ورود به دنیای ابدی: داستان غم‌انگیز از رهایی زهرا شجاعی

  • توسط: admin


زهرا شجاعی، نامی که بر روی صفحات تاریخ ادبیات و هنر ایران برجسته است، در سن چهل و چهار سالگی پس از مبارزه‌ای طولانی با بیماری سرطان درگذشت. او نه تنها یک نویسنده بلکه یک روانشناس و فعال فرهنگی نیز بود. اثرات او از جمله رمان‌های «ساق‌البام‌تخمیر» و «برای یک شکوفه» همگی آثاری متاثرکننده از زندگی و تجربیات شخصی او بوده‌اند. زهرا شجاعی با تلخیص واقعیات فردی و اجتماعی، به خواننده‌ها راهگشایی به دنیای انسانیت و اندیشه می‌کرد. در جریان بیماری خود، با استقامت و شجاعت خود، مردمان ایران را همانند شخصیت‌های قهرمانانه در اثرهایش، الهام و امید بخشید. این روزها دغدغه‌ی آنکه اثرات و جانی هنرمندان بر چشم‌انداز فرهنگی اجتماعی کشور چقدر ارزشمند و به‌دست‌نخور است، دو چندان مطرح و اهمیت یافته است.

به گزارش اقتصادآنلاین  به نقل از ایسنا، دکتر زهرا شجاعی معاون امور زنان و خانواده در دولت اصلاحات امروز پس از طی دوره ای بیماری دار فانی را وداع گفت.
زندگینامه سیده زهرا شجاعی
سیده زهرا شجاعی از فعالین سیاسی و اجتماعی حوزه زنان و از نخستی بانوانی است که به کابینه دولت راه یافته است، او سوابقی همچون عضویت در ستاد استقبال از امام خمینی (س)، مشاور وزیر کشور، عضویت در مجلس و ریاست مراکز امور مشارکت زنان در دولت را داراست. 
سیده زهرا شجاعی در سال ۱۳۳۵ در تهران متولد شده است. او مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم سیاسی و دکترای علوم سیاسی و مدیریت استراتژیک از دانشگاه تهران دارد. او در دانشگاه های تهران و دانشگاه الزهرا سابقه تدریس داشته و همچنین با مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام همکاری دارد. 
شجاعی فعالیت هایش را از ابتدای انقلاب آغاز کرده و از اعضای ستاد استقبال از حضرت امام خمینی (س) بوده است، او در حوزه زنان فعالیت می کند و همچنین سابقه فعالیت های سیاسی دارد، و رئیس مجمع زنان اصلاح طلب است.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید