هزینه‌های پیامک زدن در حال افزایش است! – اقتصاد آنلاین

  • توسط: admin


پیامک زدن یکی از روش‌های ارتباطی موثر و پرکاربرد در دنیای امروز است که بیشتر افراد از آن برای ارسال پیام‌های کوتاه و سریع استفاده می‌کنند. اما به دلیل افزایش هزینه‌های ارسال پیامک و نیز بارگذاری هزینه برای شرکت‌های ارائه دهنده این خدمات، قیمت آن نیز افزایش یافته است. این امر می‌تواند بر روی افراد، شرکت‌ها و کسب و کارها تأثیر گذار باشد و باعث کاهش تعداد پیامک‌های ارسالی توسط آن‌ها شود.

به عنوان یک ابزار ارتباطی اساسی، افزایش هزینه‌های ارسال پیامک می‌تواند به تعداد کمتری ارتباط بین افراد منجر شود و در نتیجه، شرکت‌ها و کسب و کارها ممکن است با مشکلات ارتباطی مواجه شوند. بنابراین، افزایش قیمت پیامک زدن می‌تواند اثرات منفی بر روی آدرینداشته باشد و نیاز به راهکارهای جایگزین برای ارتباط مؤثر و اقتصادی را احساس کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سایت دیده بان ایران، در جداول بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۳ که اخیراً منتشر شده، منابع درآمدی بودجه از محل فناوری اطلاعات و ارتباطات مشخص شده است. براین‌اساس، درآمد حاصل از مالکیت دولت در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، شامل حق‌ امتیاز شبکه و جریمه عدم انجام تعهدات، مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

درآمد حاصل از حق مالکیت دولت ناشی از مجوزهای صادرشده از سوی شورای عالی فضای مجازی نیز ۵۰۰ میلیون تومان خواهد بود. از سوی دیگر، حق استفاده از فرکانس رادیویی حدود ۲۲۰ میلیارد تومان درآمد نصیب دولت می‌کند و درآمد حاصل از شماره‌گذاری مخابراتی یا نامبرینگ نیز ۱۰۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.

راساس جداول قانون بودجه، دولت بابت حقوق ورودی واردات گوشی‌های موبایل ساخته‌شده خارجی با قیمت بالای ۶۰۰ دلار، ۲ هزار و ۴۰ میلیارد تومان درآمد خواهد داشت. مورد دیگر درآمد حاصل از افزایش ۴۰ ریالی قیمت هر پیامک است که ۱۰ ریال آن براساس بند (ش) ماده ۷۲ قانون جوانی جمعیت منظور شده و ۸۰۰ میلیارد تومان درآمد ایجاد می‌کند.

براساس این بند، «کاربر بسته‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی، علاوه بر قیمت هر پیامک، مبلغ ده (۱۰) ریال از استفاده‌کننده خدمات مذکور دریافت و جزء منابع این قانون قرار گیرد.»

قانون بودجه نشان می‌دهد که دولت درآمد حاصل فروش هولوگرام حامل‌های دیجیتال را ۱۰۰ میلیون تومان و درآمد ناشی از خدمات تجارت الکترونیکی و صدور گواهی الکترونیکی را نیز ۳۰ میلیارد تومان درنظر گرفته است.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید