پاستا بادمجان؛ ترکیب شگفت‌انگیزی از دو جهان!

  • توسط: admin


پاستای بادمجان یک غذای بسیار خوشمزه ایتالیایی است که هم می‌توان آن را با گوشت چرخ‌کرده درست کرد و هم بدون گوشت تهیه کرد. این غذای خوش‌طعم مناسب هر نوع ذائقه‌ای است و می‌توانید به عنوان یکی از غذاهای اصلی در مهمانی‌های خود درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پاستا بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا بادمجان

برای درست کردن این غذای خوشمزه ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید:

پاستایک بستهپوره گوجه فرنگییک لیوانبادمجان۴ عددپیازیک عددسیر۴ حبهرب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوریمرزهبه میزان لازمآب لیموترش تازهیک قاشق غذاخوریپودر پاپریکا و آویشنبه میزان لازمنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه پاستا بادمجان

برای درست کردن پاستا بادمجان طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: بادمجان‌ها را نگینی کنید

در ابتدا بادمجان را به خوبی بشویید زیرا پوست آنها را جدا نمی‌کنید. سپس به صورت نگینی آنها را خرد کنید و در کاسه‌ای از آب و نمک قرار دهید. اجازه دهید برای نیم ساعت بادمجان‌ها در محلول آب نمک بمانند، سپس آنها را آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش اسفناج، طعمی که فراموش نخواهید کرد

مرحله دوم: پیازها را طلایی کنید

پوست پیازها را جدا کنید و آنها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را برای چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله سوم: پوره گوجه و بادمجان را اضافه کنید

در این مرحله، پوره گوجه و بادمجان‌ها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه آب اضافی مواد تبخیر شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا به خوبی سرخ شود.

مرحله چهارم: ادویه را اضافه کنید

بعد از اینکه رب گوجه فرنگی را سرخ کردید، پاپریکا، آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها خارج شود. بعد از گذشت چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: پاستا را بجوشانید

در یک قابلمه آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. سپس به میزان یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا پاستا به هم نچسبد. بعد از اینکه آب جوشید، پاستا را به آن اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا با آب بپزد. قبل از اینکه پاستا را آبکش کنید، یک فنجان از آب قابلمه را بردارید.

مرحله ششم: مواد را با هم ترکیب کنید

بعد از اینکه پاستا را آبکش کردید دوباره آنها را در همان قابلمه به همراه مایه پاستا بریزید و آرام هم بزنید. سپس یک فنجان آب پاستا را به همراه مرزه و دو قاشق غذاخوری روغن به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا با هم به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: با این دستورالعمل، مرغ شیرازی را مثل یک آشپز حرفه‌ای بپزید

مرحله هفتم: پاستا را سرو کنید

بعد از اینکه آب پاستا تبخیر شد آن را در یک ظرف سرو کنید و با برگ ریحان و پنیر پارمزان آن را تزئین کنید. همچنین می‌توانید مقداری آب لیموترش را روی پاستا بچکانید.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه پاستا بادمجان را به شما آموزش دادیم. این غذای خوشمزه باب میل بسیاری از جمله افراد گیاهخوار است. حتما این پاستای خوشمزه را در خانه درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید