پس از سالخوردگی، این دو ماده حفظ جوانی مغز را انجام میدهند
غذاهایی که شامل موادی همچون آنتیاکسیدانها، امگا ۳، ویتامین E و کولین هستند، تأثیری مثبت بر قدرت و عملکرد مغز دارند. آنتیاکسیدانها که در میوهها و سبزیجات یافت میشوند، به خلاصیتهای آنتیاکسیدانی خود معروف هستند و از خطرات پیری زودرس مغز و بدن جلوگیری میکنند. امگا ۳ اهمیت بسزایی در حفظ سلامتی مغز دارد و میتواند از بروز بیماریهای مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کند. ویتامین E نیز به عنوان یک آنتیاکسیدان قوی شناخته میشود و میتواند از آسیبهای مواد اکسیژنی پیشگام جلوگیری کند. کولین از دیگر موادی است که نقش مهمی در حفظ سلامتی حافظه و عملکرد مغزی دارد. به طور کلی، تغذیهی غنی از این مواد میتواند باعث جواننگهداری مغز شود و عملکرد آن را بهبود بخشد.
[ad_2]