وضعیت وحشتناک غزه از دید دبیرکل سازمان ملل

  • توسط: admin


دبیرکل سازمان ملل، آنطونیو گوترش، اخیراً شرایط وحشتناک مردم در منطقه غزه را توصیف کرد. غزه، یکی از قدیمی‌ترین و پرجمعیت‌ترین مناطق فلسطین است که از سوی اسرائیل تحت حصار قرار دارد و به دلیل تحریم‌ها و تصاحب اسباب‌نقلیه و مواد اولیه، روز به روز با مشکلات اقتصادی و انسانی بیشتری روبرو می‌شود.

تردیدهای آنطونیو گوترش، به شدت احساس شده و تاکید می‌کند که شرایط در غزه بسیار نگران‌کننده است. او از رهبران فلسطینی و اسرائیلی خواسته است تا برای پایان دادن به این وضعیت ناسازگار تلاش کنند و به مردم غزه حقوق بشری و انسانی خود را تضمین کنند.

با توجه به تنش‌ها و خشونت‌های مداوم در این منطقه، اهمیت برقراری صلح، امنیت و استقرار دوباره در غزه بیش از پیش احساس می‌شود. آنطونیو گوترش به همه طرف‌ها فرصتی داده است تا با همکاری و تعامل سازنده، این مخاوف را برطرف کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: کارشناسان برجسته جهان در زمینه ناامنی غذایی به وضوح اعلام کرده اند که قحطی در بخش شمالی غزه قریب الوقوع است.
دبیرکل سازمان ملل گفت: بیش از نیمی از فلسطینیان غزه یعنی ۱.۱ میلیون نفر ، ذخایر غذایی خود را به طور کامل تمام کرده اند و با گرسنگی فاجعه باری مواجه هستند. فلسطینیان در غزه سطوح وحشتناکی از گرسنگی و رنج را تحمل می کنند.
او افزود: این بالاترین تعداد افراد گرسنه به شکل فجعه بار است که تاکنون توسط سیستم امنیت غذایی یکپارچه ثبت کرده است. این یک فاجعه کاملاً ساخته دست بشر است و این گزارش روشن می کند که می توان آن را متوقف کرد.
دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: گزارش امروز نیاز به آتش بس فوری بشردوستانه را نشان می دهد.
گوترش تاکید کرد: من از مقامات اسرائیلی می‌خواهم که دسترسی کامل و بدون محدودیت به کالاهای بشردوستانه در سراسر غزه فراهم کرده و جامعه بین‌المللی به طور کامل از تلاش‌های بشردوستانه ما حمایت کنند.
دبیرکل سازمان ملل گفت: ما باید از هم اکنون برای جلوگیری از آنچه غیرقابل تصور، غیرقابل قبول و غیر قابل توجیه است، اقدام کنیم.
به گزارش ایرنا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که ۲۸ درصد کودکان زیر ۲ سال در خان یونس و مناطق مرکزی نوار غزه از سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رادیو الاقصی، آنروا در بیانیه ای اضافه کرد: بیش از ۱۰ درصد کودکان زیر ۲ سال در خان یونس و مناطق مرکزی نوار غزه از کاهش وزن و لاغری شدید رنج می برند.
براساس این بیانیه، رژیم اسرائیل  تاکنون فقط اجازه ورود ۲۵ درصد از کمک های مورد توافق را به شمال نوار غزه داده است. پیشتر الیسا فریرا کمیسر اتحادیه اروپای در امور انسجام و اصلاحات، خواستار فشار بر رژیم صهیونیستی برای افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شده بود.
گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید