پیش از خریدن ماهی قرمز در شب عید، حتما این مطلب را بخوانید!

  • توسط: admin


ماهی قرمز شب عید یکی از محصولات محبوب و مورد علاقه‌ی ساحلی است که در زمان شب عید به شدت مورد توجه قرار می‌گیرد. این ماهی با ظاهری رنگارنگ و براق به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و شیک شناخته می‌شود و جزو غذاهای استثنایی و خاص به شمار می‌رود.

قبل از خرید این ماهی باید به این نکته توجه کنید که ماهی قرمز شب عید باید تازه و تمیز باشد تا از کیفیت بالای آن مطمئن شوید. همچنین حتما باید قیمت و شرایط نگهداری و ذخیره‌سازی آن را نیز بررسی کنید تا از خرید خوبی برخوردار شوید.

از آنجایی که ماهی قرمز شب عید جزو غذاهای گران‌قیمت محسوب می‌شود، بهتر است قبل از خرید به توضیحات و مشخصات مربوط به آن دقت کنید تا از انتخاب صحیح و اقتصادی خود مطمئن شوید.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، جواد گوزلی گفت: مردم برای خرید ماهی قرمز شب عید نسبت به خرید از مراکز مجاز اقدام و از خرید از دوره گردها و دست فروشان خودداری کنند.
به گفته وی، افراد در هنگام خرید از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب خودداری کنند و از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده شود.
گوزلی ادامه داد: بنابر توصیه سازمان دامپزشکی مردم باید از خرید ماهیان بیمار و بی‌حال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر پوست بدن خودداری کنند.
لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده
وی گفت: پس از انتقال به منزل بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام و ماهی‌ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند، همچنین با توجه به لزوم تعویض آب ماهیان خریداری شده حداقل ۲۴ ساعت قبل از خرید ظرف نگهداری ماهی آماده در صورت استفاده از آب شهری باید در هوای آزاد به منظور کلرزدایی قرار داده شود.
گوزلی بیان کرد: در حالی که بسیاری از پستانداران ناقل و یا دارای بیماری‌های مشترک متعددی با انسان هستند، ماهی‌های قرمز کمترین بیماری مشترک را با انسان دارند.
وی افزود: هرساله در ایام نوروز خریداری و نگهداری ماهی قرمز برای سفره هفت سین به عنوان نماد زندگی و شادابی، از موضوعات قابل تأمل و گاهی دغدغه متولیان سلامت جامعه است و لازم است در این خصوص اطلاعات درست و کاربردی به مردم داده شود ماهی‌ها جانوران خونسردی هستند که به همین دلیل عوامل بیماری زای مشترک معدودی با انسان دارند، در حالی که دیگر حیوانات خانگی نظیر سگ و گربه و خرگوش می‌توانند ناقل بیماری‌های متعدد خطرناکی باشند.
ماهی‌های سالم و سرحال خریداری شود
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: گوشت قرمز، مرغ یا سایر ماکیان و حتی سبزیجات خوراکی که ما هر روز آنها را به خانه می‌آوریم می‌توانند ناقل عوامل بیماری‌زای متعددی باشند که ما آموخته‌ایم چگونه خود را در مقابل احتمال انتقال و ابتلاء به بیماری از آنها محافظت کنیم.
وی گفت: از آنجا که ماهی قرمز در آب حمل می‌شود، کافی است پس از خرید ماهی قرمز و آوردن آن به خانه، ماهی را از کیسه به تنگ دارای آب تمیز که دارای دمای تقریباً مشابه دمای آب کیسه است، منتقل کنیم و مثل هر بار که سبزی یا گوشت مرغ را تمیز می‌کنیم برای این کار نیز از دستکش استفاده کنیم. فقط لازم است دقت کنیم که ماهی‌های سالم و سرحال را خریداری کنیم. ماهی حوض می‌تواند دوست خیلی خوبی برای بچه‌های ما، زینت بخش سفره هفت سین و حرکات آن آرامش بخش ما باشد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید