وقتی بزرگترین اقتصاد جهان به زمین خورد
سقوط بزرگترین اقتصاد جهان نشاندهنده آن است که چالشها و مشکلات اقتصادی و مالی این کشور در سطح بسیار بالا قرار گرفته است. این اتفاق ممکن است به دلیل عوامل مختلفی از جمله رکود اقتصادی، افزایش تورم، نوسانات در بازار اوراق بهادار، کاهش رشد اقتصادی و یا سیاستهای ناموفق اقتصادی و مالی باشد.
سقوط بزرگترین اقتصاد جهان تأثیر بسیار بزرگی بر جوامع و کشورهای دیگر دارد. این امر میتواند منجر به کاهش تجارت، افزایش نرخ تورم، کاهش اشتغال و کاهش ارزش ارز ملی شود. همچنین، شاید این اتفاق باعث تضعیف اعتبار و قدرت نظامی و سیاسی این کشور نیز شود.
در نتیجه، برای جلوگیری از سقوط اقتصاد بزرگترین کشورها، لازم است که سیاستمداران و مدیران اقتصادی، تصمیمات هوشمندانهتری بگیرند و راهکارهای مناسبی برای اصلاح و تقویت اقتصادشان اتخاذ کنند.
به گزارش آدرینبه نقل از ایسنا، بر اساس ارقام اعلام شده وزارت بازرگانی، اقتصاد ایالاتمتحده در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳ به میزان ۳.۲ درصد و در سه ماهه سوم سال گذشته ۴.۹ درصد رشد کرد.
وزارت بازرگانی در بیانیهای اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی فعلی با نرخ سالانه ۴.۹ درصد یا ۳۳۴.۵ میلیارد دلار در سه ماهه چهارم افزایش یافت و به ۲۷.۹۴ تریلیون دلار رسید.
این رقم تجدید نظر ۵.۸ میلیارد دلاری نسبت به برآورد قبلی است که در ماه ژانویه انجام شده بود.
این آژانس در بیانیهای اظهار کرد: «درآمد شخصی فعلی در سه ماهه چهارم ۲۱۹.۵ میلیارد دلار افزایش که نسبت به برآورد قبلی ۵.۴ میلیارد دلار کاهش یافته است».
بیزنس نوشت: پسانداز شخصی در سه ماهه چهارم ۸۰۹.۲ میلیارد دلار بود که کاهش ۲۲.۴ میلیارد دلاری نسبت به برآورد قبلی ثبت کرده است.
- برچسب ها: اقتصاد آمریکا