پرونده‌های حقوقی بانوان بی‌حجاب: چرا تشکیل نمی‌شود؟

  • توسط: admin


پرونده قضایی برای بانوان بی‌حجاب در واقع یک نوع تبعیض و نارضایتی از سوی جامعه و نظام قانونی است که به آنها اجازه می‌دهد برای ظاهرشان مورد محاکمه قرار گیرند. این نوع تبعیض نه تنها حق فردی بانوان را نقض می‌کند، بلکه از اعتقادات و موازین فرهنگی و مذهبی آنها نیز به ریشه می‌زند.

بانوان بی‌حجاب باید حق انتخاب برای پوشش خود را داشته باشند و از دخالت درونی یا خارجی جامعه در این زمینه محافظت شود. این پرونده‌ها، به جای حل مسائل و انحصار و قبول خوداهانه نگرش‌های جامعه، باید به محافظت از حقوق بانوان بی‌حجاب تمرکز کنند.

به عنوان جامعه، ما باید برای رفع هرگونه تبعیض و انحصار علیه بانوان بی‌حجاب تلاش کنیم و از حقوق اساسی و بنیادین آنها پشتیبانی کنیم.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام محمدکاظم  موحدی‌آزاد در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بی‌حجابی جرم مشهود است اظهار داشت: از این نظر نیروی فداکار فراجا در راستای اجرای قانون عفاف و حجاب انجام وظیفه می‌کند؛ لذا به نیروهای فراجا تاکید می‌کنم که در اصلاح وضعیت عفاف و حجاب بکوشند ولی در این موضوع مراعات حد و حدود و حریم‌ها را داشته باشند.

دادستان کل کشور  بیان کرد: بسیاری از بانوان که حجاب شرعی را مراعات نمی‌کنند فرزندان همین سرزمین و دختران و خواهران ما هستند که دچار اشتباهاتی بوده و فریب خورده‌اند.

موحدی‌آزاد با بیان اینکه ما بنا نداریم برای نوامیس این مملکت پرونده قضائی درست کنیم و بعد از تذکر و تعهد و اصلاح پوشش فرد به منزل برمی‌گردد گفت: اکثر بانوان بعد از تذکر نسبت به اصلاح وضعیت پوشش خود اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی تلاش برای احیای حقوق مادی و معنوی انسان‌ها داشته است یادآور شد:میزان بانوان باسواد بعد از انقلاب اسلامی 439 درصد افزایش پیدا کرده و شرایط برای تحصیل در دورترین مناطق کشور فراهم شده است.

دادستان کل کشور با بیان اینکه  دشمنان دریافتند که ایران اسلامی تبدیل به یک الگو شده ‌و از این نظر شروع به توطئه از همان سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب کرد ادامه داد: حضور در خراسان جنوبی را یک فرصت ارزشمند برای خود می‌دانم.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه اسلام یک دین جامع است و حق همه انسان‌ها را در ابعاد مختلف مدنظر قرار داده است، ادامه داد: حتی برای سایر مخلوقات آفرینش و شیوه برخورد انسان با آنها قوانینی از سوی دین وضع شده است.

موحدی آزاد گفت: حقوقی که در اسلام برای انسان‌ها در جنسیت و فرهنگ‌های مختلف و حتی سایر مخلوقات آفرینش وضع کرده این دین را ممتاز کرده است.

دادستان کل کشور با اشاره به مسائل مرتبط با حجاب و عفاف گفت: در اسلام حقوق زن از اهمیت والایی برخوردار است و از نظر رشد اخلاقی و انسانی بین زن و مرد هیچ تفاوتی وجود ندارد.

موحدی آزاد گفت: باور ما بر این است که همه چند هزار شهید ما از دامن زنان مؤمن یعنی مادرانشان به کمالات والا رسیدند. نظام جمهوری اسلامی حقوق زن را احیا کرد آنگونه که امروز 71 هزار پزشک زن در کشور داریم که اصلاً قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.

دادستان کل کشور گفت: اعضای بانوی هیئت علمی دانشگاه بعد از انقلاب 200 درصد افزایش پیدا کردند و یک هزار و 200 قاضی زن در کشور داریم که با حجاب و پوشش کامل انجام وظیفه می‌کنند.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید