چند آش برای افطار؟ – منابع مالی آنلاین

  • توسط: admin


آش افطاری از غذاهایی است که در ماه مبارک رمضان به عنوان غذای اصلی و از طرفداران زیادی برخوردار است. این غذا از موادی مانند لوبیا سبز، عدس، نخود، گندم، برنج و سبزیجات تهیه می‌شود و با اضافه کردن زردچوبه و ادویه‌های دیگر به آن طعم و ارزش غذایی بیشتری بخشیده می‌شود. آش افطاری که اغلب با ماست، خیارشور و برگ گشنیز تزئین می‌شود، طبق سنت‌های ایرانی، نقش مهمی در وعده شام ماه رمضان دارد و باعث حفظ انرژی بدن در طول روز پرافتخار و مهمانی‌های خانوادگی و اجتماعی می‌شود. این غذا به دلیل پرپروتئین بودن و خواص آنتی‌اکسیدانی سبزیجات در سلامتی بدن نقش مهمی داشته و از مزایای اقتصادی نیز برای تهیه‌کنندگان آن برخوردار است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، هر سال پیش از آغاز ماه مبارک رمضان قیمت انواع آش و حلیم از سوی اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان غذاهای سنتی اعلام می‌شود.
امسال با وجود اینکه کمتر از یک روز به ماه مبارک رمضان باقی مانده است هنوز قیمت‌ها اعلام نشده است.
پیگیری هفتگی از اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان غذاهای سنتی به نتیجه نرسید و رئیس اتحادیه در این خصوص حاضر به گفت‌وگو نشد. این در حالی است که قیمت این دو قلم غذا ماه مبارک از سوی اتحادیه رستوران‌داران خراسان رضوی اعلام شده است. بنا به گفته رئیس اتحادیه رستوران‌داران خراسان رضوی قیمت هر کیلو گرم حلیم درجه یک با گوشت گوساله ۹۲ هزار تومان و هر کیلو گرم شله با گوشت گوساله ۹۷ هزار تومان تعیین شده است.
همچنین قیمت هر کیلو گرم حلیم ممتاز با گوشت گوسفندی ۱۰۸ هزار تومان و هر کیلو گرم شله با گوشت گوسفند ۱۱۰ هزار تومان خواهد بود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید