فوق‌العاده برای ناهار می‌باشد. خوراک قورمه گوشت ایرانی نیز یکی از انتخاب‌های سنتی و ساده برای ناهار است که با مواد اولیه ساده قابل تهیه است.

و آخرین گزینه کوکو ماکارونی است که با ترکیب ماکارونی، سیب‌زمینی، سوسیس و سبزیجات مختلف، یک غذای متفاوت و خوشمزه برای ناهار ارائه می‌شود.

در نهایت، با مطالعه‌ی مراحل تهیه هر یک از این غذاها، می‌توانید طعم و لذت آشپزی را تجربه کنید و یک ناهار لذت بخش برای خود و عزیزانتان فراهم کنید. امیدوارم این انتخاب‌ها برای شما مفید باشد و لذت بخش باشد.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در هفتمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- کباب تابه‌ایشاید کمتر کسی پیدا شود که کباب تابه‌ای (همان کباب دیگی یا ماهیتابه‌ای) غذای مورد علاقه‌اش نباشد. کباب تابه‌ای همانطور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزه‌ای است که در ماهیتابه و بر روی گاز درست می‌شود.این غذا با گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گاوی تهیه می‌شود که شما می‌توانید آن را همراه با گوجه‌های کبابی، سیب زمینی تنوری، فلفل دلمه‌ای و سایر سبزیجات نوش جان کنید. مراحل تهیه کباب تابه‌ایمراحل تهیه کباب تابه‌ای به شرح زیر است:گوشت را شسته و چرخ کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.پیاز را ریز رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و مجددا ورز دهید. بعد از ورز دادن که گوشت کمی حالت چسبندگی پیدا کرد کمی دارچین به گوشت اضافه کنید. ( اضافه کردن دارچین اختیاری است ولی طعم خیلی خوبی به کباب می‌دهد).بعد از اینکه به کباب‌ها شکل و فرم دادید شعله گاز را روشن کنید و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. سعی کنید حرارت را خیلی کم کنید و درب ظرف را بگذارید. با این کار کباب شما به آهستگی آب می‌اندازد و کم کم آب آن به خورد کباب‌ها می‌رود.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و همه‌پسند روی لینک طرز تهیه کباب دیگی (کباب تابه‌ای) کلیک کنید.۲- خورش آلو مسما با مرغخورشت آلو مسما یکی از انواع خورشت‌های بسیار محبوب و جذابی است که با گوشت مرغ، گوسفند و گاو تهیه می‌شود. مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده می‌شود.این خورشت با طعمی ملس و غلظتی بالا یکی از متفاوت‌ترین روش‌های پخت مرغ است که شما می‌توانید آن را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.مراحل تهیه خورشت آلو مسما با مرغمراحل تهیه خورشت آلو مسما با مرغ به شرح زیر است:ابتدا سراغ آماده‌ سازی مرغ‌ها روید. تکه‌های مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه‌ جوش رسد. حال تکه‌های مرغ را درون آب در حال جوش قرار دهید. ۶-۸ دقیقه زمان دهید تا مرغ‌ها در آب بجوشند. این کار موجب می‌شود تا حد زیادی بوی زهم مرغ و هورمون‌های آن گرفته شود و مرغ طعم بهتری به خود گیرد.پس از گذشت زمان فوق مرغ‌ها را از آب جوش خارج کنید و با مقداری آب بشویید تا کف‌های خاکستری‌رنگ و خونابه‌ها از آن‌ها جدا شود. آن‌ها را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.اکنون به سراغ طعم‌دار کردن مرغ‌ها روید. مقداری محلول زعفران به مرغ‌ها بزنید و به‌ خوبی آن‌ها را ماساژ دهید تا همه قسمت‌های مرغ به محلول زعفران آغشته شود.درون قابلمه‌ای که قصد طبخ خورشت را دارید کمی روغن بریزید. تکه‌های مرغ طعم‌دار شده را در روغن به‌خوبی سرخ کنید تا مرغ به‌خوبی طلایی شود. مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کنید و به سراغ مرحله بعد روید.برای ادامه رسپی این خورشت خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه خورشت آلو مسما با مرغ کلیک کنید.۳- چیکن پارمزان ایتالیاییچیکن پارمزان یکی از غذاهای بین‌المللی است که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد و با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه می‌شود. مواد اصلی این غذا سینه یا فیله مرغ است که با پنیر پارمزان طعم‌دار می‌شود. برخی چیکن پارمزان را در کنار پاستا یا سیب‌ زمینی و برخی به تنهایی سرو می‌کنند.