وضعیت نسراسر قشور کثابی در حال حاضر
آبگرفتگی و سیلابها به عنوان یکی از مشکلات عمده و خطرناک در کشور، هنوز هم ادامه دارد و هزینههای بسیاری برای جوامع محلی و ملی به همراه دارد. بار شدت سیلابها و مقدار بارشهای بیش از حد در سراسر کشور به نشانی از تغییرات آب و هوایی و الگوی بارشهاست. همچنین ساخت و سازهای نامناسب، تغییر کاربری اراضی و عدم توجه به محیط زیست از دیگر عوامل افزایش آبگرفتگی و سیلابها در کشور میباشد. برنامههای مناسب جلوگیری از آبگرفتگی، توسعه سیستمهای مدیریت آب و بهینهسازی زیرساختهای شهری از اهمیت بالایی برخوردارند. به منظور کاهش آسیبهای احتمالی، لازم است اجرای طرحهای پیشگیرانه و اقدامات سریع و مؤثر در مواجهه با این چالشها را در دستور کار قرار داد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بابک محمودی با اشاره به هشدار چند روز پیش سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارشهای شدید در اکثر استانهای کشور گفـت: به دنبال این هشدار سازمان امداد و نجات امدادگران خود را به حالت آماده باش درآورد که این آمادهباش همچنان و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه از صبح امروز در هفت استان بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان، همدان، خوزستان و اصفهان شاهد بارش شدید باران و آبگرفتگی بودیم، گفت: از میان این هفت استان تاکنون در مناطقی از چهار استان عملیات امدادی انجام شد که همچنان ادامه دارد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: بر این اساس در استان خوزستان با آبگرفتگی در مناطقی از شهرستانهای دزفول، لالی و آغاجاری مواجه هستیم و امدادرسانی در این مناطق توسط تیمهای امدادی در حال انجام است. در استان بوشهر نیز آبگرفتگی در مناطقی از شهرستانهای دیلم، کنگان، گناوه، جم و دشتی گزارش شده که امدادرسانی در دیلم و گناوه که شدت حادثه بیشتر بوده، در حال انجام است.
محمودی افزود: همچنین در استانهای اصفهان و فارس نیز امدادرسانی در شاهین شهر، سپیدان، فسا و بختگان ادامه دارد. گزارش نهایی از اقدامات انجام شده اعلام خواهد شد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به وضعیت بارشها در کشور از شهروندان و مسافران خواست که از تردد و توقف در مسیرها و جادهها و بستر رودخانهها و مسیلها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با سامانه ۱۱۲ ندای امداد و نجات هلالاحمر تماس بگیرند.
- برچسب ها: اخبار عمومی