چالش سنگدوینی: واگذاری شازند، دولت را در مسابقه بزرگی قرار می‌دهد/واردات خودرو کارکرده زمینه رقابتی را فراهم می‌کند

  • توسط: admin


سنگدوینی یکی از موضوعاتی است که در حوزه اقتصاد و سیاست‌های دولتی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. واگذاری شازند به معنای اجازه دادن به شرکت‌های خصوصی جهت واردات محصولات خارجی به کشور است، که این موضوع می‌تواند منجر به مشکلاتی برای دولت شود. به عنوان مثال، واردات خودروهای کارکرده از کشورهای دیگر می‌تواند بازار داخلی را تحت تأثیر قرار دهد و رقابت نامساعدی برای شرکت‌های داخلی ایجاد کند. این ممکن است منجر به افزایش نرخ بیکاری و کاهش تقاضا برای محصولات داخلی شود. بنابراین، دولت نیاز دارد تا با دقت به سیاست‌های واردات و مواد سنگدوینی نگاه کرده و تصمیم‌های درستی را اتخاذ کند تا از تأثیرات منفی احتمالی جلوگیری کند.

اقتصادآنلاین _ پرستو بهرامی‌راد؛ طبق گزارش‌ها واگذاری پتروشیمی شازند به پالایشگاه تهران منتفی شده است. زیرا محمدباقر قالیباف، رییس مجلس در نامه‌ای به ابراهیم رییسی، رئیس‌جمهور مصوبه هیات‌وزیران درباره فروش و واگذاری شرکت‌ها با نرخ تابلوی بورس را مغایر قانون دانست و آن را ابطال کرد. 

در ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ پتروشیمی شازند قیمتگذاری و به پالایشگاه تهران واگذار شد. بدین ترتیب با ابطال واگذاری و فروش پتروشیمی شازند باید این شرکت دولتی به گروه توسعه ملی بازگردد.  
 
رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با اقتصادآنلاین در این خصوص گفت: بعضی از واگذاری‌ها کشور را دچار مشکل می‌کند. کماینکه بارها این اتفاق افتاده است.

وی در ادامه توضیح داد: بعضی از واگذاری‌ها از طریق اصل ۱۴۴ کشور را دچار مشکل می‌کند. شازند هم یک مکان استراتژیک و مهم برای دولت و کشور است. بنابراین این اقدام بابد صورت می‌گرفت.

سنگدوینی تصریح کرد: بارها شاهد بودیم که بعضی واگذاری‌ها باعث شد آن مجموعه عقب بیافتد و تعطیل شود و دوباره دولت باید هزینه می‌کرد. از سوی دیگر مردم نارضایتی داشتند. شازند هم یک مجموعه بزرگ و تاثیرگذار در کشور است. بنابراین از نظر من حرکت رییس مجلس درست بوده است. 
 
عضو کمیسیون انرژی مجلس در خصوص خودروهای کارکرده در داخل کشور و واردات خودروهای کار کرده گفت: یکی از مباحثی که ما در مجلس یازدهم در برنامه هفتم مطرح کردیم، بحث بهینه‌سازی مصرف سوخت است. خودروهای کارکرده هزینه‌های مختلفی از جمله سوخت را روی دست کشور می‌گذارند. باید در این مواقع حواسمان جمع باشد و مراقبت کنیم. 

وی در نهایت بیان کرد: اما واردات خودرو کارکرده رقابتی ایجاد می‌کند. همچنین باعث می‌شود کسانی که در داخل خودرو تولید می‌کنند حواسشان به تولیداتشان باشد. زیرا آنهایی که در داخل به خصوص در بخش دولتی خودرو تولید می‌کنند، حواسشان به کیفیت نیست. باید کیفیت از لحاظ ایمنی و مصرف سوخت مورد توجه قرار گیرد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید