پایان سردرگمی شام: مجموعه انتخابهای لذیذ برای جمعه 8 تیر!
امشب شام چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم برای تهیه شام با چنین سوالاتی درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که آدرینبلاگ پیشنهادهای متنوع و جذابی را برای شما تدارک دیده است تا در انتخاب غذا برای شام امشبتان دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- ته چین کباب تابهای
ته چین کباب تابهای از جمله ته چینهای بسیار خوشمزه است که به روشهای بسیار مختلفی طبخ میشود. همانطور که از نامش مشخص است این غذا ترکیبی از ته چین و کباب تابهای، دو غذای بسیار پرطرفدار و محبوب است که شما میتوانید آن را به راحتی با چند قلم مواد اولیه ساده در خانه تهیه و سرو کنید.
مراحل تهیه ته چین کباب تابهای
مراحل تهیه ته چین کباب تابهای به شرح زیر است:
ابتدا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با رنده ریز رنده کنید، میتوانید برای بالاتر رفتن سرعت کار از خردکن یا میکسر کمک بگیرید. فلفل دلمهای را به همین ترتیب بشویید و رنده کنید. پیاز و فلفل دلمهای رنده شده را درون صافی بریزد و به خوبی فشرده کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.اکنون پیاز و فلفل دلمه رنده و آب گرفته شده را درون ظرف مناسبی بریزید. گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست به خوبی کباب را۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.سپس روی مواد را بپوشانید و مواد کباب را حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کند. اگر زمان کافی برای استراحت دادن مایه کباب ندارید این مرحله قابل حذف است.حال درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود. مایه کباب را درون تابه گذارید و با دست آن را صاف و یکنواخت کنید. حرارت را کم کنید و ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان دهید تا یک سمت کباب شما بپزد و گوشت رنگ گیرد.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و مخصوص روی لینک طرز تهیه ته چین کباب تابهای کلیک کنید.
۲- جوجه کباب تابهای
جوجه کباب، از آن دست غذاهایی است که محبوبیت زیادی در بین ایرانیان دارد. اما گاهی اوقات، فرصت یا امکان رفتن به رستوران و میل کردن این غذای محبوب نیست. در این شرایط، جوجه کباب تابهای یک راه حل عالی به شمار میرود.
مراحل تهیه جوجه کباب تابهای
مراحل تهیه جوجه کباب تابهای به شرح زیر است:
برای پخت جوجه کباب تابهای، ابتدا باید سینه مرغ را به قطعات تقریبا هماندازه و مکعبی خرد کنید. سپس مرغهای خردشده را در ظرفی مناسب بریزید و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید.بعد از آن، روی ظرف را با سلفون یا پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغها به طور کامل مزه زعفران را به خود بگیرند و طعم و رنگ دلچسبی پیدا کنند.بعد از گذشت حدود یک ساعت، مرغها را از یخچال بیرون بیاورید و روغن مایع را به آنها اضافه کنید. سپس مرغها را با روغن ماساژ دهید تا تمام قسمتهایشان به روغن آغشته شود.اکنون پیازها را به خوبی شسته و سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید. در ادامه، پیازهای خرد شده را به همراه ماست چکیده، آب لیمو ترش، فلفل و نمک به مرغ اضافه کنید. حالا باید تمام مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید تا مرغ به طور کامل طعم دار شود.بعد از مخلوط کردن کامل مواد با مرغ، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار دهید. این کار به مرغ فرصت میدهد تا طعم و مزه مواد را به خوبی جذب کند و در نهایت، جوجه کباب تابهای شما خوشمزهتر شود.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه جوجه کباب تابهای کلیک کنید.
۳- کوکو بادکوبهای
اگر به دنبال طعمی جدید و دلچسب هستید، کوکو بادکوبهای را امتحان کنید. این غذا از جمله غذاهای سنتی شمال ایران بوده و طرز تهیه بسیار سادهای دارد. شما میتوانید با چند قلم مواد اولیه ساده نظیر سیب زمینی، تخم مرغ، سینه مرغ، گوجه فرنگی، پیاز و… این غذای خوشمزه را برای شام امشب طبخ و سرو کنید.
