چقدر در شکستن استخوان ماهر هستید؟
شکستن استخوان یک اتفاق بسیار ناراحتکننده و دردناک است که میتواند منجر به عواقب جدی برای فرد مبتلا شود. شکستگی استخوان به دلیل ضربه، فشار یا تنش بیش از حد بر روی استخوان رخ میدهد و میتواند باعث ایجاد درد، تورم، خونریزی و کاهش قدرت حرکتی در ناحیه مورد صدمه شود. علاوه بر این، شکستن استخوان ممکن است باعث شکلدهی نادرست استخوان، عدم ترمیم صحیح کبودی، خونریزی داخلی و حتی آسیب به عصبها و عروق شود. بنابراین، درمان مناسب و به موقع در صورت شکستن استخوان بسیار اهمیت دارد تا از عواقب جدی و مزمن برای فرد مبتلا جلوگیری کرد و به بهبود سریعتر و بهتر آسیب کمک کرد.
به گزارش آدرینبه نقل از میزان، دیه شکستن استخوان هر عضو یک پنجم دیه آن عضو و اگر بدون عیب درمان شود چهارپنجم دیه شکستن آن است.
مطابق ماده ۵۶۹ قانون مجازات اسلامی، دیه شکستن، ترک برداشتن و خرد شدن استخوان هر عضو دارای دیه مقدر به شرح زیر است:
الف- دیه شکستن استخوان هر عضو یک پنجم دیه آن عضو و اگر بدون عیب درمان شود چهارپنجم دیه شکستن آن است.ب- دیه خرد شدن استخوان هر عضو یک سوم دیه آن عضو و اگر بدون عیب درمان شود چهارپنجم دیه خرد شدن آن استخوان است.پ- دیه ترک برداشتن استخوان هر عضو چهار پنجم دیه شکستن آن عضو است.ت- دیه جراحتی که به استخوان نفوذ کند بدون آنکه موجب شکستگی آن گردد و نیز دیه موضحه آن، یک چهارم دیه شکستگی آن عضو است.
همچنین مطابق ماده ۵۷۰ قانون مذکور، هرگاه یک استخوان از چند نقطه جدای از هم بشکند یا خرد شود یا ترک بخورد، درصورتی که عرفاً جنایتهای متعدد محسوب گردد، هریک دیه جداگانه دارد هرچند با یک ضربه به وجود آید و مجموع دیه جنایتهای مزبور از دیه عضو هم بیشتر باشد.
این درحالی است که مطابق ماده ۵۷۱ قانون مذکور، دررفتگی استخوان از مفصل، درصورتی که موجب شلل یا از کارافتادگی کامل عضو نگردد، موجب ارش و در غیر این صورت موجب دو سوم دیه همان عضو و در صورت درمان بدون عیب موجب چهارپنجم از دوسوم دیه آن عضو میباشد.
[
- برچسب ها: مبلغ دیه