مراحل تهیه چیکن پارمزان ایتالیاییمراحل تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی به شرح زیر است:سینه مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. با کمک چاقوی تیزی سینه را از میانه به دو قسمت برش زنید. حال سینه‌های برش زده شده را درون کیسه‌ فریزر قرار دهید و با گوشت‌کوب یا بیفتک کوب سینه‌ها را بکوبید. بهتر است تمام نقاط گوشت را به طور یکسان به قطر یک سانتی‌متر باز کنید.تخم‌مرغ‌ها را درون ظرف مناسبی بشکنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با کمک چنگال تخم‌مرغ‌ها را به خوبی به هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.آرد سوخاری و پنیر پارمزان را درون ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید و کنار گذارید. اکنون فیله‌های مرغ کوبیده شده را با آرد سفید کاور کنید. سپس آن‌ها را در ترکیب تخم‌مرغ بغلتانید. برای ادامه رسپی این غذای بین‌المللی پرطرفدار روی لینک طرز تهیه چیکن پارمزان ایتالیایی کلیک کنید.۴- خوراک قورمه گوشتخوراک قورمه یکی از ساده‌ترین و مقوی‌ترین روش‌های پخت گوشت است که شما می‌توانید این غذای اصیل ایرانی را با مواد اولیه در دسترسی همچون گوشت تازه گوسفندی، پیاز، نمک، روغن و آب جوش تهیه و در وعده ناهار سرو کنید.این روش، سالم‌ترین روش برای آماده کردن گوشت است که به زمان کمی برای پخت نیاز دارد. طرز تهیه بسیار آسانی دارد اما در عین سادگی رموزی هم برای خوشمزه‌تر شدن داره که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. مراحل تهیه خوراک قورمه گوشتمراحل تهیه خوراک قورمه گوشت به شرح زیر است:در مرحله اول گوشت‌ها را به صورت نسبتا ریز خرد کنید، حالا مثل تمام روش‌های پختن گوشت باید از پیاز برای از بین بردن بوی بد و زهم گوشت کمک بگیرید.پیازها‌ را نگینی خرد کنید و با روغن و آب همه را در قابلمه مناسبی بریزید. حرارت شعله گاز را متوسط کنید و به محتوای درون قابلمه زمان دهید تا به آرامی بپزد.وقتی که آب قابلمه کاملا تبخیر شد و پیازها له شدند، نمک را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.نمک باید بیشتر از حالت معمولی به این غذا زده شود تا مزه گوشت را بی‌نظیر کند، هر اندازه که در ذهنتان است به اندازه نیم‌ پیمانه بیشتر نمک بریزید. حتما این کار را انجام دهید چون نمک در این مرحله باعث خوشمزه‌تر شدن خوراک قورمه شما خواهد شد. برای ادامه رسپی این غذای اصیل و سنتی ایرانی روی لینک طرز تهیه خوراک قورمه گوشت کلیک کنید.۵- کوکو ماکارونییکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی، کوکو ماکارونی است که می‌توان با مواد غذایی متنوع آن را تهیه و در وعده ناهار نوش جان کرد. این غذا به دلیل طرز تهیه آسان و سریعی که دارد، گزینه بسیار مناسبی برای کسانی است که وقت کافی برای تهیه غذا ندارند اما در عین حال می‌خواهند که غذایی لذیذ برای وعده ناهار داشته باشند.مراحل تهیه کوکو ماکارونیمراحل تهیه کوکو ماکارونی به شرح زیر است:ابتدا مقداری آب را داخل قابلمه ریخته و بگذارید بجوشد؛ می‌توانید مقداری نمک و روغن به آب‌جوش اضافه کنید. سپس ماکارونی را داخل قابلمه آب‌ جوش ریخته و بگذارید بجوشد.پس از اینکه ماکارونی‌ها به مدت یک ربع جوشیده و پخته شد آن را با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.اکنون سیب‌زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.سوسیس‌ها را حلقه‌ای کرده و داخل تابه سرخ کنید و داخل ظرفی ریخته کنار بگذارید. در ادامه فلفل دلمه‌ای و قارچ خرد شده را به تابه افزوده و پس از اینکه آب قارچ کشیده شد و قارچ و فلفل دلمه‌ای سرخ شدند، آن‌ها را داخل ظرفی ریخته و کنار بگذارید.در این مرحله ماکارونی که از قبل آبکش کرده‌اید را به همراه سیب‌ زمینی، سوسیس، قارچ و فلفل دلمه‌ای سرخ شده داخل ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید.برای ادامه رسپی این غذای ساده و لذیذ روی لینک طرز تهیه کوکو ماکارونی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید