هندوانه: آیا دوست یا دشمن دیابتی‌ها؟

  • توسط: admin


هندوانه یک میوه خوشمزه و غنی از مواد مغذی است که به طور گسترده‌ای مصرف می‌شود. این میوه حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های مفیدی مانند ویتامین C، آنتوسیانین و بتا کاروتن است که می‌تواند برای سلامتی عمومی بسیار مفید باشد.

اما در مورد اثر هندوانه بر دیابت، شواهد شناخته‌شده محدود است. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف هندوانه ممکن است باعث افزایش قند خون شود، اما بیشتر این اثرات مرتبط با استفاده از شربت هندوانه یا محصولات دیگری با افزودن شکر می‌باشد.

بنابراین، برای افرادی که دارای دیابت هستند مصرف هندوانه به میزان معقول و بدون افزودن شکر ممکن است مناسب باشد، اما قبل از اضافه کردن آن به رژیم غذایی، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

شاخص گلیسمی هندوانه ۱۰۳ و بار گلیسمی ۱۱۳۳ است. بلافاصله پس از مصرف، سطح قند افزایش می‌یابد و همچنین فیبر بسیار کمی دارد؛ بنابراین باید از لیست ترجیحات غذایی دیابتی حذف شود. در واقع از آنجایی که هندوانه دارای شاخص گلیسمی بالا، اما بار گلیسمی پایینی است، مصرف آن باید در مقادیر کم و همراه با غذا‌های حاوی چربی‌های سالم مانند دانه‌های روغنی و پروتئین باشد.

به گزارش اطلاعات آنلاین، هندوانه کم کالری، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان به عنوان ویتامین A و C است، برای سلامت چشم ضروری است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کند.

بار گلیسمی هندوانه پایین است، یعنی حتی اگر قند خون شما را به سرعت نسبت به سایر غذا‌ها افزایش دهد، قند خون شما را خیلی بالا نمی‌برد. به همین دلیل، مصرف هندوانه در مقادیر متوسط و به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید