هشداری برای امارات و اسرائیل: تهدید از سوی مخاطراتِ نافذ!
یکی از تهدیدات قابل توجه برای امارات اسرائیل، تنشهای سیاسی و نظامی در منطقه خاورمیانه است. از جمله این تنشها، اشتراک تاریخی و جغرافیایی این دو کشور با یکدیگر است. همچنین، برخی از سیاستمداران و گروههای مخالف در هر دو کشور، به ویژه در قلب حکومتهای امارات و اسرائیل، تنها روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور را نادیده میگیرند و معتقدند باید از این همکاریها دوری گرفت. از طرف دیگر، تحول و تقویت روابط بین امارات و اسرائیل میتواند همهطرفه افتادگیهای آینده را کاهش دهد و به تثبیت صلح و امنیت در منطقه خاورمیانه کمک کند. این اقدامات امکان خرابکاری و ناپسند دیگران را در پی دارد که میتواند باعث افزایش تنشها و تهدیدات بیشتر برای امارات اسرائیل شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، پایگاه رأی الیوم نوشت: شبکه صهیونیستی «آی ۲۴ نیوز» در این باره گزارش داد: به دلیل اقدام کابینه بنیامین نتانیاهو برای بستن مکرر گذرگاهها و مسیرهای امدادرسانی به آوارگان فلسطینی در غزه، اعتماد امارات به وی کاهش یافته است.
اگرچه امارات و رژیم صهیونیستی به وجود پل تجاری زمینی برای انتقال کالا به سرزمین های اشغالی اذعان نکرده اند، اما به دنبال آغاز حملات جنبش انصار الله یمن به کشتی های اسرائیلی یا عازم سرزمین های اشغالی در نوامبر گذشته، برخی از رسانه های عبری از وجود این مسیر تجاری زمینی خبر دادند.
ماه گذشته نیز پایگاه تایمز آف اسرائیل نوشت که توقف فعالیت کشتی های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ باعث شده است این رژیم به جابجایی زمینی بار از کشورهای شرق آسیا به مقصد سرزمین های اشغالی از طریق یک مسیر زمینی جایگزین روی بیاورد. این مسیر از کشورهایی مانند عربستان و اردن عبور می کند.
شرکت باربری «منتفیلد لوجستیکس» رژیم صهیونیستی از جمله شرکتهایی است که در ایجاد مسیر تجاری با هدف دور زدن دریای سرخ و ارسال زمینی کالا از بنادر دبی و بحرین فعالیت می کند و این محموله ها پس از عبور از کشورهای امارات، عربستان و اردن، وارد سرزمین های اشغالی می شوند.
شبکه صهیونیستی «آی ۲۴ نیوز» همچنین اعلام کرد: با وجود اینکه اسحاق هرتزوک رئیس رژیم صهیونیستی در سفر اخیرش به امارات متحده عربی تلاش کرد بین نتانیاهو با سران این کشور میانجی گری کند، اما محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات متحده عربی ورود به هر گونه گفتوگو با نتانیاهو را رد کرده است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود کمک های بشردوستانه بین المللی به نوار غزه، باعث انتشار گرسنگی در مناطق مختلف این باریکه از خاک فلسطین به ویژه مناطق شمالی آن شده است و تاکنون دهها زن و کودک و سالخورده بر اثر گرسنگی و کمبود آب، مواد غذایی و دارو جان خود را از دست داده اند.
- برچسب ها: اخبار بین الملل اسرائیل