وضعیت چهارشنبه‌سوری در این استان به حالت بحرانی رسید!

  • توسط: admin


چهارشنبه‌سوری یا به عبارت دیگر هفته‌سوری، یکی از جشن‌های مهم و محبوب در ایران است که هر ساله در هفته آخر سال آغاز می‌شود. اما امسال در استان مورد نظر، وضعیت چهارشنبه‌سوری به شدت بحرانی شده است. دلایل اصلی این بحران می‌تواند شامل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، امنیتی یا حتی طبیعی باشد.

به همین دلیل، احتمالا با گسترش ویروس کرونا و افزایش اعتراضات و تظاهرات در کشور، این مشکلات در استان بیشتر دامنه گسترش پیدا کرده است. از تبعیض‌های بین اقوام، تا کمبود آب، برق و گاز، ممکن است مردم با مشکلات جدی روبرو شده باشند.

به طور کلی، این وضعیت نشان دهنده نیاز فوری به اقدامات و تدابیر جدی از طرف مسئولان و جامعه محلی است تا بشود از بحران خطرناک این منطقه جلوگیری کرد و مردم بتوانند زندگی خود را با آرامش و اطمینان ادامه دهند.

به گزارش آدرینبه نقل از ایسنا، محمدجواد مقسمی با اشاره به اینکه ۹ نفر، هشت آقا و یک خانم از اول اسفند ماه تا ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۲ دچار سانحه با مواد محترقه از نوع ترقه شده اند، عنوان کرد: این آسیب دیدگی ها که سه مورد از ناحیه چشم، دو مورد از ناحیه پا، و چهار مورد از ناحیه دست و صورت بوده است به طور سطحی و درمان سرپایی پذیرش شده اند.
وی با تاکید بر اینکه در زمان وقوع حوادث چهارشنبه سوری تمام اقشار جامعه در هر رنج سنی در خطر هستند و باید افرادی که این وسایل را مورد استفاده قرار می دهند هم از خود و هم از دیگران مراقبت کنند، توضیح داد: مصدومان تا این لحظه از گروه های سنی زیر پنج سال یک مورد، شش تا ۱۰ سال دو مورد، ۱۱ تا ۲۰ سال سه مورد، ۲۱ تا ۳۰ سال یک مورد، ۳۱ تا ۴۰ سال یک مورد و بالای ۵۰ سال یک مورد بوده اند.
رئیس اورژانس ۱۱۵ گلستان برنامه ها، دوره های آموزشی و اطلاع رسانی گسترده در رابطه با خطرات چهارشنبه سوری را از عوامل کاهش چشمگیر آمار تلفات و حوادث چهارشنبه سوری سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و افزود: در این دوره های آموزشی مباحثی اعم از خطرات مواد محترقه، پیشگیری از حوادث، نحوه مقابله با آتش سوزی و اقدامات اولیه درمانی در زمان وقوع حادثه برای نوجوانان و جوانان آموزش داده شده است.
مقسمی با تاکید بر اینکه در مرحله اول همه باید بکوشند که از وقوع حوادث ناگوار و تلخ جلوگیری کنند، خاطرنشان کرد: در صورت اتفاق افتادن حادثه و مواجه با فرد دچار سوختگی در قدم اول حفظ خونسردی سپس انجام اقدامات اولیه در سوختگی با آتش و انتقال هرچه سریعتر مصدوم به مراکز درمانی و در صورت شدید بودن حادثه تماس با اورژانس ۱۱۵ از ملزومات است.
وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع حادثه باید افراد مسن، کودکان و دیگر افراد را از محل حریق به جای امن انتقال داد، افزود: یکی از مهمترین نکات در این شرایط حفظ خونسردی و تماس به موقع با مراکز آتش نشانی و اورژانس است؛ در هنگام تماس باید اطلاعات دقیق اعم از نشانی مکان مورد حادثه و نوع حادثه را برای خدمات رسانی سریع تر و بهتر ماموران به مردم اطلاع داد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید