چادرملو؛ از رونق فناوری به ایستگاه حیرت‌انگیز پیشرفت و نوآوری

  • توسط: admin


بزرگترین رویداد فناورانه و نوآورانه چادرملو، با همه شکوه و افتخار به ایستگاه آخر رسید. این رویداد سالانه به منظور ترویج فناوری و نوآوری در کشور برگزار می‌شود و به عنوان یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های فناورانه در ایران شناخته می‌شود.

این رویداد میزبان صدها شرکت فناوری و استارتاپ بوده است که در آن ایده‌ها، اختراعات و نوآوری‌های جدید خود را به نمایش گذاشته‌اند. همچنین ورود قدرتمندترین موسسان و سرمایه‌گذاران فناوری به این رویداد، زمینه‌ای مناسب برای افزایش شبکه‌ها و ایجاد مشاغل جدید فناوری فراهم کرده است.

این رویداد با برنامه‌ها و سخنرانی‌های متنوع، نمایشگاه‌های فناورانه، ارائه‌ی جوایز برترین‌ها و فرصت‌های شبکه‌سازی فراوان، به هدف اصلی خود یعنی ایجاد بستر مناسب برای رشد صنعت فناوری در کشور پایبند بوده و با رسیدن به ایستگاه آخر، نشان داد که در مسیر رشد و توسعه پیش می‌رود.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ قائم مقام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خصوص نقش و اهمیت برگزاری این رویداد برای صنعت فولاد و معدن کشور گفت: با توجه به روندهای حاکم بر بخش معدن و صنایع معدنی و همچنین برخی مسائل فناورانه، چادرملو در مسیری قدم گذاشت تا بتواند از طریق نوآوری، چالش‌های حیطه فعالیت خود را برطرف نماید و در همین راستا اقدام به ایجاد ساختار نوآوری در این مجموعه نمود.

عسکری زاده افزود: ایده ایجاد مرکز نوآوری نوچاد با توجه به دیدگاهی جامعی که مدیریت ارشد مجموعه به حل مسائل با استفاده از راه‌حل‌های مبتنی بر نوآوری و فناوری دارد  توسط مدیرعامل شرکت مطرح و با تائید هیئت مدیره شرکت تاسیس گردید . از این رو نهادینه کردن فرآیند نوآوری در ساختار سازمانی چادرملو یک گام عملی بزرگ در شرکت چادرملو  محسوب می گردد.

وی با اشاره به  فعالیت‎های مختلف مرکز نوآوری نوچاد در سه بخش اصلی ، توسعه کسب‌وکارها در حوزه نوآورانه و فناورانه، سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری و نوآوری و توانمندسازی محیط داخلی و خارجی شرکت افزود: علاوه بر فعالیت‌هایی که مرکز نوآوری انجام می‌دهد، به پلتفرمی نیاز است که همه بازیگران اصلی نوآوری و کل ابزار مورد نیاز برای تحقق اهداف در حوزه نوآوری در آن مد نظر قرار گیرند؛ بنابراین یک بخش از فعالیت‌های این مرکز ارتباط با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی است.

عسکری زاده ادامه داد: مهمترین نکته، موضوع سرمایه‌گذاری است تا بتوانیم به طور عملی از ایده ها و طرح ها حمایت کنیم چرا که قاعدتا در ارتباط با دانشگاهها و مرکز نوآوری، سرمایه‌گذاری‌ها تا یک سطح مشخص و محدود قابل انجام است. به همین منظور، در راستای دنبال کردن اولویت‌ها و استراتژی‌ها شرکت چادرملو، ما در سال گذشته اقدام به اخذ مصوبه هیئت مدیره شرکت جهت تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر (CVC) نوچاد کردیم که مراحل اخذ مجوز آن در حال انجام است. در واقع می‌توان گفت کل نیازی که شرکت چادرملو به نوآوری دارد در قالب پلتفرم نوچاد دیده شده است.

قائم مقام شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خصوص ضرورت حمایت از ایده‌‎ها تصریح کرد: همانطور که هر کارخانه برای شروع فعالیت خود به ماده اولیه نیاز دارد و تولید بدون خوراک امکان‌پذیر نیست، ایده‌های فناورانه و نوآورانه و طرح‌های پژوهشی نیز، عامل مهمی در پیشبرد فعالیت‌ها و افزایش بهره‌وری شرکت محسوب می‌گردد.

وی افزود: به همین جهت شرکت‌کنندگان در رویداد این اطمینان را دارند که طرح‌ها دارای یک بازار تضمین‌شده هستند. به عبارت دیگر، خروجی برگزاری رویدادهای فناورانه، معرفی تیم‌های برتر و شناساندن آن‌ها به سرمایه‌گذاران و به صاحبان نیاز از جمله هلدینک معدنی و صنعتی چادرملو است.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید