پوتین هشدار می‌دهد: غرب عزم خود را برای نادیده گرفتن دروس سرنوشت‌ساز جنگ جهانی دوم نشان می‌دهد

  • توسط: admin
پوتین هشدار می‌دهد: غرب عزم خود را برای نادیده گرفتن دروس سرنوشت‌ساز جنگ جهانی دوم نشان می‌دهد


به گزارش آدرینبه نقل از ، ولادیمیر پوتین پنجشنبه ۹ مه ۲۰۲۴ همزمان با ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سخنانی در آیین گرامیداشت هفتاد و نهمین سالگرد پیروزی بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم در میدان سرخ مسکو افزود:‌ غرب دوست دارد درس‌های جنگ جهانی دوم را فراموش کند اما روسیه به یاد دارد که سرنوشت بشریت در نبردهای خونین از مورمانسک تا قفقاز و کریمه رقم خورد.
وی گفت: با این وجود، روسیه هرگز اهمیت جبهه دوم و کمک همپیمانان را کمرنگ نکرده است.

رئیس‌جمهور روسیه از ۹ مه روز پیروزی به عنوان یکی از جشن‌های ملی و مقدس روس‌ها یاد کرد و این مناسبت را به آنها تبریک گفت.
پوتین خطاب به مردم روسیه گفت: ما به پدران و پدربزرگ ها و اجداد خود احترام می گذاریم، آنها از سرزمین مادری خود دفاع کردند و نازیسم را درهم شکستند، مردم اروپا را آزاد کردند و به اوج شجاعت نظامی و کاری رسیدند.
به گفته وی، بدخواهی و تمسخر تاریخ، بخشی از سیاست کلی نخبگان غربی برای تحریک هرچه بیشتر درگیری‌های منطقه ای، خصومت بین قومی و مذهبی و مهار مراکز مستقل و مستقل توسعه جهانی است.
وی تصریح کرد: ما ادعاهای انحصاری بودن هر دولت یا اتحادی را رد می کنیم. ما می دانیم که زیاده‌روی در چنین جاه طلبی‌هایی به چه چیزی منجر می شود.
وی تاکید کرد: آنها در تلاشند تا حقیقت جنگ جهانی دوم را تحریف کنند. آنها یادبودهای مبارزان علیه نازیسم را تخریب و خائنان و همدستان نازی‌ها را ارج می‌نهند.
رئیس جمهور روسیه اظهار کرد: ما به شجاعت تمام سربازان ائتلاف ضد هیتلر، اعضای مقاومت، مبارزان زیرزمینی و پارتیزان ها ارج می نهیم. هرگز مبارزه مشترک و سنت های الهام بخش اتحاد خود را فراموش نخواهیم کرد.

پوتین با اشاره به اینکه این آیین همزمان با اجرای عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین برپا شده است، گفت: همه شرکت کنندگان عملیات ویژه نظامی به ویژه افرادی که در خط مقدم هستند، قهرمانان ما هستند. استقامت و ایثار و فداکاری شما را تحسین می کنیم. تمام روسیه با شماست و کهنه سربازان ما به شما ایمان دارند.
به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) عملیاتی نظامی را که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو – کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد. این عملیات نظامی تاکنون ادامه دارد و کشورهای غربی ضمن اعمال تحریم‌ها بر روسیه، سلاح و مهمات در اختیار اوکراین قرار می‌دهند.

آیین گرامیداشت هفتاد و نهمین سالگرد پیروزی نیروهای ارتش سرخ شوروی بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ با رژه نظامیان روسیه در میدان سرخ مسکو برگزار شد.
روسای جمهوری بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، کوبا، لائوس و گینه بیسائو به دعوت همتای روس خود در این آیین حضور داشتند.
آیین رژه روز پیروزی نخستین بار در ۲۴ ژوئن ۱۹۴۵ به دستور استالین فرمانده وقت نیروهای مسلح روسیه برگزار شد که بعدا رهبری حزب کمونیست شوروی را بر عهده گرفت .
قرارداد رسمی و قطعی تسلیم آلمان نازی در ساعات پاپانی روز هشتم مه ۱۹۴۵ به وقت محلی امضا شد که همزمان با بامداد نهم مه به وقت مسکو بود. به همین جهت، روز هشتم مه در اروپای غربی و روز نهم مه در روسیه به عنوان روز پیروزی گرامی داشته می شود.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید