پاچانگا؛ یک سوپرایز ترکی و شگفت‌آور برای لذت بردن از یک شام منحصر به فرد

  • توسط: admin


با پاچانگا، دیگر نگران تهیه پیش غذا برای مهمانی‌ها نباشید. این پیش غذای خوشمزه و آسان با ظاهری زیبا و طعمی بی‌نظیر، هر مهمانی را به یک جشن تبدیل می‌کند. برای تهیه پاچانگا به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و با کمی حوصله می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله پاچانگا را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه پاچانگا

مواد لازم جهت تهیه پاچانگا به شرح زیر است:

خمیر یوفکا۱ بستهپنیر موزارلا۲۵۰ گرمکالباس۳۰۰ گرمفلفل دلمه‌ای۱ عددپیاز۱ عددگوجه فرنگی۲ عددتخم مرغ۱ عددروغن زیتونبه مقدار لازمآرد سوخاریبه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبه، پاپریکا و آویشنبه دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه پاچانگا

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این پیش غذا ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این پیش غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این پیش غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز و کالباس

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.

درون تابه مناسبی روغن زیتون را بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود. سپس پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

کالباس را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید و به پیازها اضافه کنید. چند دقیقه ای تقت دهید تا کالباس کمی تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم: آماده سازی و افزودن فلفل سبز و گوجه فرنگی

گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها

نمک، فلفل و زردچوبه را به ترکیب فوق اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

سپس حرارت را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.

برای اینکه پاچانگاها خوش‌طعم‌تر شوند، می‌توانید به مخلوط سبزیجات کمی سیر رنده شده اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه همبرگر داخل خمیر دست ساز

مرحله چهارم: مونتاژ کردن پاچانگا

یک ورق خمیر یوفکا را پهن کنید. روی آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید.

یک لایه از مخلوط سبزیجات تفت داده شده و پنیر موزارلا را روی خمیر پخش کنید. برای طعم‌دار کردن بیشتر، می‌توانید از پنیرهای مختلفی مانند چدار، پنیر آبی یا پنیر فتا استفاده کنید.

خمیر را از یک طرف با کمک دست رول کنید تا به شکل لوله درآید. رول‌های آماده شده را به اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله پنجم: آماده سازی مایه سوخاری

تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

آرد سوخاری را به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک میگو (غذای آسان ترکیه‌ای)

مرحله ششم: سرخ کردن پاچانگا

درون تابه مناسبی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید تا داغ شود.

هر برش از رول‌ها را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.

به همین ترتیب همه رول ها را سرخ کنید.

پس از سرخ کردن هر رول را روی دستمال جاذب روغن گذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

پاچانگا را می‌توانید در فر نیز بپزید. برای این کار، رول‌های آماده شده را در سینی فر بچینید و روی آن‌ها را با کمی روغن زیتون بمالید.

سپس سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا طلایی شود.

مرحله هفتم: تزیین و سرو

پاچانگاهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس دلخواه سرو کنید.

این پیش غذای جذاب را می‌توانید به عنوان میان وعده یا حتی غذای اصلی سرو و نوش جان کنید.

پاچانگا یک غذای بسیار خوشمزه است که شما می‌توانید با تغییر مواد اولیه، هر بار طعم جدیدی را تجربه کنید. با کمی خلاقیت، می‌توانید پاچانگا را به یک غذای خاص و متفاوت تبدیل کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این پیش غذای متفاوت و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید