پشتیبانی اشتیاقانگیز از اسرائیل برای KFC زهرمارانه باشد
حمایت از اسرائیل برای KFC هزینه ساز شد
KFC به عنوان یکی از برندهای معروف و محبوب در سراسر جهان شناخته میشود. این رستوران فست فود شناخته شده به خاطر استفاده از مواد اولیه با کیفیت و طعم بینظیر غذاهای خود است. اخیراً خبر محدود شدن حضور KFC در کشورهایی که اسرائیل را حمایت میکنند، شایعه شده است.
حمایت از اسرائیل برای KFC ممکن است به دلیل مواجهه با انتقادات و برنده شدن در روابط بینالمللی باشد. از طرف دیگر، شاید این تصمیم مربوط به قوانین و مقرارات حاکم بر شرکت باشد. هرکدام از این دلایل ممکن است هزینههای اقتصادی و اجتماعی روی KFC داشته باشد.
بنابراین، این قضیه نشان دهنده اهمیت تصمیمات شرکتهای بزرگ در قبال سیاستها و روابط بینالمللی است. واضح است که این تصمیمها بر تصویر و سودآوری شرکتها تأثیرگذار است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، شرکت رستورانهای زنجیرهای کی اف سی آمریکا فعالیت خود را در مالزی کاهش داده و بیش از یکصد شعبه از رستوران خود را به طور موقت تحریم کرد. این موضوع پس از ماهها تحریم مداوم کسبوکارهای مرتبط با آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ جاری در غزه، انجام شد.
روزنامه استریتز تایمز سنگاپور نوشت: کیو اس آر برندز (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی اف سی (KFC) در مالزی است، اعلام کرد فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.
نقشههای گوگل نشان میدهند که کدام فروشگاههای کی اف سی وضعیت خود را برای نشان دادن عبارت «موقتاً بسته» بهروزرسانی کردهاند.
یک منبع آگاه در کیو اس آر برندز که نامش فاش نشد، گفت: این شرکت تحریم را فرصتی برای توقف برخی از فعالیتهای فروشگاه کی اف سی میداند که بر ترازنامه مالی آن تأثیر گذاشته است.
این شرکت در بیانیهای در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) گفت: در پاسخ به شرایط چالشبرانگیز اقتصادی، اقدامات پیشگیرانهای را برای بستن موقت مراکز به منظور مدیریت هزینههای رو به رشد کسبوکار و تمرکز بر فروشگاههای شلوغ کی اف سی انجام داده است.
این بیانیه افزود: به کارمندان فروشگاههای آسیبدیده به عنوان بخشی از یک استراتژی تاکتیکی برای بهینهسازی منابع در مناطق تجاری با تعامل بیشتر مشتری، فرصت نقل مکان به فروشگاههای عامل ارائه شد.
پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای اسرائیل در مالزی، گفت: کی اف سی در لیست بایکوت قرار ندارد اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.
از زمانی که تحریم در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، کی اف سی استراتژی برندسازی خود را تغییر داده است و با علائمی بر روی تابلوهای منو و بروشورهای خود بر مالکیت شرکت جوهور (شرکت دولتی مالزی) یا متعلق به دولت ایالتی جوهور تاکید میکند.
این منبع گفت: برای کاهش تأثیر تحریم، شرکت کیو اس آر، استراتژی نام تجاری خود را تغییر داد تا در سه ماهه چهارم سال گذشته در وب سایت خود اسلامی تر شود.
وب سایت این شرکت نوشت: فرصت های شغلی برای بیش از ۳۰ هزار کارمند، که ۸۶ درصد آنها مسلمان هستند، فراهم می کند.
بر اساس وب سایت کیو اس آر بیش از ۶۰۰ رستوران کی اف سی در مالزی وجود دارد.
کی اف سی و چند برند دیگر مستقر در ایالات متحده مانند استارباکس و مک دونالد به دلیل ارتباط آنها با رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۲۰) با تحریم مواجه شده اند.
برجایا فود که مالک ۴۰۰ فروشگاه استارباکس در مالزی است، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ (مهر تا دی ماه ۱۴۰۲) ضرر خالص ۴۲.۶ میلیون رینگیتی (نزدیک به ۹ میلیون دلار) را گزارش کرده است و طبق گزارش ها، وینسنت تان مالک شرکت، در نظر دارد شرکتش را خصوصی کند.
- برچسب ها: غزه گروه حامی فلسطین و بایکوت مالزی مک دونالد