مراحل تهیه کوکو بادکوبهای
مراحل تهیه کوکو بادکوبهای به شرح زیر است:
اولین قدم در تهیه کوکو بادکوبهای، پخت مرغ است. برای این کار، سینه مرغ را به همراه حبههای سیر و یک عدد پیاز بزرگ خرد شده، داخل قابلمه بریزید.سپس داخل قابلمه به اندازهای آب بریزید که تمام سطح مرغها را بپوشاند. در ادامه ادویهها (نمک و زردچوبه) را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید که مرغ به طور کامل پخته شود.در همین حین، سیب زمینیها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت نگینی خرد کنید. داخل تابهای به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.بعد از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینیهای خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید. در حین سرخ کردن میتوانید مقداری زردچوبه و نمک به آنها اضافه کنید.حال گوجهها را پوست کنده و رنده کنید. پوره گوجه را بدون روغن داخل تابه بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود. سپس یک عدد پیاز رنده شده را به تابه اضافه کنید و به همراه گوجهها تفت دهید.
برای ادامه رسپی این غذای سنتی و خوشمزه شمالی روی لینک طرز تهیه کوکو بادکوبهای کلیک کنید.
۴- ساندویچ مرغ بندری
ساندویچ مرغ بندری از جمله ساندویچهای خوشمزه و پرطرفدار است که اغلب در شهرهای جنوبی ایران تهیه میشود. این غذا طرز تهیه بسیار آسانی دارد و با چند قلم مواد اولیه ساده و در دسترس نظیر سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، قارچ، پنیر گودا و… میتوان آن را آماده کرد.
مراحل تهیه ساندویچ مرغ بندری
مراحل تهیه ساندویچ مرغ بندری به روش جنوبی به شرح زیر است:
ابتدا گوشت مرغ را به صورت باریک برش زده و داخل کاسه مناسبی بریزید. در ادامه مقداری لیمو ترش، روغن زیتون، سس خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید.در این مرحله مواد را کاملا مخلوط کنید تا خوب مزهدار شوند، سپس روی ظرف را سلفون کشیده و داخل یخچال بگذارید تا به مدت یک ساعت استراحت کند. بعد از گذشت یک ساعت میتوانید کاسه گوشت را از یخچال خارج کنید.تابهای را روی حرارت قرار داده و گوشت مرغ را روی حرارت تفت دهید تا مرغ کاملا مزهدار شود.در ادامه پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. در ادامه پیاز را به همراه سس تند، فلفل قرمز، پودر سیر، زردچوبه، آویشن، فلفل سیاه به تابه گوشت مرغ اضافه کنید.پس از اینکه مواد تفت داده شد، پوست گوجه فرنگی را گرفته و ریز خرد کنید. سپس گوجهها را به همراه فلفل دلمهای و قارچ خرد شده به مواد افزوده و مجدد تفت دهید تا نرم شوند.
برای ادامه رسپی این غذای راحت و لذیذ روی لینک طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری کلیک کنید.
۵- رولت سوسیس؛ غذایی خاص برای شام
رولت سوسیس از جذابترین فینگرفودهایی است که به راحتی میتوانید آن را در خانه به عنوان یک پیش غذا یا غذایی سبک برای شام تهیه کنید. بدون شک ظاهر زیبا و چشمنواز این رولت میتواند رنگ و جلایی متفاوت به میز شما ببخشد.
مراحل تهیه رولت سوسیس
مراحل تهیه رولت سوسیس به شرح زیر است:
ابتدا کره را درون تابه یا قابلمه مناسبی قرار دهید. تابه را روی حرارت ملایم گذارید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود. کره ذوب شده را درون ظرف بزرگتری بریزید و به سراغ مرحله بعد روید.حال ماست را درون ظرف مناسبی بریزید و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید. ظرف را چند دقیقهای در دمای محیط قرار دهید و منتظر بمانید تا حجم ماست دو برابر شود. سپس این ترکیب را به کره ذوب شده اضافه کنید و به هم زنید تا ترکیب یکدست و یکنواختی حاصل شود.در ادامه آرد سفید و نمک را با هم ترکیب کنید. این ترکیب را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید تا ناخالصیهای آرد گرفته شود. الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن میشود. در همین مرحله شکر را به ترکیب درون ظرف بیفزایید.مواد خشک را کمکم به مایه خمیر اضافه کنید و مدام به هم زنید تا خمیر شکل گیرد و در ظرف شما جمع شود. حال باید ته کاسه را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را در کاسه قرار دهید. ۲۰-۳۰ دقیقهای به آن زمان دهید تا در دمای محیط بماند و بیکینگ پودر عمل کند.از خمیر به اندازههای یکسانی بردارید و چانه کنید. برای یکسان بودن رولتها میتوانید خمیر را وزن کنید. چانهها را با کمک وردنه کمی صاف کنید و به شکل مستطیل درآورید.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و همه پسند روی لینک طرز تهیه رولت سوسیس کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: