هیجان و مخالفت: جابجایی روزانه ٩ هزار مسافر در مسیر ترکیه/ انتقال پرواز از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام

  • توسط: admin


به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین؛ سعید چلندری در نشست خبری عملکرد وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم با انتقاد از افرادی که مخالف انتقال پروازهای فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام هستند گفت: با احترامی که برای جناب نخجوانی مدیر عامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی کشور دارم باید اذعان کنم که در تمام دنیا فرودگاه های بین المللی، همزمان در همان فرودگاه پروازهای داخلی هم انجام می دهند.

زمان نشان خواهد داد که انتقال بخشی از پروازهای داخلی به فرودگاه امام ضرورت دارد

وی ادامه داد: فرودگاه مهرآباد نباید جمع شود و باید توسعه پیدا کند اما زمان نشان خواهد داد که انتقال بخشی از پروازهای داخلی به فرودگاه امام ضرورت دارد و این نظر شخصی من نیست بلکه استانداردهای جهانی می‌گوید پروازهای داخلی و خارجی در ترمینال‌های وسیع باید انجام شود.

چلندری افزود: به نظر نمی‌رسد سیاست دولت‌ها این باشد که در فرودگاه مهرآباد با ازدحام مسافر مواجه شوند و باید پروازهایی با مسافت طولانی مانند مشهد، کیش، قشم، بندرعباس و زاهدان باید به فرودگاه امام منتقل شوند که در فرودگاه امام ٢٠٠ هزار متر مربع برای ترمینال پروازهای داخلی پیش‌بینی کرده‌ایم.

در مسیر ترکیه نیز ۵۵ پرواز و ٩ هزار مسافر جابجا می شوند

چلندری همچنین درباره میزان پروازهای ترکیه و امارات و عراق گفت: روزانه از فرودگاه امام ٢٢ پرواز رفت و برگشت از به امارات انجام و ۴ هزار مسافر جابه‌جا می‌شوند. در مسیر ترکیه نیز ۵۵ پرواز و ٩ هزار مسافر و برای عراق ٣٠ پرواز و ۴ هزار مسافر جابه‌جا می‌شوند.

مدیر عامل شهر فرودگاهی امام خمینی تاکید کرد: یکی از اقدامات بسیار بزرگی که در صنعت هوایی کشور اتفاق افتاد، تحقق آرزوی ۲۰ساله مردم ایران و اجرای فاز ۲ شهر فرودگاهی امام خمینی بود زیرا فاز یک پاسخگوی نیازهای مردم نبود.

وی افزود: شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در اصل دارای ۳ فرودگاه است که شامل ترمینال‌های سلام، فاز ۱ و فاز ۲ می‌شود که قرارداد عملیات اجرایی فاز ۲ با کنسرسیوم متشکل از قرارگاه خاتم‌الانبیا و شرکت هاکان انرژی چین از پیشرفت ۴۰ درصدی برخوردار است و در ۳ جبهه کاری مشغول کار هستند.

٢.۵ میلیارد یورو ارزش قرارداد توسعه فاز دو فرودگاه امام در ۵ سال است

چلندری در خصوص پروژه توسعه فاز دو فرودگاه امام گفت: ٢.۵ میلیارد یورو ارزش قرارداد توسعه فاز دو فرودگاه امام در ۵ سال است که برای مرحله اول یا فاز اول پروژه فاز دوم فرودگاه امام ۵٠٠ میلیون یورو در نظر گرفته شده است که این پروژه در حال حاظر ۴٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که از محل تهاتری نفتی تامین به چینی‌ها داده می‌شود که بابت آن باید تجهیزات را تامین کنند و ساخت بر عهده قرارگاه خاتم‌الانبیا است و نظارت را شرکت شهر فرودگاهی امامی دنبال می‌کند.

چلندری در ادامه به افزایش جابه‌جایی مسافر در فرودگاه امام اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۴ میلیون مسافر، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۶.۶ میلیون مسافر، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۷.۶ میلیون مسافر و از ابتدای امسال تا ۱۷ تیر ماه ۲.۵ میلیون مسافر از این فرودگاه جابه‌جا شدند که نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد ۲۰۳ درصدی نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: تعداد پروازها از این فرودگاه در سال ۱۴۰۰، ۳۱هزار و ۴۰۰ پرواز بود که در سال ۱۴۰۱ به ۴۵ هزار پرواز، در سال ۱۴۰۲ به ۴۹ هزار و ۲۰۰ پرواز و تا ۱۷ تیر ماه امسال به ۱۶ هزار پرواز رسید و پیش‌بینی می‌شود امسال رشد ۱۷ درصدی داشته باشد.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: در حال حاضر ۷ پروژه با ارزش ۱۱۰۰ میلیارد تومان در حال اجرا است که پروژه‌های بخش هسته پیشران شهر فرودگاهی به علاوه تاسیسات و تجهیزات فرودگاهی که خریداری و نصب شده‌اند، در انتظار دستور وزیر راه و شهرسازی برای افتتاح و بهره‌برداری هستند.

چلندری در ادامه بیان کرد: ۴ پروژه با ارزش ۱۰۰۰ میلیارد تومان اجرا شد که مهم‌ترین آنها پروژه‌های استریپ سازی باند فرودگاه و پروژه تامین آب و ابنیه رفاهی کارکنان شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) است. همچنین در قالب قرارداد منعقد شده ظرفیت پارکینگ ترمینال سلام ۶۰۰۰ جای پارک خودرو افزایش یافت و امسال هزینه‌ای بابت پارکینگ فرودگاه از زائران اربعین حسینی دریافت نمی‌شود.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: احداث ۵۰۰۰ واحد مسکونی در شهر فرودگاهی برای کارکنان صنعت هوانوردی کشور در دست اقدام قرار دارد.

چلندری با اشاره به شفاف‌سازی قراردادهای شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در دولت سیزدهم گفت: درآمد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۱ از ۹۰۰ میلیارد تومان به ۲۷۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به ۴۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و امسال به ۸۰۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

وی از افزایش فرکانس‌های پروازی در شهر فرودگاهی امام خمینی خبر داد و گفت: در ایام عادی از شهر فرودگاهی به ۶۳ نقطه پرواز داریم که در ایام پیک مانند شهریور این تعداد به ۸۰ نقطه افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به رضایتمندی نزدیک به ۱۰۰ درصدی زائران و حجاج از خدمات این شهر فرودگاهی بیان کرد: در عملیات حج تمتع و پروازهای عتبات عالیات بیش از نیمی از زائران به ترتیب بالای ۹۵ درصد و حتی ۱۰۰ درصد از خدمات ارائه شده رضایت داشتند.

پس از ۲۰ سال حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات فرودگاهی و کمک بازرسی خریداری شد

وی از برگزاری فراخوان پروژه‌هایی به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در ضمن با تلاش‌های به عمل آمده در دولت سیزدهم پس از ۲۰ سال حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان تجهیزات فرودگاهی و کمک بازرسی خریداری شد. همچنین خودروهای آتش نشانی خریداری شده نیز ظرف ۳ ماه آینده وارد کشور می‌شوند و حدود ۸۵۰ میلیارد تومان پروژه مانند آشیانه و مرکز اورهال هواپیما در شهر فرودگاهی امام به همت دست‌اندرکاران در این دولت به بهره‌برداری رسید.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید