پخت پنکیک گیلاس: لذت یک صبحانه خوش طعم و دلنشین
پنکیک گیلاس، یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه و پرطرفدار است که با طعم ترش و شیرین گیلاس، طعمی به یاد ماندنی را خلق میکند. در این مقاله از آدرینبلاگ، به ارائه یک دستور پخت کامل و جامع برای تهیه پنکیک گیلاس به همراه نکاتی برای خوشمزهتر شدن آن میپردازیم.
مواد لازم جهت تهیه پنکیک گیلاس
مواد لازم جهت تهیه پنکیک گیلاس به شرح زیر است:
آرد سفید قنادی۱ و ۱/۲ پیمانهشکر۲ قاشق غذاخوریبکینگ پودر۲ قاشق چایخورینمک۱/۴ قاشق چایخوریشیر۱ و ۱/۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددروغن مایع۲ قاشق غذاخوریعصاره وانیل۱ قاشق چایخوریگیلاس۲ پیمانهشکر پودر برای تزیینبه مقدار لازم
مراحل تهیه پنکیک گیلاس
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این پنکیک ۱۰-۱۲ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱۰-۱۲ عدد پنکیک با سایز متوسط به شما میدهد.درجه سختی تهیه این پنکیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی و ترکیب مواد خشک
در یک کاسه بزرگ، آرد الک شده، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
از آرد سفید یا آرد سبوس دار استفاده کنید. آرد سبوس دار علاوه بر اینکه طعم و بافت بهتری به پنکیک میدهد، مواد مغذی بیشتری نیز دارد.
مرحله دوم: ترکیب شیر، تخم مرغ و روغن
در یک کاسه جداگانه، شیر، تخم مرغ، روغن مایع و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
مواد مایع را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یک خمیر یکدست و صاف به دست آید.
مواد خشک و مایع را به طور جداگانه مخلوط کنید. این کار باعث میشود تا گلوتن موجود در آرد به طور کامل فعال شده و پنکیک شما پفکی تر شود.
از شیر ولرم استفاده کنید. شیر ولرم به عمل آمدن خمیر پنکیک کمک میکند. روغن مایع یا کره بدون نمک برای تهیه این پنکیک مناسبتر است.
مرحله سوم: آماده سازی و افزودن گیلاسها
گیلاسها را هسته گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید.
حدود ⅓ از گیلاسهای خرد شده را به خمیر پنکیک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. خمیر پنکیک را زیاد هم نزنید. هم زدن زیاد خمیر باعث میشود تا پنکیک شما سفت و لاستیکی شود.
گیلاسهای ترش و شیرین طعم بهتری به پنکیک شما میدهند. میتوانید از گیلاسهای منجمد نیز استفاده کنید. در این صورت، گیلاسها را قبل از اضافه کردن به خمیر، کمی یخ زدایی کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک توت فرنگی
مرحله چهارم: پخت پنکیک
تابه را قبل از ریختن خمیر پنکیک به طور کامل گرم کنید. این کار باعث میشود تا پنکیکها به راحتی از تابه جدا شوند.
تابه را روی حرارت متوسط گذارید و مقداری روغن یا کره در آن بریزید. ¼ پیمانه از خمیر پنکیک را در تابه بریزید و به شکل دایره پخش کنید.
پس از حدود ۲ تا ۳ دقیقه، زمانی که حبابهایی در سطح پنکیک ظاهر شد و لبههای آن قهوهای رنگ شد، آن را برگردانید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بپزید.
برای پنکیکهای ضخیمتر، از ¼ پیمانه خمیر بیشتر استفاده کنید و برای پنکیکهای نازکتر، از ⅛ پیمانه خمیر استفاده کنید.
پنکیکها را بیش از حد نپزید. پنکیکهای پخته شده باید طلایی رنگ و کمی پفکی باشند.
از حرارت ملایم برای پخت پنکیک استفاده کنید. حرارت زیاد باعث میشود تا پنکیکها بسوزند و داخل آنها خام بماند.
مرحله پنجم: سرو و تزیین پنکیکها
پنکیکهای پخته شده را روی یک بشقاب قرار دهید و با باقیمانده گیلاسهای خرد شده و شکر پودر تزیین کنید.
پنکیکها را به صورت گرم سرو کنید و از طعم دلنشین آنها لذت ببرید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک مراکشی
نکات و فوت و فنهای تهیه پنکیک گیلاس
به ۴ نکته زیر برای خوشمزه تر شدن پنکیک گیلاس توجه کنید:
برای طعم ترش و ملستر، میتوانید کمی آبلیمو، لیموترش یا رنده پوست پرتقال به خمیر پنکیک اضافه کنید.میتوانید از انواع مختلف توتها مانند توت فرنگی، تمشک یا بلوبری نیز در این پنکیک استفاده کنید.میتوانید پنکیکها را با ماست، خامه، عسل یا شربت بار سرو کنید.میتوانید کمی دارچین یا پودر زنجبیل به خمیر پنکیک اضافه کنید. این کار طعم پنکیک شما را گرمتر و دلچسبتر میکند.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمیتوانید یک پنکیک گیلاسی خوشمزه و دلچسب تهیه کنید که مورد پسند شما و عزیزانتان باشد.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: